Προς το περιεχόμενο

programa gia veltistopiisi katastashs sklirou?

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia xara!eida apo to speedfan oti o skliros einai apo pleuras apodosis poli kalos alla exei metrio fitness.sto kartelaki edeixne kapia errors...pio einai kata ti gnwmi sas to kalitero programa pou na veltiwnei thn katastash tou sklirou?na diortonei errors k.t.l.uparxei apo ta windows h anasigrotisi alla thelw kai kati prosthetw.Thanks...

Δημοσ.
pou tha to vroume crakarismeno full ekdosi kai me serial to programma auto na isiwsoume ligo to skliro?

Min ta les etsi apotoma re si...

Steile kana PM...

ela re treliari nop$trim!psaxnw programa pou na kanei ton skliro oxi mono grigorotero alla kiriws pio axiopisto...tha ta vrw kai tha postarw...

Pouse re man?!!!!

Min me vazeis na ta ksanaleo... lol

I lusi einai mia, oloi oi dromoi odigoun sto Diskeeper...

Kai an 8es kapoio programma, pou na dior8onei tin registry ktl...

System Mechanic Pro 6... mexri kai memory Defragment exei....

Δημοσ.

exw to System Mechanic Pro 5.5 kai einai exeretiko.to 6 den to evala akoma.katevasa to ccleaner kai deixnei poli kalo.oso gia to allo me thn pstn mou kai me ligo kouragio tha to katevasw...:)Thanks gia thn grogori apandisi...

Δημοσ.

egw exw to system mechanic 6 alla de kserw giati mou gemizei to skliro me kati backup arxeia ...

idika auto pou me tsantizei einai pws epeidi exw kanei partition sto skliro mou kai ekei exw ta mp3s kai tainies ,den thelw na exw tipota allo kai to system mechanic vazei kapoia arxeia backup kai ekei kai den mporw na ta svisw giati einai protected kai sto C alla kai sto partition F pou exw kanei...

o monos tropos na svistoun einai me unistall tou system mechanic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...