Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά είμαι νεος στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας διάβασα όλα τα παραπάνω που γράφετε έψαξα στο internet είδα βίντεο αλλά το πρόβλημα δεν το έλυσα μιλάω για ένα nintento dsi της κόρης μου έβαλα μια κάρτα r4i με sd hc 4 g δοκίμασα όλε τις εκδόσεις firmware r4i αλλά τίποτα μου βγάζει loading ... και κολάει κάποια βοήθεια απο εσας του έμπειρους

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ποσο κραταει η μπαταρια του σε συνεχομενο παιχνιδι? Το brightness το εχω στο 3.

Το WiFi κλεινει μονο οταν δεν το χρειαζεται καποια εφαρμογη/παιχνιδι ή εχει καποιο διακοπτη?

Δημοσ.
Παιδια ποσο κραταει η μπαταρια του σε συνεχομενο παιχνιδι? Το brightness το εχω στο 3.

Το WiFi κλεινει μονο οταν δεν το χρειαζεται καποια εφαρμογη/παιχνιδι ή εχει καποιο διακοπτη?

εμενα μου κραταει γυρω στις 8 ωρες με την φωτεινοτητα στο 3-4

το wifi οταν δεν το χρειαζεσαι το κλεινεις απο το settings ;)

Δημοσ.

Για την μπαταρία θα σε γελάσω, δεν το έχω χρονομετρήσει, εξαρτάται πάντως από το παιχνίδι που παίζεις. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, κρατάει λίγο.

Το WiFi ανοιγοκλείνει μέσα από το Settings Menu, το εαν το αφήσεις ανοιχτό ή όχι δεν επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας (μιλάω για την περίπτωση που είναι ανοιχτό από το μενού αλλά δεν χρησιμοποιείται από την τρέχουσα εφαρμογή).

Δημοσ.
ευχαριστω παιδες. λεω να παρω r4i gold, θα κανει δουλεια; πριν λιγο του εκανα update.

Δεν ξέρω να σου πώ, εγώ προσωπικά έχω την Acekard 2i.

Απλά τώρα που αναβάθμισες το DSi σου, κοίτα η κάρτα που θα πάρεις να είναι ήδη updated για 1.4, αλλιώς θα χρειαστείς ένα DSi με έκδοση 1.3 ή DSLite για να την αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς γιατί υπάρχει έλλειψη καρτών από το DX αυτό το διάστημα;

Θέλω να πάρω για φίλο και δεν έχει ούτε ace ούτε r4.

Κανένα άλλο δοκιμασμένο site;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εδώ όμως μπορείς:

http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-212~threadid.500383

Έχουν ακόμα σε stock αλλά δεν τα εμφανίζουν στο search.

Παιδιά αν το παραγγειλω τώρα πότε λέτε να έρθει απο DX;

Και απο εδώ έχουν πάρει αρκετοί απο το gbatemp:

http://www.realhotstuff.com/acekard-free-microsd-p-285.html

Edit:Το παραπάνω δεν έχει free shipping. Το καλύτερο εναλλακτικό του DX που βρήκα, απο τα προτεινόμενα που έχουν στο gbatemp είναι το bamboogaming. Λογικά δεν θα είναι τοσο αργό όσο το DX και έχει με 18.5 € acekard2i μαζί με card reader. Μονο η sdhc καρτα λείπει. Μπορει να αγοράσω απο εκεί σύντομα. Εκτός αν δεν δέχονται paypal

Επεξ/σία από flik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ηδη, αλλα οσοι εχουν παραγγείλει AK2 καρτες (δεν ειμαι σιγουρος για AK2i) από τελη Δεκεμβριου κι υστερα, εχουν προβληματα. Οποτε παει να σωσει στην καρτα κολλαει, και αυτο συμβαινει με οσα games δοκιμασαμε. Nομιζα οτι ηταν ελαττωματική μεχρι που πετυχα αυτό το thread που λενε οτι ειναι νεο hardware της καρτας που δεν υποστηριζεται απο ΑΚΑΙΟ. Δεν εβγαλα ακρη τι γινεται τωρα, κατι λενε οτι ο τυπος που βγαζει το ΑΚΑΙΟ την τεσταρει τωρα με διαφορα νεα versions και θα βγαλει νεο version καποια στιγμη. Καποιοι ανεφεραν οτι παλιοτερα versions του official firmware λειτουργουν με αυτη τη νεα version της καρτας αλλα... δεν θα μπορει να παιξει καποιος καποια τελευταια games απο Οκτωβριο κι υστερα (σιγουρα δεν παιζει το Bowsers Inside Story, αλλα δεν εχουν αναφερθει).

Οσοι πηρατε στα χερια σας κι εχουν προβλημα, υπομονη, ερχεται η λυση.

Edit: Απ οτι μου ειπαν στο thread που εκανα link παραπανω, το προηγουμενο official firmware παιζει κανονικα τα παλιοτερα games

http://www.acekard.com/download/ak2/ak2_407_a15_20080626_release.zip

Το δοκιμασα μολις στην προβληματικη καρτα και παιζει κανονικοτατα 4-5 games που δοκιμασα (εκτος των πιο προσφατων).

Επεξ/σία από Mas_Bass
Δημοσ.

εγω που την AΚ2i την εχω παραγγειλει 3 Δεκ και μου δειχνει οτι ταχυδρομηθηκε 8 Δεκ και ακομα δεν την εχω παραλαβει τι κανω?

Εσυ την πηρες κι ολας παρ' ολο που σου τη στειλανε πιο μετα απο μενα ε?

ΓΜΤ.

Δημοσ.

ακομα;;;; κανονικα σε 10 μερες απο την ημερομηνια που ταχυδρομειται εχει φτασει... 4 εχω παρει για μενα και φιλους και δεν αργουνε τοσο.

Δημοσ.

ξανα καλησπέρα παιδια. όλα καλά πάνε μόνο που έχω κάποια προβλήματα με μερικά παιχνίδια. τα περισσότερα παίζουν μιά χαρά αλλά μερικά δεν ξεκινάνε και άλλα μαυρίζουν την οθόνη μετά απο τα εισαγωγικά γράμματα. το παλαβό είναι ότι παίζουν games με πιο δύσκολα γραφικά (call of duty) και κολάνε κάποια όπως το ice age ή το ratatouille. παίζει ρόλο το firmware ή μήπως ότι η sd ειναι 2gb και το fat είναι λίγο αλλά το fat32 της πέφτει λίγο βαρύ? έχω την r4i revolution gold.

Δημοσ.
ξανα καλησπέρα παιδια. όλα καλά πάνε μόνο που έχω κάποια προβλήματα με μερικά παιχνίδια. τα περισσότερα παίζουν μιά χαρά αλλά μερικά δεν ξεκινάνε και άλλα μαυρίζουν την οθόνη μετά απο τα εισαγωγικά γράμματα. το παλαβό είναι ότι παίζουν games με πιο δύσκολα γραφικά (call of duty) και κολάνε κάποια όπως το ice age ή το ratatouille. παίζει ρόλο το firmware ή μήπως ότι η sd ειναι 2gb και το fat είναι λίγο αλλά το fat32 της πέφτει λίγο βαρύ? έχω την r4i revolution gold.

Δοκίμασε με το τελευταίο firmware για το flashkart σου. Δεν υπάρχει θέμα "βαριών" και "ελαφριών" παιχνιδιών στο DS, όλα παίζουν το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...