Undead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παιδιά το dvd rom μου (και γενικά ο υπολογιστης μου)τα έχουν παίξει!!! Μόλις βάζω που λέτε ένα dvd μέσα στο dvd rom κάνει ένα παράξενο θόρυβο κάπως έτσι: "Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς" Και γενικά ο υπολογιστής βουίζει.Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μήπως είναι "Καιρός για καθάρισμα?":-D
M-81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παιδιά το dvd rom μου (και γενικά ο υπολογιστης μου)τα έχουν παίξει!!!Μόλις βάζω που λέτε ένα dvd μέσα στο dvd rom κάνει ένα παράξενο θόρυβο κάπως έτσι: "Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς" Και γενικά ο υπολογιστής βουίζει.Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μήπως είναι "Καιρός για καθάρισμα?":-D Τον θόρυβο αυτό τον κάνει σε όλα τα dvd που βάζεις; 'Εχω παρατηρήσει πως τέτοιον (παραπάνω από τον "κανονικό") θόρυβο κάνουν μερικές φορές κάποια original δισκάκια του εμπορίου, καθώς και κάποια κακογραμμένα CD/DVD. Αν τον κάνει σε όλα τα DVD, τότε ή θέλει καθάρισμα ή αλλαγή. Νομίζω πάντως πως το πρόβλημα περιορίζεται μόνο στο DVD-Rom και στα DVD που χρησιμοποιείς και όχι σε όλοκληρο τον H/Y.
M-81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ναι σχεδον σε ολαΑν κάνει και θόρυβο και δεν μπορεί να διαβάσει τελικά και τα DVD, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για καθαρισμό ή και για αλλαγή.Καθαρισμό σε DVD-Rom δεν έχω κάνει, αλλά γενικά δεν εμπιστεύομαι τα υγρά καθαρισμού κλπ. Σε αυτό το θέμα όμως νομίζω καλύτερα να ακούσεις κάποιον που το έχει κάνει. Μερικοί προτείνουν επίσης και άνοιγμα του DVD-Rom και καθαρισμό του ματιού του laser με ένα μη-χνουδωτό πανάκι. Αλλά πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου και επίσης τότε σταματάει και η εγγύηση (αν έχει ακόμη). Στη χειρότερη περίπτωση: Αν είναι στην εγγύηση δες τι μπορείς να κάνεις. Διαφορετικά μάλλον θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις με κάποιο καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.