Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ήθελα να το κάνω δώρο όπως είχα πει .. και δεν μπορούσα να περιμένω ... τελικά πλήρωσα το χαράτσι και το αγόρασα απο εδώ. (με λίγη έκπτωση βέβαια)

Άψογη η καρτούλα (την Acekardi πήρα) και σε 15 λεπτά παίζαμε τα πάντα (εχμ...καταλαβαίνετε τι εννοώ) :P

Ευχαριστώ πολύ και πάλι :)

Δημοσ.
Επειδή ήθελα να το κάνω δώρο όπως είχα πει .. και δεν μπορούσα να περιμένω ... τελικά πλήρωσα το χαράτσι και το αγόρασα απο εδώ. (με λίγη έκπτωση βέβαια)

Άψογη η καρτούλα (την Acekardi πήρα) και σε 15 λεπτά παίζαμε τα πάντα (εχμ...καταλαβαίνετε τι εννοώ) :P

Ευχαριστώ πολύ και πάλι :)

Άντε, καλό gaming! Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :-).

Δημοσ.
Άντε, καλό gaming! Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :-).

Δυστυχώς δεν θα το ευχαριστηθώ εγώ.... άτιμες γυναίκες :P

Ας επιστρέψω στο wii μου εγώ :)

Δημοσ.

μιας και εχω να παιξω με το ds απο περσι τον μαρτιο, τι καλα παιχνιδια εχουν βγει απο τοτε?

Δημοσ.
μιας και εχω να παιξω με το ds απο περσι τον μαρτιο, τι καλα παιχνιδια εχουν βγει απο τοτε?

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο Zelda, και έχει βγει και 2ο παιχνίδι Professor Layton. Αν σου αρέσουν βέβαια. :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά με απογοήτευσε λίγο το νέο Zelda. Λίγο που έπαιξα, μου φάνηκε σαν το προηγούμενο με την διαφορά πως αυτή την φορά αντί για καράβι έχεις ένα τραίνο.

Ο χειρισμός ίδιος και απαράλαχτος, και πάνω κάτω κάνεις τα ίδια όπως και στο προηγούμενο..

Δημοσ.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά με απογοήτευσε λίγο το νέο Zelda. Λίγο που έπαιξα, μου φάνηκε σαν το προηγούμενο με την διαφορά πως αυτή την φορά αντί για καράβι έχεις ένα τραίνο.

Ο χειρισμός ίδιος και απαράλαχτος, και πάνω κάτω κάνεις τα ίδια όπως και στο προηγούμενο..

Να σου πω την αλήθεια δεν έπαιξα καθόλου. Δεν έχω τερματίσει ούτε το πρώτο, καθώς πήρα το DS πρόσφατα. Αυτό τον καιρό έχω κολλήσει με το Professor Layton and the Curious Village. Πολύ ωραίο παιχνίδι... :-)

Δημοσ.

Πολύ καλό το νέο Zelda, στα χνάρια του προηγούμενου με αρκετά νέα στοιχεία. Διασκεδαστικό σίγουρα και καλοφτιαγμένο παιχνίδι. Είμαι λογικά στο τέλος του παιχνιδιού πριν αντιμετωπίσω το τελευταίο boss.

(Έχει μικρή διάρκεια, είναι αλήθεια)

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το ds fat??(Πρέπει να παίζει αυτό φαντάζομαι στο fat)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0232547&catid=070300

Θυμάμαι ότι υπήρχε και ένα άλλο που έβαζες κασέτα για να μπει στο internet!!Υπάρχει διαφορά ανάμεσα τους??Και που μπορώ να βρω το δεύτερο που λέω(το είχε παλιά το plaisio αλλά τώρα το έβγαλε)??

Edit: Και αυτό εδώ η θήκη κάνει για το fat??

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου??

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το ds fat??(Πρέπει να παίζει αυτό φαντάζομαι στο fat)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0232547&catid=070300

Θυμάμαι ότι υπήρχε και ένα άλλο που έβαζες κασέτα για να μπει στο internet!!Υπάρχει διαφορά ανάμεσα τους??Και που μπορώ να βρω το δεύτερο που λέω(το είχε παλιά το plaisio αλλά τώρα το έβγαλε)??

Edit: Και αυτό εδώ η θήκη κάνει για το fat??

Θα προσπαθήσω να απαντήσω στο post σου, αν και λίγο μπερδεμένο. :P

Το 1ο link που δίνεις δείχνει το Nintendo Wi-fi Connector. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υπερτιμημένο wireless usb stick που δεν σου δίνει τίποτα παραπάνω από ένα απλό των 20€. Το συγκεκριμένο το συνδέεις στον υπολογιστή σου και λειτουργεί σαν Access Point για να δώσεις internet στο DS ασύρματα. Στην περίπτωση δηλαδή που δεν διαθέτεις ασύρματο router.

Το 2ο που αναφέρεις είναι μια κασέτα που μπαίνει στο Slot του GameBoy Advance (slot2 αν δεν κάνω λάθος?) η οποία περιέχει μια ειδική έκδοση του Opera Browser για το DS και το DSLite.

Τέλος, για την θήκη που ρωτάς δεν γνωρίζω, το Fat είναι μεγαλύτερο από το lite, αν και η τσαντούλα φαίνεται ευρύχωρη. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σου κάνει το USB καλώδιο, καθώς Fat/Lite και DSi χρησιμοποιούν διαφορετικό φορτιστή.

Δημοσ.

καλησπέρα .. και απο εμένα ενδιαφέρομαι για την καρτούλα αλλα δεν την βρίσκω στην ελλάδα. δεν έχω πρόβλημα στην τιμή να την πάρω και 34-40 απο την στιγμή που δεν κάνω αγορές μέσω παγκόσμιου internet εκτός άμα υποστηρίζουνε paysafecard... παρακαλώ όποιος έχει σχετικό λινκ με τν διεύθυνση να μου το στείλει ευχαριστώ..!

Δημοσ.
καλησπέρα .. και απο εμένα ενδιαφέρομαι για την καρτούλα αλλα δεν την βρίσκω στην ελλάδα. δεν έχω πρόβλημα στην τιμή να την πάρω και 34-40 απο την στιγμή που δεν κάνω αγορές μέσω παγκόσμιου internet εκτός άμα υποστηρίζουνε paysafecard... παρακαλώ όποιος έχει σχετικό λινκ με τν διεύθυνση να μου το στείλει ευχαριστώ..!

Αυτό το κατάστημα μόνο έχω βρει στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο.

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6696

Δημοσ.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στο post σου, αν και λίγο μπερδεμένο. :P

.....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!!!

Βαριόμουνα να το διορθώσω.....:-D

Κάτι άλλο πόσο παίζει η τιμή για αλλαγή της κάτω οθόνης (touch screen)??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...