vdanasto Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!!!Βαριόμουνα να το διορθώσω..... Κάτι άλλο πόσο παίζει η τιμή για αλλαγή της κάτω οθόνης (touch screen)?? Αν το κάνεις μόνος σου, η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή. Γύρω στα 15€ έχουν η lower screen και το touch screen module. Έχει στο DealExtreme ότι part θέλεις, αν και βλέπω τώρα ότι για το απλό DS δεν έχει οθονούλα. Μόνο για το Lite. Νομίζω είναι οι ίδιες ίντσες βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατές. Ψάξε στο internet αν κάνουν και παρήγγειλέ τις άφοβα, υπάρχουν πάρα πολλοί οδηγοί για το πώς να αποσυναρμολογήσεις/συναρμολογήσεις το DS σου .
doutsos13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό το κατάστημα μόνο έχω βρει στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο.http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6696 mercy, bro!
simtom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο καίω ένα iso 7.5 GB σε dvd.
vasilisga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο καίω ένα iso 7.5 GB σε dvd. εχει σχεση με το ds???
jimarass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά τελευταία κατεβάζω κάτι roms τα οποία όταν τα εκτελώ από την M3 simply εμφανίζεται για κλάσματα δευτερολέπτου το game και μετά μου πετάει error ανάγνωσης. Όσα games είχα ήδη παίζουν κανονικά. Τα roms που κατέβασα ήταν αρχεία .nds αλλά είχαν και κάτι αρχεία .srv ή κάτι τέτοιο, τα οποία φυσικά και διέγραφα... Τι παίζει??
simtom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Όχι αν γνωρίζεις όμως πού μπορώ να απευθυνθώ θα το εκτιμούσα.
vasilisga Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Όχι αν γνωρίζεις όμως πού μπορώ να απευθυνθώ θα το εκτιμούσα. ισως εδω??? http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=14 και ανοιξε καινουριο θεμα για να μην τα πολυλογουμε ομως, αν ξερεις να γραφεις ενα απλο cd η διαδικασια ειναι ιδια (πχ με nero), απλα χρειαζεσαι ενα dvd μεγαλης χωρητικοτητας ωστε να το χωραει
Minotavrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δεν τίθεται θέμα modding, υπάρχουν διάφορες καρτούλες (game karts) στις οποίες μπορείς να βάλεις μέσα όσα παιχνίδια θέλεις, αλλά και Homebrew εφαρμογές που προσθέτουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής mp3/video κλπ. Μία πολύ καλή -και φθηνή- τέτοια καρτούλα, είναι η Acekard 2i http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728 Το συγκεκριμένο e-shop στέλνει δωρεάν στην Ελλάδα με το ταχυδρομείο, απλά κάνουν κανένα μήνα να σου έρθουν . Επειδη το λινκ παραπεμπει σε page not found αυτην εδω λες? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16142 να την παραγειλω ?
vdanasto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη το λινκ παραπεμπει σε page not found αυτην εδω λες?http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16142 να την παραγειλω ? Αυτό είναι το link, δεν ξέρω γιατί το αφαίρεσαν. Κοίταξε, η έκδοση που δίνω στο link είναι για την Acekard 2i, η οποία είναι συμβατή και με το DSi. Δεν ξέρω τι κονσόλα έχεις, αν έχεις Lite ή την απλή και δεν σε ενδιαφέρει τυχόν μελλοντική συμβατότητα με το DSi, μπορείς να πάρεις αυτή που μου δείχνεις.
Minotavrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι το link, δεν ξέρω γιατί το αφαίρεσαν. Κοίταξε, η έκδοση που δίνω στο link είναι για την Acekard 2i, η οποία είναι συμβατή και με το DSi. Δεν ξέρω τι κονσόλα έχεις, αν έχεις Lite ή την απλή και δεν σε ενδιαφέρει τυχόν μελλοντική συμβατότητα με το DSi, μπορείς να πάρεις αυτή που μου δείχνεις. Οχι DSI θα παρω ara ψαχνω για Acekard 2i?
vdanasto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Οχι DSI θα παρω ara ψαχνω για Acekard 2i? Ναι. Υπάρχουν και άλλες κάρτες για DSi, αλλά δεν το έχω ψάξει για να σου πω ποιά είναι καλή. Περίμενε λίγες μέρες, ίσως έχει έλλειψη. Αλλιώς ψάξε σε άλλα μαγαζιά, να ξέρεις όμως ότι είναι πιο ακριβά.
Minotavrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ναι. Υπάρχουν και άλλες κάρτες για DSi, αλλά δεν το έχω ψάξει για να σου πω ποιά είναι καλή. Περίμενε λίγες μέρες, ίσως έχει έλλειψη. Αλλιώς ψάξε σε άλλα μαγαζιά, να ξέρεις όμως ότι είναι πιο ακριβά. Thanks m8 να 'σαι καλα
vdanasto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Thanks m8 να 'σαι καλα Τίποτα, αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε .
Genatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον εχω βρει μια προσφορα με τα εξης: DS Lite μαζι με το Pokémon Platinum στα 144 ευρα ενω το DSi χωρις κανενα παιχνιδι στα 129 ευρα. Πιο απο τα δυο αξιζει? Δηλαδη οκ το 2ο το επιασα και στα χερια μου επαιξα λιγο mario kart αλλα το 1ο δεν μπορουσα να το δοκιμασω ποτε. Μπορει να πει καποιος τι διαφορες εχουν?
panosvlass Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν νομιζω οτι θα βρεις και πολλες διαφορες. Σαν ογκος ειναι τα ιδια αν θυμαμαι καλα. Το DSi εχει καμερα που το πρωτο δεν εχει και γενικα ειναι η πιο καινουργια κοσνολα οποτε μελλοντικα θα σου βγει πιο χρησιμη. Και με τα 15 ευρω που γλυτωνεις θα παρεις μια flashcard(AK2i) και θα φορτωσεις το Pokemon και οτι αλλο γουσταρεις και θα εισαι καλυμενος απο παντου. DSi ftw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα