Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια επιλογη-που-δεν-ειδα/απλη-λυση/hack για εισαγωγη ελληνικων (γενικα μη-βασικων λατινικων) χαρακτηρων στις εφαρμογες του DSi;

Δημοσ.

Προφανώς είναι χαλασμένη η M3 σου.

ΥΓ. Έχω μια τελευταία γνήσια R4 η οποία παίζει τα πάντα(πχ Mario and Lugi 3/Kingdom Hearts) χωρίς κανένα patch για όποιον ενδιαφέρεται πληροφορίες με pm.

Δημοσ.

Θέλω να στείλω ένα email στην nintendo of europe, να τους πω δυο πραγματάκια για την Nortec και το service τους, αλλά δεν ξέρω σε ποιο mail να στείλω. Μήπως στο customer service?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγειλα την Acekard 2i AK2i για να τη βαλω σε DSi

ποια αρχεια πρεπει να βαλω μεσα?

εχω μπερδευτει λιγακι, στο site εχει διαφορα.

εχει το v. 4.18 αλλα πιο πανω εχει και 2 αλλα, το ενα λεει για HWID 81 και το αλλο για 44

αυτα ειναι απαραιτητα να τα βαλουμε? και πως βρισκω ποιο ταιριαζει?

το ΑΚΑΙΟ 1.5 και το moonshell τι κανουν?

να ασχοληθω με εκεινα ή να τα αγνοησω?

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.
Θέλω να στείλω ένα email στην nintendo of europe, να τους πω δυο πραγματάκια για την Nortec και το service τους, αλλά δεν ξέρω σε ποιο mail να στείλω. Μήπως στο customer service?

Μιας και αναφερθει η Nortec, παρακαλω καποιος να με βγαλει ψευτη, αλλα νομιζω οτι δεν ξερουν τι τους γινεται, ειναι και αγενεις και πρεπει η NoE να τους παρει την αδεια.

Σε τυπικο mail (=δεν περιμενω να κανουν κατι) που ζητω ως Ελληνικη αντιπροσωπια να πιεσει την μητρικη εταιρια για firmware που προσθετει ελληνικο πληκτρολογιο:

Αγαπητέ φίλε, (πελατης σας ειμαι ffs)

Στο Nintendo DS / DSi και Wii υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής ελληνικών χαρακτήρων, και μάλιστα είναι οι μόνες κονσόλες που το υποστηρίζουν. (τοση σιγουρια για κατι που επιβεβαιωμενα δεν υπαρχει...)

Θα πρέπει να πάτε εκεί που λέει symbol. (να χαρω εγω συγκεκριμενες οδηγιες)

Οι φίλοι σου από το Nintendo.gr.

Απαντω οτι οι ελληνικοι χαρακτηρες δεν υπαρχουν σε κανενα απο τα διαθεσημα εικονικα keyboards.

Αγαπητέ φίλε, (στο επομενο "αγαπητε φιλε" θα τους προσφωνησω "ρε κουμπαρε")

Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα με το router μας και δε μπορούμε να το δούμε επιτόπου. (Τι εχει να κανει αυτο; DSi on LAN? ) Μόλις αποκατασταθεί θα επικοινωνήσουμε ξανά. (Το καλο που σας θελω)

Πάντως, πάτησε στο κουμπί με τα σύμβολα και δες αν σου βγάζει παραπάνω σελίδες. (παει και ο στοιχειωδης πληθυντικος...) Σε κάποια από αυτές θα είναι και οι ελληνικοί χαρακτήρες. (Ξεκινησαμε παλι τις συγκεκριμενες οδηγιες. και δεν υπαρχουν παραπανω σελιδες!)

Οι φίλοι σου από το Nintendo.gr.

Δημοσ.
Υπάρχουν οι ελληνικοί χαρακτήρες,το θυμάμαι κι εγώ,απλά είναι κάπου στο τέλος.

Πουντοι ρε παιδια; Ποιο τελος; Γιατι τοσοι ελληνοφωνοι χρηστες δεν τους εχουμε βρει τοσο καιρο;

Δημοσ.

5 keyboard layouts υπαρχουν. Βασικα Λατινικα, Εκτεταμενα Λατινικα, Ιαπωνικες Συλλαβες, Τυπογραφικα Συμβολα, Emoticons. Και δεν βλεπω κανενα τροπο να προχωρησω μετα τα συμβολα. Εχει δει καποιος αυτους τους ελληνικους χαρακτηρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...