Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ΑΚΑΙΟ να χρησιμοποιείς, είναι unofficial firmware αλλά πολύ καλύτερο από το κανονικό και ανανεώνεται αρκετά συχνά.

http://www.acekard.com/download.php

εχω σκασει , δεν μου παίζει η καρτα, κολλαει συνεχεια, δεν φορτωνουν τα παιχνιδια.

ΑΚ2 DS 3 ετων, εβαλα το ΑΚΑΙΟ και το 4,21 της ΑΚ2 αλλα τιποτα.

Σας λεω τη διαδικασια που ακολουθησα

1. Format F32 την sd hc 8G

2.Αντιγραφη των αρχειων του firmware (πχ. ΑΚΑΙΟ)

3.Αντιγραφω φακελο με παιχνιδια

4.Το ανοιγω και booting κανονικα

5.Ανοιγω το ΑΚ2 και ανοιγει κανονικά, βλεπει ολα τα αρχεια της sd

6.Παω στα παιχνιδια , φορτώνουν πανε να ξεκινησουν και μετα απο κανα δυο σταδια

στις επιλογες (πχ start-edit playerκλπ) κολλάει.

7.Κολλάν όλα σχεδον τα παιχνίδια 93 εχω συνολο ολων των ειδών.

Εχω δοκιμάσει καθε πιθανο συνδυασμο και δε γινεται τιποτα.

Υπάρχει περιπτωση να φταιει κατι στη συσκευή?

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ηταν καλο.

Δημοσ.
εχω σκασει , δεν μου παίζει η καρτα, κολλαει συνεχεια, δεν φορτωνουν τα παιχνιδια.

ΑΚ2 DS 3 ετων, εβαλα το ΑΚΑΙΟ και το 4,21 της ΑΚ2 αλλα τιποτα.

Σας λεω τη διαδικασια που ακολουθησα

1. Format F32 την sd hc 8G

2.Αντιγραφη των αρχειων του firmware (πχ. ΑΚΑΙΟ)

3.Αντιγραφω φακελο με παιχνιδια

4.Το ανοιγω και booting κανονικα

5.Ανοιγω το ΑΚ2 και ανοιγει κανονικά, βλεπει ολα τα αρχεια της sd

6.Παω στα παιχνιδια , φορτώνουν πανε να ξεκινησουν και μετα απο κανα δυο σταδια

στις επιλογες (πχ start-edit playerκλπ) κολλάει.

7.Κολλάν όλα σχεδον τα παιχνίδια 93 εχω συνολο ολων των ειδών.

Εχω δοκιμάσει καθε πιθανο συνδυασμο και δε γινεται τιποτα.

Υπάρχει περιπτωση να φταιει κατι στη συσκευή?

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ηταν καλο.

Έχουν βγει και firmware updates για την κάρτα. Δεν εννοώ το AKAIO, αλλά για το boot της συσκευής, το οποίο φλασάρεις με νέα έκδοση. Δοκίμασε και αυτά.

Δημοσ.
Έχουν βγει και firmware updates για την κάρτα. Δεν εννοώ το AKAIO, αλλά για το boot της συσκευής, το οποίο φλασάρεις με νέα έκδοση. Δοκίμασε και αυτά.

Σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι eννοεις δεν το κατάλαβα, και πως γινεται?

σε ευχαριστώ για την απαντηση πάντως

Δημοσ.

Σκέφτομαι για αγορά dsi xl στις 5 Μαρτίου που έρχεται στην Ευρώπη!!!!

Έχω ήδη ένα ds lite me r4.

Το dsi xl δέχεται flashcards, αν ναι ποια να πάρω?

Διαβάζω κάτι για 1,4 αναβάθμιση, τι παίζει στο xl?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ήρθε σήμερα ο M3 zero adapter που είχα παραγγείλει αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω ακόμη.

Του πέρασα το firmware 1.4, έχω αντιγράψει τον φάκελο System και τα roms στην κάρτα μνήμης, αλλά όταν ανοίγω το DS δεν μου βγάζει τίποτα και μου γράφει ότι δεν υπάρχει DS card.

Τι κάνω λάθος και τι πρέπει να κάνω για να μου λειτουργήσει;

Δημοσ.
Σκέφτομαι για αγορά dsi xl στις 5 Μαρτίου που έρχεται στην Ευρώπη!!!!

Έχω ήδη ένα ds lite me r4.

Το dsi xl δέχεται flashcards, αν ναι ποια να πάρω?

Διαβάζω κάτι για 1,4 αναβάθμιση, τι παίζει στο xl?

Μα κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει?

Κανείς δεν γνωρίζει να σου απαντήσει με σιγουριά, από τη στιγμή που δεν το έχει στην κατοχή του για να ξέρει. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο google, κάποια forums αναφέρουν πως η R4i είναι συμβατή με το DSi XL (χρησιμοποιώντας το firmware για την έκδοση 1.4 του DSi).

http://www.dsi-xl.com/R4i-compatible.htm

---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ----------

Καλησπέρα σε όλους!

Ήρθε σήμερα ο M3 zero adapter που είχα παραγγείλει αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω ακόμη.

Του πέρασα το firmware 1.4, έχω αντιγράψει τον φάκελο System και τα roms στην κάρτα μνήμης, αλλά όταν ανοίγω το DS δεν μου βγάζει τίποτα και μου γράφει ότι δεν υπάρχει DS card.

Τι κάνω λάθος και τι πρέπει να κάνω για να μου λειτουργήσει;

Το ότι δεν φαίνεται καν στο μενού του DS είναι κακό σημάδι, σημαίνει ότι δεν την αναγνωρίζει καν. Δεν έχει να κάνει με τα αρχεία που έχεις βάλει μέσα. Δοκίμασε, αν έχεις τη δυνατότητα, σε κάποια άλλη κονσόλα, ή προσπάθησε να καθαρίσεις τις επαφές. Αν και δείχνει να είναι προβληματική η καρτούλα. :fear:

Δημοσ.

Έριξα μία ματιά στο dealextreme για καρτούλες και δεν υπάρχει λέπι. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ή κανένα εναλλακτικό μαγαζί για παραγγελίες?

Δημοσ.
Έριξα μία ματιά στο dealextreme για καρτούλες και δεν υπάρχει λέπι. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ή κανένα εναλλακτικό μαγαζί για παραγγελίες?

τις βγαλανε απο την αναζητηση, αλλα οι σελιδες τους υπαρχουν ακομα.

μπες στο φορουμ τους και θα τις βρεις.

Μπορεις κανονικα να τις επιλεξεις και να τις παραγγειλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τις βγαλανε απο την αναζητηση, αλλα οι σελιδες τους υπαρχουν ακομα.

μπες στο φορουμ τους και θα τις βρεις.

Μπορεις κανονικα να τις επιλεξεις και να τις παραγγειλεις.

Το είχα ήδη βρει χάρη στο google το forum τους και την wish list μου, αλλά όπως και να έχει ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Και άλλη μία ερώτηση. Από ότι είδα μπορώ να παραγγείλω(επειδή υπάρχει ακόμα stock) τις Acekard 2i AK2i, TopToy DSTTi SDHC, New TopToy DSTT Multimedia Card for NDS and NDS Lite και R4i Gold Upgrade Revolution MicroSD/TF Multimedia Flash Cart for NDSi/NDS/DS Lite. Η πρώτη έχει τα διπλά χρήματα σε σχέση με τις άλλες που οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες. Ποιά αξίζει να πάρω? H πρώτη, η δεύτερη και η τέταρτη υποτίθεται υποστηρίζουν και dsi. Ισχύει?

Επεξ/σία από SV1EOD
Δημοσ.
Το είχα ήδη βρει χάρη στο google το forum τους και την wish list μου, αλλά όπως και να έχει ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Και άλλη μία ερώτηση. Από ότι είδα μπορώ να παραγγείλω(επειδή υπάρχει ακόμα stock) τις Acekard 2i AK2i, TopToy DSTTi SDHC, New TopToy DSTT Multimedia Card for NDS and NDS Lite και R4i Gold Upgrade Revolution MicroSD/TF Multimedia Flash Cart for NDSi/NDS/DS Lite. Η πρώτη έχει τα διπλά χρήματα σε σχέση με τις άλλες που οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες. Ποιά αξίζει να πάρω? H πρώτη, η δεύτερη και η τέταρτη υποτίθεται υποστηρίζουν και dsi. Ισχύει?

Reviews για τις περισσότερες από τις καρτούλες που αναφέρεις έχει εδώ:

http://gbatemp.net/index.php

Διάβασέ τα και αντιστάθμισε τα υπέρ και τα κατά, για να βρεις ποια σε καλύπτει καλύτερα. Προσωπικά έχω την Acekard 2i και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Πολύ καλή συμβατότητα και αναβαθμίζεται αρκετά συχνά. Από την άλλη η R4i λέγεται πως είναι συμβατή με το νέο DSi XL (αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο). Σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες όμως με firmware updates. Αυτά... :-)

Δημοσ.
Το ότι δεν φαίνεται καν στο μενού του DS είναι κακό σημάδι, σημαίνει ότι δεν την αναγνωρίζει καν. Δεν έχει να κάνει με τα αρχεία που έχεις βάλει μέσα. Δοκίμασε, αν έχεις τη δυνατότητα, σε κάποια άλλη κονσόλα, ή προσπάθησε να καθαρίσεις τις επαφές. Αν και δείχνει να είναι προβληματική η καρτούλα. :fear:

Δεν έβλεπε τον φάκελο SYSTEM που ήταν στην κάρτα μνήμης. Τελικά, βρήκα από ένα link ένα λειτουργικό που λέγεται M3 Sakura και δουλεύει μια χαρά! Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, γιατί δεν δουλεύει το λειτουργικό που φτιάχνει η εταιρεία, ενώ λειτουργεί κανονικότατα με third-party λειτουργικό.

Δημοσ.
αποκλείεται, όπως και το απλό dsi δεν παίζει με τις κάρτες του ds

Eδω μιλαμε για 2 ιδια dsi με αλλη οθονη... απο οτι λενε παιζει και η R4i - SDHC

Την παραγγειλα από εδω ως πιο φθηνή...

Μολις θα την εχω στα χερια μου θα ενημερωσω με το αν όντως επαιξε με το XL η αλλιως και LL για τους Ασιατες... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...