Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος wii αλλά και psp, αλλά με τρώει να πάρω και ένα ds lite.

Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο φτηνό combo μαζί με flashcard? Links?

Thanks!

Δημοσ.
Δεν γνωρίζω να σου πώ καθόλου για την R4. :fear:

Δοκίμασέ το, το πολύ πολύ να μην δουλέψει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

τελικά όλα καλά. το πρόβλημα λύθηκε με μια nεα micro sdhc 4gb και το firmware που έγραψα πιο πάνω. το λάθος ήταν δικό μου γιατι η προηγουμενη micro sd δεν ήταν SDHC αλλά SD. πάντως για όσους έχουν r4i το link που έδωσα πιό πάνω για το τελευταίο firmware για dsi δουλεύει άψογα.

να προσθέσω και εγώ καμμιά χρήσιμη πληροφορία!!!!

Δημοσ.
μια ερώτηση ακόμα. mp3 κατάφερα να παιξω μια χαρα. με video τι γίνεται? τι format πρέπαι να τα κάνω για να παίζουν?

mp3 η mp4?

βιντεο δεν μπορει να παιξει εκτος αμα κατεβασεις καποιο προγραμμα με τις γνωστες καρτουλες, νομιζω moonshel λεγεται...

Δημοσ.
mp3 η mp4?

βιντεο δεν μπορει να παιξει εκτος αμα κατεβασεις καποιο προγραμμα με τις γνωστες καρτουλες, νομιζω moonshel λεγεται...

αυτο το έχω . απλά δεν ξέρω τι είδους αρχεία αναπαράγει. τα γνωστά δεν τα βλέπει.

Δημοσ.
αυτο το έχω . απλά δεν ξέρω τι είδους αρχεία αναπαράγει. τα γνωστά δεν τα βλέπει.

Μέσα στα αρχεία του Moonshell που κατέβασες, υπάρχει η εφαρμογή DPG Encoder (κάπως έτσι λέγεται :P) η οποία κάνει μετατροπή του βίντεο που θα της δώσεις στο κατάλληλο format.

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά είμαι νεος στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας διάβασα όλα τα παραπάνω που γράφετε έψαξα στο internet είδα βίντεο αλλά το πρόβλημα δεν το έλυσα μιλάω για ένα nintento dsi της κόρης μου έβαλα μια κάρτα r4i με sd hc 4 g δοκίμασα όλε τις εκδόσεις firmware r4i αλλά τίποτα μου βγάζει loading ... και κολάει κάποια βοήθεια απο εσας του έμπειρους

Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάρτα κάνε τα εξής:

Κατέβασε το τελευταίο firmware από εδώ:

http://de.r4i-sdhc.com/R4-i%20English%20V1.09b.rar

και πέρασέ το στην κάρτα μνήμης.

Πάρε τους φακέλους:

moonmemo -- moonshl2 -- R4iMenu και το αρχείο: R4.dat και πέταξέ τα χύμα στην microsd σου.Έπειτα φτιάξε ένα φάκελο,ονόμασέ τον roms ή games και πέτα μέσα σε αυτόν όλα τα .nds αρχεία σου.

Προσωπικά κατεβάζω τα αρχεία από το site που σου έδωσα τα αποσυμπιέζω σε ένα ξεχωριστό φάκελο τα παίζω στον υπολογιστή με το Nocash GBA Emulator που μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ

http://www.torrentreactor.net/torrents/3000730/Nocash-GBA-Emulator-(No$GBA)-%3D-gt%3B

και αν μου αρέσουν τα "σέρνω" στην κάρτα micro SD και αυτό είναι.

Καλή επιτυχία;)

Δημοσ.
Και τωρα που δεν υπαρχουν αλλες ΅ Acekard Στο Dealextreme, τι κανουμε ?

Ποια καρτα ειναι καλυτερη ?

Εχθες παρελαβα απο Dealextreme 2 καρτες ΑΚ2 για 2 DS και 1 EZFLASH Vi για το DSi 1.4 που εχω. Ολα παιζουν αψογα με 8G καρτες micro sd kai sdhc .

Νομιζω οτι η Acekard2 ειναι πιο ολοκληρωμενη, δυστυχώς οταν παρήγειλα πριν 1 μηνα δεν υπήρχε για το DSi η AK2i διαθέσιμη.

Πάντως η EZFLASH Vi ειναι και αυτή πολυ καλή και γρήγορη.

Εβαλα moonshell mp3 ok, movies οχι δεν μου παιζει ( αν μπορει καποιος να βοηθήσει)

Σε πρωτη φάση εβαλα και καμια 40αρια παιχνιδια ολα παιζουν.

Κόστος για

DSi 9 € EZFLASH Vi Dealextreme 1 μηνα αναμονη Hong Kong

sd micro 8G Transcend 18€ απο Ελλαδα

Κόστος για

DS 8 € Acekard2 Dealextreme 1 μηνα αναμονη Hong Kong

Εβαλα moonshell mp3 ok, movies οχι δεν μου παιζει ( αν μπορει καποιος να βοηθήσει)

Δημοσ.
Εχθες παρελαβα απο Dealextreme 2 καρτες ΑΚ2 για 2 DS και 1 EZFLASH Vi για το DSi 1.4 που εχω. Ολα παιζουν αψογα με 8G καρτες micro sd kai sdhc .

Νομιζω οτι η Acekard2 ειναι πιο ολοκληρωμενη, δυστυχώς οταν παρήγειλα πριν 1 μηνα δεν υπήρχε για το DSi η AK2i διαθέσιμη.

Πάντως η EZFLASH Vi ειναι και αυτή πολυ καλή και γρήγορη.

Σε πρωτη φάση εβαλα και καμια 40αρια παιχνιδια ολα παιζουν.

Κόστος για

DSi 9 € EZFLASH Vi Dealextreme 1 μηνα αναμονη Hong Kong

Κόστος για

DS 8 € Acekard2 Dealextreme 1 μηνα αναμονη Hong Kong

Eβαλες το τελευταιο moonshell171p1_with_dpgtools131 και δεν σου παιζει ?

Δημοσ.
καποιο link να το κατεβάσω ?

και ποια αρχεια movies θα βλεπει?

Ακυρη η 1η ερωτηση το βρηκα

δωστο οπως ειναι στο γκογκλι :-D

Δημοσ.
δωστο οπως ειναι στο γκογκλι :-D

διαβαζω τις οδηγιες εγκαταστασης του και να σου πω μπερδευτηκα,

εκτελω το setup sto pc και μετα τί αντιγάφω τα πάντα στην sd?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...