Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν βλεπω λογο να το διευκρινησω (λογο τιτλου topic) αναφερομαι οντως στο DS. Αν υπαρχει το Wii, καλως, αλλα στο DS θα μου ειναι πιο χρησιμοι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο wii υπάρχουν, στο ds όχι.

Πέρα από την πλάκα εγώ κατάφερα να γράψω το όνομα μου με χρήση γραμμάτων και συμβόλων από άλλες γλώσσες στο ds

Δημοσ.
Μήπως το Ds σου δεν το πήρες από Ελλάδα;Μήπως είναι καμία παραεισαγωγή;

Εχει σφραγιδα της Nortec.

Αυτο που με εκνευριζει ειναι που δεν παραδεχονται οτι υπαρχει αυτη η ελλειψη και προσπαθουν να με πεισουν οτι εγω δεν ξερω τι κανω. Θα προτιμουσα ενα αυτοματοποιημενο "Το θεμα ειναι εις γνωση μας και ελπιζουμε σε ερχομενη εκδοση η Nintendo να προσθεσει την εν λογω λειτουργια".

Τεσπα, μην το κουραζουμε. Μολις πειρα το πρωτο της σειρας του Phoenix Wright που ειχα απο καιρο βαλει στο ματι και πωρωθηκα. Αλλα 6 ειναι στην ιδια σειρα; Να μου τα παρετε δωρο για τα Χριστουγεννα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να μου κανω δωρο για χριστουγεννα ενα dsi :-D. Εχω ωστοσο καποιες αποριες. Σκεφτομουν και το psp αλλα απο οτι ειδα το ds εχει πολυ περισσοτερους τιτλους και πολλους αξιολογους. Εχω στην κατοχη μου το απλο ds, (το εχω δωσει στην αδερφη μου:-() αξιζει να παρω το καινουριο η οχι? Επισης μπορει να χρησιμοποιηθει εστω και σαν υποτιποδης μορφης media player (τραγουδια, καμια ταινια κτλ)? Μπορει να κανει περιηγηση στο ινερνετ? Εχω μπερδευτει με τα σχολια στις τελευταιες σελιδες και γενικα τι παιζει με τις καρτες και τα firmware, εχω μεινει λιγο πισω... Ευχαριστω

Δημοσ.
Επισης μπορει να χρησιμοποιηθει εστω και σαν υποτιποδης μορφης media player (τραγουδια, καμια ταινια κτλ)? Μπορει να κανει περιηγηση στο ινερνετ? Εχω μπερδευτει με τα σχολια στις τελευταιες σελιδες και γενικα τι παιζει με τις καρτες και τα firmware, εχω μεινει λιγο πισω... Ευχαριστω

Ως media player οχι. Απο την "μαμα" μετα βιας υποστηριζει AAC αρχεια ηχου. Με καρτες δεν εχω ασχοληθει αλλα εξ οσων διαβασα απαιτουν μετατροπη των αρχειων σε ενα ειδικο φορματ που μονο η μανα του ξερει, σε πολυ χαμηλη αναλυση.

O browser ομως ειναι πολυ καλυτερος του PSP.

Δημοσ.

Το ds γίνεται αξιοπρεπεστατο media player με τη χρήση της καρτούλας iplayer που παίζει divx avi, mp3 κλπ χωρίς μετατροπή κατευθείαν από micro sd.

Απλά στο τελευταίο firmware του dsi δεν παίζει.

Δημοσ.
Το ds γίνεται αξιοπρεπεστατο media player με τη χρήση της καρτούλας iplayer που παίζει divx avi, mp3 κλπ χωρίς μετατροπή κατευθείαν από micro sd.

Έχει βγει εδώ και πολύ καιρό update για όλες (σχεδόν) τις κάρτες, συμπεριλαμβανομένου του iPlayer, και παίζουν κανονικά στο τελευταίο firmware.

Δημοσ.

Οπα, ενδιαφερον!

Εχει ενσωματωμενο decoder; Specs;

Αυτο: http://www.dsiplayer.com/ ;; Δεν αποκαλυπτουν και πολλες τεχνικες πληροφορεις :rolleyes:

Δημοσ.

@ WORLD

Άντε βγήκε το παιχνίδι της χρονιάς, κάντε γρήγορα!!!

Γκρρρ με πρόλαβες!:D

Για την ώρα δεν παίζει, χρειάζεται patchαρισμα επειδή έχει protection.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...