Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
spirit tracks??? :rolleyes:

wtf? Αν δεν το λεγατε χαμπαρι δεν θα επαιρνα!!!

Αντε παμε παλι updates , patches , ευχελαια , πατεντες με την R4 και παει λεγοντας.

Αλλα θα τα καταφερουμε παλι....

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το ds fat??(Πρέπει να παίζει αυτό φαντάζομαι στο fat)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0232547&catid=070300

Θυμάμαι ότι υπήρχε και ένα άλλο που έβαζες κασέτα για να μπει στο internet!!Υπάρχει διαφορά ανάμεσα τους??Και που μπορώ να βρω το δεύτερο που λέω(το είχε παλιά το plaisio αλλά τώρα το έβγαλε)??

Edit: Και αυτό εδώ η θήκη κάνει για το fat??

Δημοσ.

Να και κατι ενδιαφερον

Court ruling backs DS flash carts

Consoles should be open development platforms like Windows, says Paris court

Nintendo has lost a major court battle today over the production of flash cartridges for its DS handheld, according to reports, after a judge ruled that developers should be allowed to develop applications for the platform at their own free will.

Nintendo apparently filed a suit against the Divineo group over the production of flash carts for the handheld.

It's reported that the judge, however, ruled against Nintendo, accusing it of locking out developers from its consoles, and suggesting that the platform should be more like Microsoft's Windows operating system, on which applications can be developed freely by anyone.

This, as Maxconsole notes, is a huge blow to Nintendo in the fight against flash cart-based piracy, as it could suggest the distribution of such devices should be deemed completely legal.

Nintendo has been embroiled in an epic struggle against widespread DS piracy, particularly threatening action against sellers of the popular R4 flash cart.

Full court documents are expected soon.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=228914

Δημοσ.

Αν και φοβόμουν για την όλη ιστορία με το τραίνο, το νέο Zelda είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό.

Για άλλη μια φορά το gameplay είναι αξεπέραστο στο ds και αυτή τη φορά γίνεται και πάρα πολύ καλύτερη αξιοποίηση του μικροφώνου.

Μπράβο Nintendo.

Θα το αγοράσω και αυτό, καθώς έχω όλη τη συλλογή στα κουτιά της απείραχτη!

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έπιασα πρώτη φορά ένα DS LITE σήμερα (είμαι της σχολής NES/SNES/Wii) και επειδή δεν κατέχω το χόμπι του "modding" σε αυτήν την συσκευή...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη σε pm. Ευχαριστώ προκαταβολικα :)

Δημοσ.
Παιδιά επειδή έπιασα πρώτη φορά ένα DS LITE σήμερα (είμαι της σχολής NES/SNES/Wii) και επειδή δεν κατέχω το χόμπι του "modding" σε αυτήν την συσκευή...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη σε pm. Ευχαριστώ προκαταβολικα :)

και εγω μια απο τα ιδια...

εχω ψαξει πολλες ωρες σε πολλα φορουμ αλλα τιποτα... :-(

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα modding, υπάρχουν διάφορες καρτούλες (game karts) στις οποίες μπορείς να βάλεις μέσα όσα παιχνίδια θέλεις, αλλά και Homebrew εφαρμογές που προσθέτουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής mp3/video κλπ. Μία πολύ καλή -και φθηνή- τέτοια καρτούλα, είναι η Acekard 2i

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728

Το συγκεκριμένο e-shop στέλνει δωρεάν στην Ελλάδα με το ταχυδρομείο, απλά κάνουν κανένα μήνα να σου έρθουν :P.

Δημοσ.

ωραια, και σε αυτες τις καρτουλες πως μπαινουν τα παιχνιδια? υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος? η τα πετας μεσα και παιζουν μια χαρα? επισης τα παιχνιδια που μπαινουν μεσα ειναι τα πειρατικα η μπαινουν και νομιμα? τελος σχετικα με μουσικη και mp3 απο οτι καταλαβα παιζει, πως ομως? εχω πολλες αποριες ρε γμτ... :-(

αν μπορει καποιος να βοηθησει...

Δημοσ.
Δεν τίθεται θέμα modding, υπάρχουν διάφορες καρτούλες (game karts) στις οποίες μπορείς να βάλεις μέσα όσα παιχνίδια θέλεις, αλλά και Homebrew εφαρμογές που προσθέτουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής mp3/video κλπ. Μία πολύ καλή -και φθηνή- τέτοια καρτούλα, είναι η Acekard 2i

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728

Το συγκεκριμένο e-shop στέλνει δωρεάν στην Ελλάδα με το ταχυδρομείο, απλά κάνουν κανένα μήνα να σου έρθουν :P.

Ναι το ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί, είμαι fan του :lol:. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δηλαδή ο μόνος τρόπος που υπάρχει είναι με μια τέτοια καρτούλα?

Ουσιαστικά αυτή η καρτούλα είναι κάτι σαν τσιπαρισμένη ας πούμε SD κάρτα η οποία σου επιτρέπει να τις φορτώσεις ότι θέλεις ε? Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με διάφορα γκέιμς κτλ? Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο αυτές τις καρτούλες ε? Έχουμε κανένα μαγαζί στην Αθήνα να το πουλάει (και σε pm δεν έχω πρόβλημα) για να προλάβω να το κάνω δώρο τα χριστούγεννα? :)

Δημοσ.
ωραια, και σε αυτες τις καρτουλες πως μπαινουν τα παιχνιδια? υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος? η τα πετας μεσα και παιζουν μια χαρα?
Ουσιαστικά αυτή η καρτούλα είναι κάτι σαν τσιπαρισμένη ας πούμε SD κάρτα η οποία σου επιτρέπει να τις φορτώσεις ότι θέλεις ε? Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με διάφορα γκέιμς κτλ?

Αυτές οι καρτούλες έχουν microSD slot, στο οποίο βάζεις μια microSD οποιουδήποτε μεγέθους (νομίζω μέχρι 32GB). Έχουν λειτουργικο σύστημα με browser, από το οποίο μπορείς να επιλέξεις το παιχνίδι που θέλεις να φορτώσεις. Μέσα βάζεις τα backups των παιχνιδιών σου :P (ROMS). Ασυμβατότητες υπάρχουν, αλλά με αναβάθμιση του λειτουργικού ξεπερνιούνται όλες. Η συγκεκριμένη κάρτα που πρότεινα έχει από τα καλύτερα support μέσω unofficial firmware. Πχ, για το νέο Zelda ήταν οι πρώτοι που έβγαλαν patch, μέσα σε μια μέρα από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; :-) Ένας πολύ καλός οδηγός για το πως να σετάρεις την συγκεκριμένη καρτούλα είναι ο εξής:

http://www.dsifanboy.com/showthread.php?t=3239

τελος σχετικα με μουσικη και mp3 απο οτι καταλαβα παιζει, πως ομως? εχω πολλες αποριες ρε γμτ... :-(

Με το Moonshell, το οποίο είναι homebrew εφαρμογή. Ο οδηγός του link έχει οδηγίες για το πώς να το εγκαταστήσεις.

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο αυτές τις καρτούλες ε?

Άλλος τρόπος (φαντάζομαι εννοείς κάτι ανάλογο με το softmodding του Wii) δεν υπάρχει. Είναι όμως ο απλούστερος και ασφαλέστερος τρόπος, αφού δεν κάνεις την παραμικρή παρέμβαση στην κονσόλα σου.

Έχουμε κανένα μαγαζί στην Αθήνα να το πουλάει (και σε pm δεν έχω πρόβλημα) για να προλάβω να το κάνω δώρο τα χριστούγεννα? :)

Υπάρχει ένα κατάστημα (τουλάχιστον που να έχω βρει), το οποίο την πουλάει, αλλά η τιμή του είναι κατά 450% αυξημένη σε σχέση με του DealExtreme. Συγκεκριμένα, ενώ στο dealextreme η κάρτα θα σου στοιχίσει περί τα 9€, εδώ ο δικός μας κατασηματάρχης την πουλάει στην τίμια τιμή των 40€. Αν το βιάζεσαι πες που να σου στείλω link. Πάντως εμένα όταν την παρήγγειλα ήρθε σε χρόνο-ρεκόρ (περίπου 2 εβδομάδες), μάλλον λόγω του πολύ μικρού όγκου της. Άνετα το περνούσες για απλή αλληλογραφία. Αν κάνεις τώρα την παραγγελία μπορεί να το έχεις και μέχρι τα χριστούγεννα.

Δημοσ.

vdanasto ήσουν απλά κατατοπιστικότατος!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις σημαντικές σου πληροφορίες. (Και το βρήκα το κατάστημα..google is my friend.Κλεψιά εντελώς 400% πάνω).

Δημοσ.
vdanasto ήσουν απλά κατατοπιστικότατος!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις σημαντικές σου πληροφορίες. (Και το βρήκα το κατάστημα..google is my friend.Κλεψιά εντελώς 400% πάνω).

Τίποτα δεν κάνει, αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...