Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το Scribblenauts,εξαιτίας του έχασα όλα μου τα saves,από παιχνίδια τα τελευταία 3 χρόνια.Κόλλησε την ώρα που έπαιζα και μετά την επανεκκίνηση είχαν σβηστεί όλα....

Δημοσ.

Εγω παλι εχω παθει κολλημα με το καινουριο yugioh gx 5D's. Απλα απιστευτο! Ηδη εχω παιξει 11 ωρες. Το προηγουμενο το ειχα αφησει με 100 και κατι ωριτσες..

Δημοσ.

Εγώ τώρα λιώνω το Professor Layton and the Diabolical Box και λίγο Scribblenauts όταν δεν έχω πολύ χρόνο. Αφού τελειώσω τον Layton θα ασχοληθώ πιο πολύ με το Scribblenauts :P Πάντως είναι απίστευτο πόσα πράγματα μπορείς να γράψεις και να παίξεις μαζί τους :-)

Δημοσ.

Εννοεις το rpg με τον wario και τον Luigi?

Ειναι οντως πολυ καλο αν και φαινετε λιγο ευκολο τουλαχιστον οσο το εχω παιξει.Κανα 3ωρο συνολο και με το ζορι να εχω χασει λιγο ζωη στον καθενα.

Αλλα αξιζει.Παλι το εχουν παει σε αλλο επιπεδο απο θεμα gameplay και τροπο παιχνιδιου.Εχουν πολυ καλες ιδεες και φαντασια εκει στην Ν

Δημοσ.

Χαιρετώ και γω, δυστυχώς με πρόβλημα:

Μέχρι πρόσφατα ήμουν με ds lite και μια παλιά slot-2 g6 lite, αλλά επειδή βαρέθηκα τα patch και ήθελα και extra χώρο, πήρα από dealextreme μια m3i zero και μια transcend class-6 micro-sdhc 4gb.

Πήγα να τη δοκιμάσω, έκανα update με το τελευταίο f-core και πέρασα το τελευταίο λογισμικό (m3 sakura + touchpod). Δεν κατάφερα να ανοίξω ούτε ένα παιχνίδι, αρχεία τα οποία λειτουργούν κανονικά με τη g6 lite. Σε όλα τα βλέπει, ανοίγει-δημιουργεί save, πάει να φορτώσει και πετάει άσπρες ή μαύρες οθόνες. Τι δοκίμασα:

- ξανά update το f-core. Η διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες γίνεται σωστά.

- Άλλο λογισμικό, βρήκα και δοκίμασα 3 εκδόσεις touchpod.

- 6 -7 συνολικά παιχνίδια, παλιά- καινούρια, ορισμένα δοκιμασμένα με τη g6 lite.

- 2η κάρτα microSD, 512 mb.

Το ίδιο αποτέλεσμα. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι άλλο filesystem στην κάρτα, είχε fat32. Θέλει κάποιο συγκεκριμένο?

Δεν ξέρω αν μένει κάτι άλλο να κάνω, μήπως είναι χαλασμένη? Πολύ κόπος, θα πρέπει να τη στείλω πίσω? :-(

Αν υπάρχει κάποια ιδέα, ευχαριστώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα κανένα δεν παίζει!

Δοκίμασα scribblenauts, professor layton & pandora's box, ninja gaiden, mario & luigi:bowser's inside story, phantom hourglass, arkanoid ds ...

edit: Δοκίμασα και άλλη microSD, πόσταρα στο gbatemp, τίποτα. Έστειλα support ticket στη dealextreme και περιμένω υποθέτω.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι που να κάνω λάθος, στο παρελθόν είχα αγοράσει και "ετοιμάσει" για φίλους m3 ds real και R4 χωρίς πρόβλημα...

Επεξ/σία από winmik2kx
Δημοσ.
Μα κανένα δεν παίζει!

Δοκίμασα scribblenauts, professor layton & pandora's box, ninja gaiden, mario & luigi:bowser's inside story, phantom hourglass, arkanoid ds ...

edit: Δοκίμασα και άλλη microSD, πόσταρα στο gbatemp, τίποτα. Έστειλα support ticket στη dealextreme και περιμένω υποθέτω.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι που να κάνω λάθος, στο παρελθόν είχα αγοράσει και "ετοιμάσει" για φίλους m3 ds real και R4 χωρίς πρόβλημα...

Σκέφτηκες την περίπτωση η κάρτα που αγόρασες να είναι κλώνος?

Κάτι τέτοια προβλήματα συνήθως τα παρουσιάζουν αυτές οι κάρτες.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα, αλλά δε νομίζω ότι είναι.

Εμφανισιακά δηλαδή κάρτα - κουτί - περιεχόμενα είναι ολόιδια με αυτά που έχει στο επίσημο site...

Δημοσ.

Καλημερα σας ,πολυ ωραιο το site και πολυ κατατοπιστικο.

ειναι πολυ ομορφο που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που εξυπηρετουν ο ενας τον αλλο χωρις ανταλαγμα.

εχω το Ds Lite και μου κολλαει κατα την εκκινηση η λιγο αργοτερα. τι μπορω να κανω ?

Υπαρχει καποιο Update η firmware που διορθωνει το προβλημα ?

Τι καρτα ειναι αυτη που μπορω να αγορασω για να παιζω περισσοτερα παιχνιδια ?

Και πως γινετε αυτο ?

Με συγχωρειτε αν σας κουρασα αλλα ειμαι ασχετος και ο γιος μου δεν μπορει να παιξει με το nintendo και με εχει ζαλισει.

Σας Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...