Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Luxx το πμ που λεμε δεν εχει να κανει με την Gold αλλα την παλια R4DS.

Οποτε αυτο δεν σε απασχολει στο προβλημα σου.Εκτος αν εχεις ακομα την παλια R4DS και βρεις την υγεια σου!! lol!!!!Αν θες πμ πες μου να στο κανω forward.

Για να καταλαβω η Gold δεν διαβαζει τα saves της cyclo ή της R4DS που είχες?

Δημοσ.

Γεια σας παίδες,

είμαι στο καινούριος στο θέμα με το DS. Διάβασα κάποια από αυτά που ειπώθηκαν και χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το ποια κάρτα να πάρω. Έχω το κλασσικό DS,όχι DSL,ούτε DSi. Θα ήθελα να υποστηρίζει Real Time Save και να δέχεται αρκετά μεγάλες μνήμες. Έχετε να προτείνετε κάτι για να μην αγοράσω καμιά μούφα; :-(

Το http://game-play.gr είναι καλό e-shop;

Δημοσ.

Πλεον οι καινουργιες καρτες περνουν SDHC οποτε δεν θα εχεις καποιο προβλημα σε θεμα χωρου.Εκτός αν δεν σου φτάνουν πχ 32gb που μπορει να φτασει μια μνημη προς το παρον!!!

Απο καρτες θεωρω μια απο τις καλυτερες επιλογες τωρα ειναι η Ak2i παιζει και κανει τα παντα και ειναι πολυ φθηνη.Για real time save δεν ξερςω αν εχει αλλα αυτο δες το στην σελιδα του κατασκευαστη.

Το site που δίνεις δεν το ξερω αλλα σου προτεινω καποιο απο εξωτερικο που εχουν νορμαλ τιμες και οχι τις κλεψιες που εχουν στο ελλαντα!!!Στο σιτε που εδωσες ολες οι καρτες εχουν 49.99, μην κανεις καμια τρελα και παρεις απο εκει.

Στο dealxtreme που προτεινε ο gherudos αν δεν κανω λαθος την Ak2i την εχει 13 ευρω με δωρεαν μεταφορικα.Πανε κανε συγκριση και αποφασιζεις μετα!!

Δημοσ.

Παρε την cyclods αμα θελεις και real time save. δε το ξερω αυτο το e-shop. Εγω αγοραζω απο το http://www.ebw.gr

Δε διαβαζε τα saves που ειχα στην R4 μου.. Μερικα saves τα ειχε 512kbs, και τα αλλα 0kb. Δε διαβαζε κανενα save και ετσι εχασα ολα οσα ειχα κανει.. Μηπως επρεπε να πατησω πρωτα backup στο save αρχειο;

Δημοσ.

To 0kb αρχεια μυριζουν κατεστραμενα αλλα πως???Αγνωστο.

Τα 512 σωστα ειναι αρα δεν δικαιολογειτε.Τι σκατα εγινε δεν μπορω να καταλαβω αρα βαλε κανα καινουργιο παιχνιδι η τελειωσε 2η φορα κανα παλιο.Μερικα τα παιζεις 2φορες άνετα.

Δημοσ.

Το DealExtreme μήπως ξέρει κανείς από που στέλνει;

Αν στέλνει απο Αμερική θα πρέπει να πληρώσω φόρους στο τελωνείο,που συνήθως είναι όσο κάνει το προΪόν που πήρα συν άλλα τόσα.

Την έχει δουλέψει κανείς την Acekard 2i AK2i Multimedia SDHC TF Cart ;

Είναι σχετικά εύκολη; Από συμβατότητα έχει κανένα θέμα ; :whistle:

Δημοσ.

Απο αμερικα στελνει αλλα ποσο φορο να πληρωσεις αν πληρωσεις?

Καμια φορα τα στελνουν με ταχυδρομιο και δεν περνανε τελωνιο τα "γραμματα".Anyway υπαρχουν ενα καρο μαγαζια απο εξωτερικο.

Μακρια απο τα Ελληνικα γιατι βαρανε χωρις λογο.

Πηγαινε στο gbatemp.net και εχει λιστα με dealers που τους συστηνει απο ολη την Γη! Διαλεξε εναν ευρωπαικο και βαρα! Ουτε απο κινα-ιαπωνια δεν πληρωνεις τελωνιο.Απο προσωπικη εμπειρια στο λεω αυτο.

Και διαβασε και review απο τις καρτες που σκεφτεσαι και διαλεξε.ΘΑ δεις οτι η AK2i ειναι απο τις καλυτερες.

Ασυμβατοτητα καμια και τρελο support.

Δημοσ.

Ναι αλλά αρκεί να έρθει με απλό ταχυδρομίο και οχι με DHL...την πάτησα και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει..

Δημοσ.

Ενταξει μπορει να βαρανε τα ελληνικα, αλλα το παρηγγειλα απογευμα και ηρθε την επομενη το πρωι! Μια R4i Gold μαζι με μια 4αρα καρτα 50 ευρω. Το καινουριο rpg με τον Mario και Luigi το παιζει αψογα παντως..

Δημοσ.

Το dealextreme εμενα μου εχει στειλει 4 κάρτες από Kowloon, Hong Kong. Επειδη ολες οι παραγγελιες ηταν κατω απο 10 δολλαρια δεν περασε ουτε τελωνειο ουτε τιποτα. Μεσος ορος απο παραγγελια μεχρι τη πορτα μου γυρω στη μια εβδομαδα. Φετος λογω της κρισης εχουν πολυ λιγοτερο εμπορικο ταχυδρομειο και αργουν πιο πολυ να ερθουν απ την Ασια (περυσι οτι επαιρνα απο Hong Kong εφτανε σε 4-5 μερες).

Ελληνικα μαγαζια δεν κοιταω καν για μικρα, ελαφρια αντικειμενα γιατι πληρωνω (αρκετα κιολας) το καπελο απ' οτι αν τα παραγγειλω απ εξω. Dealextreme κι αγιος ο θεος.

Δημοσ.
Το DealExtreme μήπως ξέρει κανείς από που στέλνει;

Αν στέλνει απο Αμερική θα πρέπει να πληρώσω φόρους στο τελωνείο,που συνήθως είναι όσο κάνει το προΪόν που πήρα συν άλλα τόσα.

Την έχει δουλέψει κανείς την Acekard 2i AK2i Multimedia SDHC TF Cart ;

Είναι σχετικά εύκολη; Από συμβατότητα έχει κανένα θέμα ; :whistle:

Το DealExtreme στέλνει από Hong Kong αλλά το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Να ξέρεις όμως πως οι κάρτες του είναι FAKE

Έχω πάνω από 10 παραγγελίες και μπορώ να σου πω πως κάνουν περίπου 15 μέρες και όχι μια εβδομάδα.

Τα είδη του έρχονται πάντα με την ένδειξη GIFT επάνω και δεν έχει περάσει τίποτε μέχρι σήμερα τελωνείο (βέβαια οι παραγγελίες μου είναι μέχρι 50 ευρώ τη φορά)

Δημοσ.
Το DealExtreme στέλνει από Hong Kong αλλά το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Να ξέρεις όμως πως οι κάρτες του είναι FAKE

επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα, τι παιζει με το να ειναι fake η καρτα?

ελεγα να αγορασω απο εκει μια καρτα για το DS και μια για μνημη 128αρα για το GameCube.

Nα προχωρησω ή να το αποφυγω?

Δημοσ.
επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα, τι παιζει με το να ειναι fake η καρτα?

ελεγα να αγορασω απο εκει μια καρτα για το DS και μια για μνημη 128αρα για το GameCube.

Nα προχωρησω ή να το αποφυγω?

Οι κάρτες αντίγραφα μερικές φορές δεν υποστηρίζονται από το τελευταίο software

εγώ όλες από εκεί τις έχω πάρει βέβαια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Η γνώμη μου πάρε από εκεί.

Δημοσ.

Εγω οσες AK2 και μια 3in1 Easy που πηρα δεν ηταν fake (κοιταξα και σχετικες σελιδες που εδειχναν τις διαφορές) και νομιζω οτι το dealextreme ειναι και authorized reseller. Απ την αλλη παιζουν διαφορα με τις παρτιδες, μπορει να εχουν βαλει μερικες fake μαζι με τις original και τρεχα γυρευε...

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια αγορασα τη M3i Zero (Sakura) απο εδω game-play.gr.Εχει περασμενο το τελευταιο λογισμικο το οποιο δουλευει αψογα σε v1.4 DSi.Βεβαια ειχα παραγγειλει μεσο ενως φιλου αλλη μια M3i Zero οποτε μου εχει μεινει.Οποιος ενδιαφερεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...