sattack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 υπαρχουν ενα σωρο καρτες που δεχονται μεσα τους microSD καρτουλα, και στην οποια απο το PC βαζεις roms παιχνιδιων και τα παιζει το DS. δεν ειναι τοσο απλο, χρειαζονται διαφορα ακομη, που δεν ξερω να σου τα πω εγω γιατι ειμαι εξισου αρχαριος, αλλα αυτη τη στιγμη το βασικο σου προβλημα ειναι αλλο. Αν το DS σου κολαει και σου κλεινει καθε φορα, μαλλον εχει προβλημα. πηγαινε το στην αντιπροσωπεια.
panosvlass Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Update ή firmware για κανενα DS δεν εχει βγει. Μαλλον θα εφαγε καμια τουμπα και θα επαθε τιποτα! Εγγυηση εχεις?Αν ναι μην το σκεφτεσαι καθολου.Παρε στην Νορτεκ κατευθειαν.Κολλαει με οποιοδηποτε παιχνιδι? Οι καρτες που λεμε ειναι καρτες σαν τα παιχνιδια του DS που περνουν microSD καρτα μνημης μεσα και απλα μετα περνας τα παιχνιδια που θες που τα εχεις βρει στο νετ και διαλεγεις ποιο παιζεις.Ειναι μια πολυ απλη διαδικασια που οταν λυσεις το θεμα με το DS το συζηταμε!!
TheMagician Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το new super mario για DS πως το κρινεται; πολυ λιγα power ups εχει ρε γαμωτο και αυτη η καβουκοστολη δεν κανει τιποτα το super mario 3 ειναι το καλυτερο της σειρας
panosvlass Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το new super mario για DS πως το κρινεται;πολυ λιγα power ups εχει ρε γαμωτο και αυτη η καβουκοστολη δεν κανει τιποτα το super mario 3 ειναι το καλυτερο της σειρας To new super mario bros προσωπικα το ευχαριστηθικα πολυ. 2 φορες το τερματισα. Το Mario&Luigi:Bowser Inside Story τα σπαει παντως.Δεν ειναι πλατφορμ αλλα μια μιξη RPG & platform μαζι.Οποιος δεν το εχει βαλει να το κανει.
TheMagician Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 καλο ειναι το super mario γιατι απλα ειναι super mario δεν γινεται να μην ειναι καλο απλα περιμενα κατι πολυ καλυτερο
Mas_Bass Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 εχω το Ds Lite και μου κολλαει κατα την εκκινηση η λιγο αργοτερα. τι μπορω να κανω ? Υπαρχει καποιο Update η firmware που διορθωνει το προβλημα ? Το DS Lite δεν εχει καποιο firmware, οπως ειπαν παραπανω κατι δεν παει καλα με τη συσκευη ή το cartridge του παιχνιδιου. Ισως δεν κανει καλά επαφή; Δοκιμασε να καθαρισεις τις κεφαλες του game cartridge και οσο μπορεις στο αντιστοιχο σημειο μεσα στο ds. Αυτα τα κανει με ολα τα games; Δες επισης μηπως ενα cartridge εχει προβλημα (εχουν φθαρει οι επαφες) και τα αλλα ειναι ok. Τι καρτα ειναι αυτη που μπορω να αγορασω για να παιζω περισσοτερα παιχνιδια ? Και πως γινετε αυτο ? οι καρτες αυτες λεγονται flash carts, υπαρχουν πολλοι τυποι και σε διαφορες τιμες. Οι περισσοτερες δεν εχουν μεσα μνημη δικη τους αλλα εχουν υποδοχη στην οποια βαζεις μια micro SD (περιπου 5 euro τα 2GB) κι εκει γραφεις τα παιχνιδια, applications κλπ. Εγω και πολλοι φιλοι μου εχουμε την AK2 και μεχρι στιγμης ειμαστε υπερευχαριστημενοι. Το DS Lite παιρνει επισης και την AK2i που ειναι φτιαγμενη για DSi οποτε καλυτερα παρε αυτη για να εχεις την ιδια αν ποτε παρεις DSi. Αυτες τις καρτες τις χτυπανε αρκετα εδω στην Ελλαδα οποτε σου συστηνω να πας κατευθειαν στο Dealextreme που εχει free international shipping και με 10 ή 13 δολλαρια (αναλογα ποια θα παρεις) εχεις ξεμπερδεψει. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11811 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728 Για να τρεξει η καρτα αυτη χρειαζεται ενα ειδος λειτουργικου το οποιο το κατεβαζεις και το αντιγραφεις στη μνημη SD που θα βαλεις μεσα. Για τις AK2 εγω χρησιμοποιω το ΑΚΑΙΟ http://www.normmatt.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=83 (το κατεβαζεις εκει που λεει Have Fun). Αφου το περασεις στην SD, φτιαχνεις ενα folder πχ. Games και ριχνεις εκει τα παιχνιδια. Βαζεις την SD στην ΑΚ2, την AK2 στο slot που μπαινουν τα παιχνιδια στο DSlite, αναβεις, επιλεγεις ποιο παιχνιδι θες και παιζεις. Προσεξε οι καρτες SD που θα παρεις να βαλεις στην AK2 να ειναι HC (High Capacity), το γραφουν επανω, λεγονται επισης SDHC οταν ειναι τετοιες. Ειναι πολυ πιο γρηγορες απο τις απλες SD. Και εχε υπ οψιν σου οτι οποια καρτα και να παρεις, τρωει 30-40% περισσοτερη μπαταρια απ οτι το απλο game cartridge (δεν ξερω γιατι αλλα ολοι το λενε και φαινεται).
Shinigami16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω DSLite και πήρα μια R4i Gold από dealextreme αλλά έχω πρόβλημα. Πήρα μια 2G SanDisk και μετέφερα σε αυτήν όλα τα αρχεία από το kernel firmware v1.3 και ένα δυο παιχνίδια (.nds), βάζω την R4 στο DS και το ανοίγω. Στο μενού του DS αναγνωρίζει ότι έχει μέσα μια DS Card, αλλά χωρίς εικόνα (είναι λευκό). Πατάω πάνω και στη συνέχει εμφανίζει δύο λευκές οθόνες και μένει εκεί. Για να καταλάβετε καλύτερα συμπεριφέρεται σαν να έχω βάλει την R4 μέσα χωρίς microSD. Έχεις κανείς καμιά ιδέα, φταίει η R4, φταίει η microSD? Ευχαριστώ.
Shinigami16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έκανες format την microsd σε FAT16; Την έχω κανεί format (μέσω Windows XP) σε FAT (όχι FAT32). Δε μου έχει επιλογή για FAT16, οπότε υπέθεσα ότι FAT = FAT16, ισχύει αυτό;
vdanasto Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποίησε αυτό: http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/download/sd_formatter.html
Shinigami16 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποίησε αυτό:http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/download/sd_formatter.html To χρησιμοποίησα και τώρα τα Windows λένε ότι ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος, αν θέλω να κάνω διαμόρφωση, δηλαδή δε μπορώ να ανοίξω τη microSD και να βάλω τα αρχεία. Παρόλα αυτά κατάφερα να μεταφέρω τα αρχεία από το laptop που είναι Mac, αλλά πάλι τίποτα.
theoritikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένας εδώ που να παίζει το mario and luigi 3 σε m3 simply? Σε εμένα (με το ysmenu πάντα), μου κολλάει με το που ο bowser φτάνει στο πρώτο κάστρο (όχι το προηγούμενο που γίνεται τεράστιος). Μήπως είναι καιρός να πάρω μια acekard?
panosvlass Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Στην R4DS μια χαρα μου παιζει μετα απο το Update Που μου ειχε στειλει ο gherudos με το TTmenu. Μηπως να το δοκιμασεις και εσυ?Ετσι κιαλλιως R4DS = Μ3 simply. Στο στελνω προκαταβολικα σε πμ.
gherudos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα δουλέψει,το μενού αυτό το τροποποίησα εγώ (με οδηγίες που βρήκα)για να δουλέψει στην R4.
Shinigami16 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βρήκα μια Transcend 4GB SDHC, έβαλα κανονικά το firmware, πέταξα και ένα παιχνίδι μέσα και πάλι τζίφος, το DS δείχνει λευκές οθόνες. Οπότε ή η R4 είναι προβληματική ή εγώ κάνω πατάτα. Για να αποκλείσουμε το 2ο να περιγράψω τι κάνω: κατεβάζω το firmware 1.3 ENGLISH, το ξεζιπάρω και πετάω όλα τα περιεχόμενα του όπως είναι στη microSD (δεν δημιουργώ κάποιον φάκελο ή τίποτα τέτοιο), στη συνέχεια πετάω και ένα παιχνίδι μέσα. Βάζω τη microSD στο R4i Gold το βάζω στο DS και τέλος. Αν όλα αυτά είναι η σωστή διαδικασία υπάρχει κάτι άλλο που έχετε να μου προτείνετε, πχ διάβασα πριν για παλαιότερο firmware επειδή οι κάρτες από dealextreme είναι fake.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα