Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διάβασε τις σελίδες 94-95.

φιλε μου μηπωσ μπορεις αν με βοηθησεις ?

που μπορω να βρω αυτη την acekard για το dsi ??

δεν υπαρχει ποια στην ιστοσελιδα που προτινεις η τουλαχιστον δεν την βρισκω :S

HELP

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
φιλε μου μηπωσ μπορεις αν με βοηθησεις ?

που μπορω να βρω αυτη την acekard για το dsi ??

δεν υπαρχει ποια στην ιστοσελιδα που προτινεις η τουλαχιστον δεν την βρισκω :S

HELP

Πρέπει μάλλον να την παραγγείλεις από αλλού, διάβασα στο gbatemp ότι μάλλον θα σταματήσει να την φέρνει το dealextreme. Αλλιώς αγόρασε κάποιο άλλο flashkart, απλά δεν ξέρω κάποιο άλλο να σου προτείνω.

Δημοσ.
Πρέπει μάλλον να την παραγγείλεις από αλλού, διάβασα στο gbatemp ότι μάλλον θα σταματήσει να την φέρνει το dealextreme. Αλλιώς αγόρασε κάποιο άλλο flashkart, απλά δεν ξέρω κάποιο άλλο να σου προτείνω.

οκ thanks

εγω ομως που ειμαι ασχετοσ με του ds???

tespa ευχαριστω και παλι

Δημοσ.
οκ thanks

εγω ομως που ειμαι ασχετοσ με του ds???

tespa ευχαριστω και παλι

λοιπον μπορεις να παρεις την r4i http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22584σε καποια αλλα forum που διαβασα ειναι καλη και εχει συνεχεια update η καρτα.Εγω αυτην εχς παραγγειλει και την περιμενω να ερθει.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά!!

Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει πως δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του lite.

Έχω ψάξει λίγο αλλά δεν μπορώ να βρω μια official μπαταρία από την nintedo, ενώ το αμερικάνικο site της εταιρίας που έχει, στέλνει μόνο στην Αμερική και τον Καναδά.

Οπότε η μόνη μου λύση είναι οι unoffical του ebay, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλής κατασκευής, και οι πολύ χαμηλές τιμές τους μου φαίνονται λίγο ύποπτες. Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποια από αυτές τις μπαταρίες?

Δημοσ.

Για το M3i Zero SDHC MicroSD/TF Multimedia Flash Cart for NDSi/NDS/DS Lite που βρισκουμε τα τελευταια αρχεια ? Η σελιδα που εχει η deal extreme εχει μονο κατι system fonts...

Δημοσ.
Για το M3i Zero SDHC MicroSD/TF Multimedia Flash Cart for NDSi/NDS/DS Lite που βρισκουμε τα τελευταια αρχεια ? Η σελιδα που εχει η deal extreme εχει μονο κατι system fonts...

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=196088

Γενικά το gbatemp είναι από τα πιο πλήρη και ενημερωμένα site σε αυτά τα θέματα.

Δημοσ.

Φίλοι μου τα φωτα σας....

Aπο εχθες τα πιτσιρικια μου ειναι ευτυχεστατοι κατοχοι του dsi

Μετα απο Αναζητηση στις 100 τοσες σελιδες αποφασισα να παρω απο deal extreme το m3i zero SDHC MicroSD/TFτο οποιο και περιμενω μεσα στην εβδομαδα..

Θελω την γνωμη σας απο την εως τωρα εμπειρια σας με αυτό στα παρακατω:

1. Να του κανω update (η εκδοση του τωρα ειναι 1.3Ε)

2. Τι θα πρεπει να κατεβασω (system files) και απο που (αυτο το M3Sakura_Ver_145x_3rd_MUL.zip που βλεπω εδω μου κανει, τι αλλο χρειαζομαι απο αυτη την σελιδα ?)?

3. Πως το κανω movie και mp3 player (homebrew αλλα ποια εφαρμογη και πως)

4. Υπαρχει περιπτωση να surfareis μεσα απο αυτο στο internet (like wii)?

5. Εχουμε κανενα καλο site - forum like this για να ξεστραβωθω και να "διασκεδασουν" τα μικρα

6. Λέω να παρω για αρχη, αυτη τη ΜicroSDHC απο πλαισιο την εχει δοκιμασει κανεις.. εχετε να προτεινετε καποια αλλη?

7. Απο assecories τι ειναι must have να αγορασω... και μου προτεινετε

Sorry για το μακροσκελες post θα σας ειμουν πραγματικα ευγνώμων αν μου απαντούσατε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ----------

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=196088

Γενικά το gbatemp είναι από τα πιο πλήρη και ενημερωμένα site σε αυτά τα θέματα.

να 'σαι καλα...και σε ευχαριστω πολύ καμια ιδεα για τα πιο πανω που ρωταω (εκτος του site το οποιο μολις μου απαντησες) :-D:-D

Δημοσ.

Καλησπερα, πηρα μια acekard2 για DSi βαζω μεσα ενα παιχνιδι στην μικρη καρτουλα την βαζω στην μεγαλη καρτα το βαζω στο ds οταν παταω πανω στην επιλογη που πηγαινεις οτι εχεις βαλει παιχνιδι μου βγαζει μνμ οτι "system file is missing"...

Τι μπορει να φταιει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:10 ----------

Καλησπερα, πηρα μια acekard2 για DSi βαζω μεσα ενα παιχνιδι στην μικρη καρτουλα την βαζω στην μεγαλη καρτα το βαζω στο ds οταν παταω πανω στην επιλογη που πηγαινεις οτι εχεις βαλει παιχνιδι μου βγαζει μνμ οτι "system file is missing"...

Τι μπορει να φταιει?

Προβλημα λυθηκε πολυ γρηγορα...:-D

Ηθελε απλα το τελευταιο firmware της καρτας....

ps

γραφω την λυση μην τυχον εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα!

Δημοσ.
Φίλοι μου τα φωτα σας....

Aπο εχθες τα πιτσιρικια μου ειναι ευτυχεστατοι κατοχοι του dsi

Μετα απο Αναζητηση στις 100 τοσες σελιδες αποφασισα να παρω απο deal extreme το m3i zero SDHC MicroSD/TFτο οποιο και περιμενω μεσα στην εβδομαδα..

Θελω την γνωμη σας απο την εως τωρα εμπειρια σας με αυτό στα παρακατω:

1. Να του κανω update (η εκδοση του τωρα ειναι 1.3Ε)

2. Τι θα πρεπει να κατεβασω (system files) και απο που (αυτο το M3Sakura_Ver_145x_3rd_MUL.zip που βλεπω εδω μου κανει, τι αλλο χρειαζομαι απο αυτη την σελιδα ?)?

3. Πως το κανω movie και mp3 player (homebrew αλλα ποια εφαρμογη και πως)

4. Υπαρχει περιπτωση να surfareis μεσα απο αυτο στο internet (like wii)?

5. Εχουμε κανενα καλο site - forum like this για να ξεστραβωθω και να "διασκεδασουν" τα μικρα

6. Λέω να παρω για αρχη, αυτη τη ΜicroSDHC απο πλαισιο την εχει δοκιμασει κανεις.. εχετε να προτεινετε καποια αλλη?

7. Απο assecories τι ειναι must have να αγορασω... και μου προτεινετε

Sorry για το μακροσκελες post θα σας ειμουν πραγματικα ευγνώμων αν μου απαντούσατε

Κανεις που να ξερει και να μπορεί να απαντήσει :( ?

Δημοσ.
Έχουν απαντηθεί ήδη πολλές φορές σε προηγούμενα post.

Νομιζω oτι δεν ειναι κακο να εχεις όλη την συγκεντρωμενη γνώση των 100 τόσων σελιδων σε ενα ποστ...

Καταλαβαινω οτι ισως ειναι κουραστικό να επαναλαμβάνεσαι... αλλα επειδή αποδεδειγμενα η αναζητηση του bulletinbοard δεν φερνει ΑΒΙΑΣΤΑ τα σωστα αποτελεσματα σε τοσα διαφορετικά αλλα ΒΑΣΙΚΑ ερωτηματα, καλό θα ηταν καποιος που γνωριζει να αφιερωσει λίγο απο τον χρονο του να απαντησει και να κανει και το post σημαια για όλους τους υπολοιπους που δεν γνωριζουν...

Αυτα στα λέω με καθε επιγνωση καθως εχω βοηθησει εκατονταδες κόσμο σε άλλα τεχνολογικά Forum (Gps - ppc) και ποτε δεν μπηκα στο τριπακι να τους πω να κοιταξουν πιο πισω τα ηδη πολυ απαντημενα ερωτηματα...

Όπως και να εχει θεωρω οτι ειναι καλυτερο οταν βαριεμαι να απαντησω σε κατι να μην το απανταω καθολου... απο το να λεω στον αλλον να ψαχτει μονος του το οποιο και ειναι και το αυτονοητο...

Φιλικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...