theoritikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έχει παραγγείλει κανείς σας πρόσφατα από το deveno.com? Έχω παραγγείλει εδώ και περίπου 2.5 εβδομάδες δυο acekard 2i και δεν μου ήρθαν ακόμα! Μήπως υπάρχει ακόμα πρόβλημα με το ηφαίστειο?
forgotten Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έχει παραγγείλει κανείς σας πρόσφατα από το deveno.com? Έχω παραγγείλει εδώ και περίπου 2.5 εβδομάδες δυο acekard 2i και δεν μου ήρθαν ακόμα! Μήπως υπάρχει ακόμα πρόβλημα με το ηφαίστειο? χμ η αληθεια ειναι οτι και εγω που ψωνισα μια δευτερη για ενα φιλο απο το site που συνεργαζεται η gbatemp εδω και 20 μερες ακομα να ερθει αν και φυσιολογικα σε 13-14 ερχονται
vdanasto Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 στο νέο ds xl υπάρχει συμβατότητα με την R4? Όλες οι κάρτες που δουλεύουν στο DSi με έκδοση 1.4 του firmware, λειτουργούν κανονικά και στο XL. Οι υπόλοιπες, όχι.
forgotten Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 παντως εγω παρελαβα την καρτα μου σημερα και ετοιμη να παιζει στο dsi 1.4 απλα υπεροχη καρτα και το site το προτεινω καθοτι πουλα αυθεντικες καρτες
theoritikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 παντως εγω παρελαβα την καρτα μου σημερα και ετοιμη να παιζει στο dsi 1.4 απλα υπεροχη καρτα και το site το προτεινω καθοτι πουλα αυθεντικες καρτες Πότε έκανες την παραγγελία? Εφόσον έφτασε σήμερα σε εσένα, υποθέτω πως μια από αυτές τις μέρες θα έρθει και η δική μου..
moon2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 καλησπερα μολις αγορασα ενα Nintendo dsi 1.3E με μια r4i gold + microsd kingstom 4 gb ολα καλα εβαλα το kernel απλως παρατηρησα το Justice_League_Heroes nds και το Ben_10_Protector_of_Earth_MULTi5_EUR_NDS μου κανει κολληματα και δεν συνεχιζουν( freezes???) τι φταει???
vdanasto Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 καλησπερα μολις αγορασα ενα Nintendo dsi 1.3E με μια r4i gold+ microsd kingstom 4 gb ολα καλα εβαλα το kernel απλως παρατηρησα το Justice_League_Heroes nds και το Ben_10_Protector_of_Earth_MULTi5_EUR_NDS μου κανει κολληματα και δεν συνεχιζουν( freezes???) τι φταει??? Μπορεί να φταίει το firmware, να μην υποστηρίζει πλήρως το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό, μόνο να περιμένεις για κάποιο update.
snik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια, ειχα φτιαξει πριν κατι μηνες ενα r4 για ενα ξαδερφακι μου και επεζαν ολα μια χαρα. Τωρα οταν παει να επιλεξει καποιο παιχνιδι κολλαει αλλα οταν βαζει καποιο αυθεντικο του παιζει κανονικα. Απο οσο ειδα το μενου του ds ειναι καπως διαφορετικο απο την προηγουμενη φορα, υπαρχει περιπτωση να εκαναν κανενα update και να βγαζει προβλημα για αυτον τον λογο;
gherudos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μπορεί να τα έφτυσε η SD, κάνε της ένα format και πέρασέ της το firmware πάλι.
snik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Θα το δοκιμασω, αυριο το πρωι που θα βρω χρονο και θα σας πω. Το ενδεχομενο να εκαναν κανενα update και να μην ειναι συμβατο με αυτο το r4 παιζει η δεν εχει τετοιο θεμα;
john_who Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Θα το δοκιμασω, αυριο το πρωι που θα βρω χρονο και θα σας πω. Το ενδεχομενο να εκαναν κανενα update και να μην ειναι συμβατο με αυτο το r4 παιζει η δεν εχει τετοιο θεμα; Update για να κλειδώσει DS δεν παίζει. Μόνο για τα καινούργια DSi & DS XL υπάρχει τέτοια πιθανότητα.
snik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Τελικα δοκιμασα να κανω φορματ, περασα κενουριο firmware αλλαξα και την sd καρτα αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Ανοιγο το ds παω να αρχισει το r4, μπαινω στην λιστα με τα παιχνιδια και εκει κολαει. Δοκιμασα να περασω 1 μονο rom μπας και ειχε καποιο προβλημα αλλα και παλι τα ιδια. Εχει κανεις καμια αλλι ιδεα για το τι μπορει να φταιει;
avatar41 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Kαλημερα παιδια χθες αγορασα ενα ninntedo dsi xl θα ηθελα να μου πειτε τι καρτες να παρω κανενα καλο παιχνιδι και καποιο site για να ξεστραβοθω λιγο Επισεις θα ηθελα να μαθω τις ρυθμησεις για το ασυρματο internet και γενικα για συνδεσεις δυκτιου. Δεν θελω και λιγα εεεε..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
garrett156 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 εγω θα σου πω μονο για το internet κατι που με ξενερωσε οτι για να παιξεις πρεπει να εχεις wep εγω που εχω wpa psk μονο browsing κανω...παιχνιδια δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα