Minotavrs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 διαβαζω τις οδηγιες εγκαταστασης του και να σου πω μπερδευτηκα,εκτελω το setup sto pc και μετα τί αντιγάφω τα πάντα στην sd? Απλο ειναι... κανε οτι λεει (copy paste στην sd και βαζεις τις ταινιες στο συγκεκριμενο φακελο που λεει)
vasilisga Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια για πειτε εντυπωσεις οποιος εχει δει βιντεο στο dsi... τα δειχνει ικανοποιητικα?
Minotavrs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια για πειτε εντυπωσεις οποιος εχει δει βιντεο στο dsi...τα δειχνει ικανοποιητικα? οσο ικανοποιητικα μπορει να ειναι σε τοσο μικρη οθονη.... να θυμαστε ομως οτι θελει να κανετε convert την ταινια για να παιξει...
bykou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 οσο ικανοποιητικα μπορει να ειναι σε τοσο μικρη οθονη.... να θυμαστε ομως οτι θελει να κανετε convert την ταινια για να παιξει... τωρα μιλάμε σωστα , ψαχνω ηδη για converter
Minotavrs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 τωρα μιλάμε σωστα , ψαχνω ηδη για converter Ψαξου στους Σκανδιναβούς Αγροτες (τρακτερς) για το ImTOO DPG Converter 5.1.21 Build 0311
vasilisga Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 οσο ικανοποιητικα μπορει να ειναι σε τοσο μικρη οθονη.... να θυμαστε ομως οτι θελει να κανετε convert την ταινια για να παιξει... ναι γνωριζω ποσο μικρη ειναι η οθονη... εγω ρωταω για ποιοτητα απεικονισης και ενα μεσο ορο στα fps αυτο που με νοιαζει ειναι αν κολαει καθολου...
Minotavrs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ναι γνωριζω ποσο μικρη ειναι η οθονη...εγω ρωταω για ποιοτητα απεικονισης και ενα μεσο ορο στα fps αυτο που με νοιαζει ειναι αν κολαει καθολου... ΟΧι δεν κολλαει αλλα λεω ξανα οτι ειναι θεμα με τι το κανεις convert και ποσο αξιόπιστο ειναι αυτο
vdanasto Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ναι γνωριζω ποσο μικρη ειναι η οθονη...εγω ρωταω για ποιοτητα απεικονισης και ενα μεσο ορο στα fps αυτο που με νοιαζει ειναι αν κολαει καθολου... Μια χαρά παίζει, δεν κολλάει καθόλου, έχω κάνει convert κάποια divx επεισόδια σειρών και παρακολουθούνται ευχάριστα. Χρησιμοποίησα το προγραμματάκι που είναι μέσα στο Moonshell.
bykou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν αναθεωρώ για τις AK2i δεν ειναι ακθόλου σταθερές και οι 2 που πήρα για DS μία φορτώνουν τα παιχνίδια δύο όχι. Εν αντιθέσει με την EZFLASH Vi στο DSi που κεντάει και λειτουργει χωρίς κανένα προβλημα. Τα ανφέρω αυτά για τους νέους επίδοξους αγοραστές. ---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- Ψαξου στους Σκανδιναβούς Αγροτες (τρακτερς) για το ImTOO DPG Converter 5.1.21 Build 0311 οκ το χω τωρα το θέμα.
sattack Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Λοιπόν αναθεωρώ για τις AK2iδεν ειναι ακθόλου σταθερές και οι 2 που πήρα για DS μία φορτώνουν τα παιχνίδια δύο όχι. Εν αντιθέσει με την EZFLASH Vi στο DSi που κεντάει και λειτουργει χωρίς κανένα προβλημα. Τα ανφέρω αυτά για τους νέους επίδοξους αγοραστές. εμενα μια χαρα μου παιζει παντως η ΑK2i. ποτέ δεν εχει τυχει να κολλησει, ουτε μια φορα. για να λες οτι σε σενα μια παιζει και δυο δεν παιζει, μαλλον εχεις τυχει σε ελαττωματικη. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2010 από sattack
vdanasto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 εμενα μια χαρα μου παιζει παντως η ΑK2i.ποτέ δεν εχει τυχει να κολλησει, ουτε μια φορα. για να λες οτι σε σενα μια παιζει και δυο δεν παιζει, μαλλον εχεις τυχει σε ελαττωματικη. +1 Κι εμένα έχουν παίξει όλα μα όλα τα παιχνίδια που έχω βάλει μέσα, απροβλημάτιστα.
bykou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 +1Κι εμένα έχουν παίξει όλα μα όλα τα παιχνίδια που έχω βάλει μέσα, απροβλημάτιστα. Μιλάω για την ΑΚ2 οχι την AK2i για DS kai oxi για DSi Και οι 2 καρτες που πήρα για τα DS δεν παίζουν. Αν εχετε το DS με την AK2 και παίζουν πειτε μου με λινκ αν μπορειτε πιο firmware εχετε στην κάρτα , θα με βοηθούσε (τα παιδάκια 2 φίλων δλδ. που εχουν το DS kai AK2 το δικό μου έχει DSi kai EZFLASH Vi και τα παίζει ολα λεμε, τα πάντα).
vdanasto Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μιλάω για την ΑΚ2 οχι την AK2i για DS kai oxi για DSi Και οι 2 καρτες που πήρα για τα DS δεν παίζουν. Αν εχετε το DS με την AK2 και παίζουν πειτε μου με λινκ αν μπορειτε πιο firmware εχετε στην κάρτα , θα με βοηθούσε (τα παιδάκια 2 φίλων δλδ. που εχουν το DS kai AK2 το δικό μου έχει DSi kai EZFLASH Vi και τα παίζει ολα λεμε, τα πάντα). Το ΑΚΑΙΟ να χρησιμοποιείς, είναι unofficial firmware αλλά πολύ καλύτερο από το κανονικό και ανανεώνεται αρκετά συχνά. http://www.acekard.com/download.php
noasgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ο ίσως πιο γνωστός θείος είναι ανοιχτός για νέα ανίψια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα