Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω θα σου πω μονο για το internet κατι που με ξενερωσε οτι για να παιξεις πρεπει να εχεις wep εγω που εχω wpa psk μονο browsing κανω...παιχνιδια δεν παιζει.

Τι ειναι το wep φιλε μου

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το encryption που εχεις βαλει στο wifi σου.

Το DS και to Wii(αν θυμαμαι καλα) παιζουν μόνο με WEP , εκτος αν κατι εχει αλλαξει και δεν το εχω πάρει χαμπάρι, και οχι κάτι ανώτερο.Παντως τοσα χρόνια με WEP δεν εχω θέμα ώστε να βαλω wpa2 κτλ.

Οπως παλιά και τα xp πριν το SP3.

Δημοσ.

ηρθε η ωρα να παρω ενα παιχνιδακι για το πολυωρο και μακρινο ταξιδακι μου με το καραβι... :-(

εχω καταληξει σε 2 παιχνιδια που γενικα φαινονται να ειναι απο τα κορυφαια για το ds

zelda spirit tracks η gta chinatown wars?

ακουω γνωμες :-)

Δημοσ.
ηρθε η ωρα να παρω ενα παιχνιδακι για το πολυωρο και μακρινο ταξιδακι μου με το καραβι... :-(

εχω καταληξει σε 2 παιχνιδια που γενικα φαινονται να ειναι απο τα κορυφαια για το ds

zelda spirit tracks η gta chinatown wars?

ακουω γνωμες :-)

Εγώ θα έπαιρνα το Zelda. Είναι κάτι σαν παράδοση.

Δημοσ.

λες ε?

και εγω αυτο σκεφτομαι και να σκεφτεις το προηγουμενο zelda που ειχα παιξει ηταν το links awakening στο GBC

θυμαμαι ηταν ωραιες στιγμες, :lol: :lol:

απλα βλεπω οτι και το αλλο εχει τις καλυτερες βαθμολογιες στα reviews και εχω μπει σε διλημμα

Δημοσ.
λες ε?

και εγω αυτο σκεφτομαι και να σκεφτεις το προηγουμενο zelda που ειχα παιξει ηταν το links awakening στο GBC

θυμαμαι ηταν ωραιες στιγμες, :lol: :lol:

απλα βλεπω οτι και το αλλο εχει τις καλυτερες βαθμολογιες στα reviews και εχω μπει σε διλημμα

Εντάξει, το να πεις ότι θα προτιμήσεις το "Χ" από το "Υ" γιατί το ένα έχει μέσο όρο βαθμολογιών 93%, ενώ το άλλο 90%, δεν έχει και πολλή λογική...

Αυτό που έχει σημασία (ειδικά από τη στιγμή που δεν ανήκουν στο ίδιο είδος), είναι το τι στυλ σου αρέσει εσένα πιο πολύ.

Το GTACW, θυμίζει για να καταλάβεις τα παλιά GTA που ήταν top-down. Αντίστοιχα, το Zelda μπορείς να πεις πως θυμίζει κάπως -στο πιο εξελιγμένο, προφανώς- το Zelda του GB που ανέφερες.

Αμφότερα πάντως ανήκουν στα κορυφαία παιχνίδια του μηχανήματος, ενώ θεωρώ πως και τα δυο ταιριάζουν σε πολύωρα ταξίδια, όπως τα θες. π.χ. το προηγούμενο Zelda στο DS το είχα τερματίσει αποκλειστικά σε σκοπιές στο στρατό. Έβαζα μόνος μου τον εαυτό μου 4ωρίες και ούτε που καταλάβαινα πότε περνούσαν. Αντίθετα, δεν θα στα πρότεινα για σύντομες sessions (λεωφορείο/μετρό/τρένο, τουαλέτα, το δεκαλεπτάκι στο κρεβάτι πριν σε πάρει ο ύπνος κ.λπ.) Για εκεί, προτίμησε κυρίως puzzle-οειδείς τίτλους...

Δημοσ.

σημερα τελικα θα παω και θα αποφασισω εκεινη την στιγμη, πραγματικα ακομη δεν ξερω, αλλα πιστευω οποιο και να παρω θα μεινω ευχαριστημενος

θα σας πω εντυπωσεις :-)

---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ----------

τελικα πηρα το spirit tracks

α ρε Link τι μας κανεις... :lol: :lol:

παντως δεν θα μου ξεφυγει το chinatown wars, ειναι το επομενο :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Πριν λίγες μέρες πήρα το Nintendo DS XL.

Θέλω να μάθω πως μπορώ κατεβαζω παιχνιδια free και να τα παιζω.

Απο το ψαξιμο που εκανα καταλαβα οτι θελω μια καρτα Acekard 2i ή R4i και μια καρτα Micro SD.

Ποια καρτα είναι συμβατή και πιο καλή?

Και απο που μπορω να κατεβαζω free παιχνιδια?

Ευχαριστώ ολους για την βοήθεια,

Δημοσ.

Παιδιά μερικές ερωτήσεις για το Dsi :

1. "Aντίγραφα ασφαλείας" πως παίζει? Τι εξοπλισμός και τι διαδικασία χρειαζεται ? Υπάρχει κάποιος οδηγός?

2. Κάποιος που είχε και το ΧL και το Dsi στα χέρια του, αξίζει η αλλαγή, πουλώντας το Dsi να πάρω το XL. Χρήστης είναι ο γιος μου (6 ετών).

3. Ικανοποιητικό emulation σε PC, υπάρχει?

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάποιος να βοηθήσει στις απορίες που έχω?

Ειμαι noob ακομα με το DS και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια...

Δημοσ.
Ρε παιδιά κάποιος να βοηθήσει στις απορίες που έχω?

Ειμαι noob ακομα με το DS και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια...

αμα ψαξεις σε προηγουμενες σελιδες αυτου του θρεντ θα βρεις απαντησεις για ολες σου τις ερωτησεις... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
@simtom για δοκίμασε: http://www.emuparadise.org/Nintendo_DS_ROMs/32 κάνε κλικ στα γράματα. Δεν είναι μονο αυτά που βλέπεις στη σελίδα που σου έστειλα

Για download πρέπει να κάνεις donation ;

ΑΚΥΡΟ.... Το βρήκα και σ' ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από simtom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...