vdanasto Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον εχω βρει μια προσφορα με τα εξης: DS Lite μαζι με το Pokémon Platinum στα 144 ευρα ενω το DSi χωρις κανενα παιχνιδι στα 129 ευρα. Πιο απο τα δυο αξιζει? Δηλαδη οκ το 2ο το επιασα και στα χερια μου επαιξα λιγο mario kart αλλα το 1ο δεν μπορουσα να το δοκιμασω ποτε. Μπορει να πει καποιος τι διαφορες εχουν? Θα σου πω θετικά και αρνητικά . Το DSi έχει μεγαλύτερες οθόνες (3.25" έναντι των 3" του DS Lite). Έχει 2 κάμερες και ανάλογη εφαρμογή για να παίξεις . Έχει τον DSi Browser ελεύθερο για κατέβασμα. Έχει επίσης την δυνατότητα αναβάθμισης του firmware, το οποίο μπορεί να προσθέσει νέες δυνατότητες (στην περίπτωση των flashkarts βέβαια αυτό είναι αρνητικό καθώς μπορεί να τις μπλοκάρει) Έχει ματ επιφάνεια, η οποία κάνει γρατζουνιές πάρα πολύ δύσκολα και δεν δαχτυλιάζει, ενώ το DS Lite έχει γυαλιστερό εξωτερικό. Ωστόσο, έχουν αφαιρέσει το GBA slot και δεν μπορείς πλέον να παίζεις παιχνίδια του GameBoy Advance. Έχει επίσης μειωμένη αυτονομία κατά 4 περίπου (νομίζω) ώρες. Σαν εξωτερικό μέγεθος είναι περίπου τα ίδια. Αυτά...
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μαλιστα! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... Αρα επειδη δεν εχω παιχνίδια για το GameBoy Advance αξιζει να παρω το Dsi αφου ηδη μικροτερη οθονη μαλλον προβλημα θα μου δημιουργουσε... Να ρωτησω λιγο γιατι ειμαι τελειως ασχετος με τις κονσολες κτλ Αυτες οι flashcard προσφερουν δυνατοτητα να παιζεις backup παιχνιδιων δηλαδη να μην εχεις μεσα το παιχνιδι και να το παιζεις μεσω καρτας. Αυτο οκ το χω καταλαβει... Ξερει κανεις ποια καρτα ειναι συμβατη αυτη την στιγμη με το DSi και που μπορω να την βρω? Διαβασα αρκετα post πριν αλλα φανταζομαι 3-4 μηνες μετα αρκετα εχουν αλλαξει... Επισης η διαδικασια ποια ειναι? Βαζω την καρτα και απλα παιζεις παιχνιδια?ή πρεπει να συνδεσεις το dsi με το pc σου?
vdanasto Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν τα διάβασες, 3 σελίδες πριν τα γράφω αναλυτικά . http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3047584&postcount=943
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν τα διάβασες, 3 σελίδες πριν τα γράφω αναλυτικά .http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3047584&postcount=943 Να σαι καλα φιλε μου!! Ανυπομονω να παιξω το Phantom Hourglass (μια και ειδα και το avatar σου)...:-D ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:02 ---------- Εχεις και pm! Αν μπορεις ριξε μια ματια....
simtom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ισως εδω??? http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=14και ανοιξε καινουριο θεμα για να μην τα πολυλογουμε ομως, αν ξερεις να γραφεις ενα απλο cd η διαδικασια ειναι ιδια (πχ με nero), απλα χρειαζεσαι ενα dvd μεγαλης χωρητικοτητας ωστε να το χωραει ευχαριστώ πολύ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:37 ---------- Μήπως γνωρίζεις να μου πεις από πού μπορώ να κατεβάσω free το dvd με τους χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης για navigator pioneer αυτοκινήτου ΚΙΑ;
vdanasto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ Μήπως γνωρίζεις να μου πεις από πού μπορώ να κατεβάσω free το dvd με τους χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης για navigator pioneer αυτοκινήτου ΚΙΑ; Έχεις μπει σε άσχετο post και σε λάθος θεματική ενότητα και, ενώ σου υποδείχθηκε που να ανοίξεις καινούριο θέμα, συνεχίζεις και ποστάρεις εδώ. Πήγαινε στη σωστή ενότητα και ρώτα εκεί.
sattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Πηρα 2 DSi για δωρο και τα ανοιξαν σημερα. Οπως καταλαβαινετε παιζανε συνεχεια, μεχρι που καποια στιγμη, βγαζοντας την καρτα απο το ενα για να βαλουν αλλη, ξαφνικα αυτη δεν μπαινει πια. Δηλ μπαινει μεχρι σχεδον το τερμα (κανονικα εχει λιγο ακομα να μπει απο οτι βλεπω στο αλλο DSi) αλλα δεν κανει κλικ να ασφαλισει. Δοκιμασα να το κρατησω εκει με το χερι μου και ανοιξα τη συσκευη και το παιχνιδι επαιζε. Οποτε λειτουργικα δεν εχει χαλασει η επαφη. Μαλλον μπλοκαρε ο μηχανισμος που κλειδωνει την καρτα. Σπαστικο να τυχει αυτο χριστουγεννιατικα. Εχει ακουσει κανεις κατι τετοιο? Δεν νομιζω να μπορω να κανω εγω κατι ε? Θα το παω στην αντιπροσωπεια τη Δευτερα. Λογικα θα φτιαχνει ευκολα, δεν πιστευω να εχω κανενα προβλημα?
gherudos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον πως αντί να την πιέσουν μέσα για να βγεί απλά την τραβούσαν όπως στα παλιά game boy,προφανώς χάλασαν το μηχανισμό.
sattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 οχι, δεν εγινε ετσι γιατι την ειχαν ηδη αλλαξει αρκετες φορες και ειχα δει οτι το εκαναν σωστα. Μαλλον πεσαμε στην περιπτωση.
sattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 καλα, θα τρελλαθω !!! δοκιμασα παλι τωρα και πηρε κανονικα την καρτα! μου το ειχε πει ενα παιδι στο ninty.gr οτι του ειχε συμβει κι εκεινου αλλα εφτιαξε μετα 2-3 φορες. εγω ολη μερα χτες το δοκιμασα καμποσες φορες, αλλα μονο να χειροτερευει εδειχνε. τελικα τωρα το ξαναδοκιμασα, και λες και δεν ειχε γινει τιποτα. απο τη μια χαρηκα παρα πολυ, αλλα εχω και μια φοβια τωρα μην το ξανακανει. τεσπα, θα δειξει.
freezen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας παιδια, αν και παρακολουθω πολυ καιρο το Forum τωρα εγινα μελος και θα θελα να πω ενα συγχαρητηρια στουσ "ιδιοκτητεσ του" παιδια εχω μια απορια εχω διαβασει παρα πολλεσ ιστοσελιδεσ και εχω δει παρα πολλα βιντεακια στο youtube αλλα δεν βγαζω ακρη... ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ DSI ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ????? Θα παρακαλουσα να μου απαντησει καποιοσ υπευθηνα για το τι χρειαζετε και αν υπαρχει custom firmware αναλογο με αυτο στο PSP η κατι αλλο για να κανω αυτο... ευχαριστω προκαταβολικα
dimitrisinside Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια Εχω μια απορια, ενω εκανα συνδεση στο ιντερνετ( βρηκα το router μου) δεν ξερω που ειναι ο Browser για να τον ανοιξω. Στα βιντεακια youtube δειχνει ενα εικονιδιο WEB που εγω δεν εχω. Τι συμβαινει ?
vdanasto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια Εχω μια απορια, ενω εκανα συνδεση στο ιντερνετ( βρηκα το router μου) δεν ξερω που ειναι ο Browser για να τον ανοιξω. Στα βιντεακια youtube δειχνει ενα εικονιδιο WEB που εγω δεν εχω. Τι συμβαινει ? Πρέπει να συνδεθείς στο DSi Shop και να τον κατεβάσεις (είναι δωρεάν).
dimitrisinside Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να συνδεθείς στο DSi Shop και να τον κατεβάσεις (είναι δωρεάν). Σε ευχαριστω πολυ. Το εκανα και δουλεψε. Πες μου σε παρακαλω τι καρτα να παρω για να παιξω περισσοτερα παιχνιδια ,και να βλεπω και καμια ταινια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα