panosvlass Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 @telegamesvg Σου ηρθε η Ak2i??? Οταν ερθει για ριξε ενα feedback. Ποσο εκανε να ερθει αν περασε τελωνειο κτλ κτλ και πςσ συμπεριφερεται γενικα.Η R4 μου αρχιζει και παραδιδει πνευμα και την γλυκοκοιτω!!
telegamesvg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 @telegamesvg Σου ηρθε η Ak2i??? Οταν ερθει για ριξε ενα feedback.Ποσο εκανε να ερθει αν περασε τελωνειο κτλ κτλ και πςσ συμπεριφερεται γενικα.Η R4 μου αρχιζει και παραδιδει πνευμα και την γλυκοκοιτω!! Tελικα , παρηγγειλα την R4 Gold ,απο το discoazzul και μου ηρθε σε δυο ημερες . Απ'οτι γραφεται στο internet ισως δεν ηταν και η καλυτερη αγορα, αλλα προσωπικα δεν εχω το παραμικρο προβλημα , εκτος του οτι δεν ξερω πως λειτουργει το Real Time Save και σε παιχνιδια οπως το Zelda Ηourglass ειναι πολυ χρησιμο .
makrys3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ξερει κανενας αν βγαινει football manager για το ds?
panosvlass Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Tελικα , παρηγγειλα την R4 Gold ,απο το discoazzul και μου ηρθε σε δυο ημερες .Απ'οτι γραφεται στο internet ισως δεν ηταν και η καλυτερη αγορα, αλλα προσωπικα δεν εχω το παραμικρο προβλημα , εκτος του οτι δεν ξερω πως λειτουργει το Real Time Save και σε παιχνιδια οπως το Zelda Ηourglass ειναι πολυ χρησιμο . Κανε μου μια χαρη δοκιμασε το Mario & Luigi bowsers inside story. Ειναι το πρωτο που εχει ταλαιπωρησει πολλους λογο κλειδωματος της Ν. Πλεον παιζει σχεδον στις περισσοτερες καρτες αλλα με αλχημειες. Στην R4DS δεν καταφερα ποτε και γιαυτο σκεφτομαι την Α2ki, που απο την αρχη ελυσε το θεμα της και φαινετε να εχει την καλυτερη υποστηριξη.
gherudos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Όλα παίζουν στην R4 με ένα μίγμα DSTT+YS menu+R4 ^^
telegamesvg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κανε μου μια χαρη δοκιμασε το Mario & Luigi bowsers inside story.Ειναι το πρωτο που εχει ταλαιπωρησει πολλους λογο κλειδωματος της Ν. Πλεον παιζει σχεδον στις περισσοτερες καρτες αλλα με αλχημειες. Στην R4DS δεν καταφερα ποτε και γιαυτο σκεφτομαι την Α2ki, που απο την αρχη ελυσε το θεμα της και φαινετε να εχει την καλυτερη υποστηριξη. Ok.Δοκιμασα την US εκδοση και το παιχνιδι φορτωσε κανονικα χωρις να κανω τιποτα το ιδιαιτερο ,ειδα την εισαγωγη,εκανα save . Δεν ξερω αν εχει προβλημα παρακατω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2009 από telegamesvg
panosvlass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Όλα παίζουν στην R4 με ένα μίγμα DSTT+YS menu+R4 ^^ Το παλευω αυτο που λες 2 μερες τωρα αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα. Το DSTT+ysmenu δουλευει κανονικα +moonshel2.03 αλλα το mario μαριο αρνειτε να παιξει οποτε και το παρατησα!! Ok.Δοκιμασα την US εκδοση και το παιχνιδι φορτωσε κανονικα χωρις να κανω τιποτα το ιδιαιτερο ,ειδα την εισαγωγη,εκανα save .Δεν ξερω αν εχει προβλημα παρακατω. Οχι αφου εκανες save εισαι κομπλε!Ευχαριστω για την ενημερωση.
makrys3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ξερει κανενας αν βγαινει football manager για το ds?
Luxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μονο το Football Director υπαρχει. Δε νομιζω να βγει Manager για το Ds. Δεν εχει την απαιτουμενη επεξεργαστικη ισχυ. Εκανα σημερα μια παραγγελια απο ebw.gr μια acekard 2i, αλλα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εξαντληθηκε και αν θελω την καινουρια R4i Gold στην ιδια τιμη και ειπα ναι. Δε πιστευω να την πατησω.. Δε εχω τιποτα τρελες απαιτησεις.. Και μια ερωτηση. Πολλες φορες ενω παιζω τα παιχνιδια κολλανε. Αλλες φορες οταν ανοιγω το ds δε διαβαζει τη καρτα και θελει φυσημα. Αυτο γιατι γινεται; Το παθαινα και με την cyclods και με την R4 που εχω τωρα. Θα γινεται και με την R4i Gold; Οφειλεται στην καρτα ή στο Ds;
Luxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδια μου ηρθε η R4i Gold. Το Ds δε τη διαβαζε μεχρι που εκανα το λεγομενο "paper trick". Μια ερωτηση, αν και εκανα copy/paste ολα τα saves τα παιχνιδια δε δειχνουν κατι.. Γιατι;
panosvlass Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Όλα παίζουν στην R4 με ένα μίγμα DSTT+YS menu+R4 ^^ Το πμ σου με εφτιαξε.Ολα δουλευουν ρολοι! 3 μερες παιδευομουν να φτιαξω ολα αυτα τα κολοαρχειακια και δεν καταφερα τιποτα και εσυ με εφτιαξες σε 1 λεπτο.RESPECT!!
telegamesvg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παιδια μου ηρθε η R4i Gold. Το Ds δε τη διαβαζε μεχρι που εκανα το λεγομενο "paper trick". Μια ερωτηση, αν και εκανα copy/paste ολα τα saves τα παιχνιδια δε δειχνουν κατι.. Γιατι; Tι ειναι το paper trick? Eγω για να δουλεψει η R4 Gold το μονο που εκανα ηαν να περασω στην καρτα μνημης το software.. Γνωριζεις αν υποστηριζει Real Time Save?
Luxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δε βλεπω καποια επιλογη.. Αλλα δε μπορω να καταλαβω τι εγινε με τα saves.. ΓΙατι δε λειτουργουσαν; Και εξαλλου τα ιδια save εχει η R4 και η R4i Gold... Μπορειτε να μου στειλετε και εμενα πμ για να τα φτιαξω λιγο αυτα τα αρχειακια;;
gherudos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το πμ σου με εφτιαξε.Ολα δουλευουν ρολοι!3 μερες παιδευομουν να φτιαξω ολα αυτα τα κολοαρχειακια και δεν καταφερα τιποτα και εσυ με εφτιαξες σε 1 λεπτο.RESPECT!! Χαίρομαι που βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα