Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για μενα Acercard 2i δαγκωτο.

Πηγαινε και μεχρι το gbatemp.net και διαβασε γενικα και απο αλλες κανα review.

Mαλλον εχεις δικιο , θα παραγγειλω την Acekard 2i ..

To θεμα τωρα ειναι τι καρτα να παρω 4gb - 8gb ??

Ποσο χωρο πιανουν τα ποιο μεγαλα παιχνιδια?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι με την 4 εκτος αν υπαρχει μικρη διαφορα οποτε πας στην 8αρα.

Tο μεγαλυτερο που μπορει να ειναι ενα παιχνιδι ειναι 128mb.

Απο που λες να την παρεις γιατι το σκεφτομαι και εγω.Ποσο σου βγαινει με μεταφορικα κτλ?

Δημοσ.

Παιδιά από τιμές οι καλύτεροι είναι στο dealextreme. 12$ με τα μεταφορικά μέσα (συνήθως είναι και συστημένο)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728

Και με 2 GB (5 euro απ το πλαισιο) μια χαρα εισαι, 15-20 games θα τα χωρεσει ανετα. Εγω πηρα μια 8GB γιατι ηθελα να ριξω και emulators gameboy + advance, και κατι quake κλπ. αλλα με μια 2 ή 4GB εισαι ενταξει. Και διακοπες να φυγεις ποσα games πια να θες να εχεις πανω, τα περισσοτερα δεν τα εχω δει ακομα (ειναι γυρω στα 1300+ διαφορετικα games για DS, βαλε και Advance και Color μερικα ακομα...). Υπαρχουν και 5 παιχνιδια με 256MB αλλα τα περισσοτερα ειναι 32 με 64

Δημοσ.
Παιδιά από τιμές οι καλύτεροι είναι στο dealextreme. 12$ με τα μεταφορικά μέσα (συνήθως είναι και συστημένο)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728

Ok...ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια

Εγινε η παραγγελια και αναμενω.

Στο μεταξυ ας βρουμε και κανενα παιχνιδακι ..

Ποιες οι διαφορες αναμεσα σε US κ ΕU εκδοσεις?

Δημοσ.

όλα τα regions θα τα παίζει το DS σου οποτε και αμερικάνικο και γιαπωνεζικο να βρεις θα παίξει (απλά πρέπει να μιλάς τη γλώσσα ε). Θα δεις ενα τετραψήφιο αριθμό δίπλα απ το καθε game, είναι ένας κωδικός ταξινόμησης που έχουν όσοι postarουν nds games για να τα καταχωρούν (αν δε κανω λάθος τωρα είμαστε κάπου στα 4195). Μερικά παιχνίδια βγαινουν 2 και 3 φορές στο ίδιο region αλλά με νέο version οποτε παιρνουν καινουργιο κωδικό, πολλά κυκλοφορούν και σε EU και US, οπότε αν τα λάβεις αυτα υπ οψιν σου και βγάλεις και τα JP, μενουν περιπου 1200 games. Υπαρχει στο demonoid ενα μεγαλο collection απο 0000 μεχρι νομιζω 3500 κι απο κει κι υστερα πας σε αλλα που εχουν εκατο εκατο ή πενήντα πενήντα μαζί μέχρι το 4150 (αλλά έτσι θα κατεβάσεις και πολλή σαβούρα).

Δημοσ.

ωπ, δικιο έχεις, εχω DS lite και ολα τα θεωρω region free, καλα που το ειπες gherudos. Τα παιχνιδια DS παιζουν σε ολα τα regions ενω τα αποκλειστικά DSI καθως και τα DSI ware πρεπει να ειναι το ιδιο region με την κονσολα για να τα παιξει.

Δημοσ.

ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα καθως ειχα παρει το πρωτο DS (το χοντρο) που ειχε βγει για το στρατο...απο τοτε δεν το εχω ακουμπησει , και προχτες παρηγγειλα μια καρτα.υπαρχουν παιχνιδια που βγαινουν μονο για DS-i??

Δημοσ.

Ακομα δεν εχουν βγει dedicated παιχνιδια για το DSi μονο 13 WiiWare προς το παρων.

Οποτε DSi με πχ. Acercard 2i ακομα ειναι κομπλε για ολα τα DS παιχνιδια.

Οποτε με το καλο βγει κατι μονο για DSi τοτε το μιλαμε.

Δημοσ.

οχι απλα λεω για να ξερω για τα "backup"

βασικα θελω να το δωσω στην κοπελια και οπως ειπα δεν εχω καμια επαφη με το θεμα.

ποια θα προτεινατε ως τα τοπ-πρεπει να τα παιξεις παιχνιδια??

(γριφους-παζλ-χαμενα αντικειμενα-adventure κατι τετοια παιζει συνηθως)

offtopic/καλα ειδικα αυτα με τα αντικειμενα ποτε δεν καταλαβα πως καθονται να ψαχνουν με τις ωρες....

Δημοσ.

Ψαξε για "Top 50 DS games" για να παρεις μια ιδεα, πολλα sites εχουν τετοια αφιερωματα και μετα προχωρας παρακατω. Adventure ειναι μεγαλο κολλημα αλλα σε τετοια μικρη οθονη με κουραζουν, προτιμω τα παλια στο PC.

Επισης, καλο ειναι η micro SD καρτα να ειναι SDHC (Secure Digital High Capacity), γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορη. Μια απλη που ειχα επηζε λιγο μεχρι να διαβασει το folder με τα games ενω η HC τα εδειχνε με τη μια. Φαινεται πανω στη καρτα και στο πακετο, γραφει SDHC. Τέλος, κατι που παρατηρησα και δεν ξερω αν παιζει με αλλες καρτες εκτος της AK2 ειναι οτι τρωει πιο γρηγορα τη μπαταρια. Μη φανταστεις οτι παιζεις 10 λεπτα και αδειαζει αλλα σιγουρα διαρκει 30% λιγοτερο, ειναι αντιληπτο δηλαδη. Μ'ενα USB-NDS καλωδιο παντως το φορτιζεις παντου, ολο και καποιο PC ή laptop θα βρεις.

Δημοσ.

Exω ενα προβλημα με το online στο DS.

Συγκεκριμενα στο Mario Kart στο WFC ,ενω μπαινω κανονικα κολλαει ξαφνικα στον 2ο ή 3ο αγώνα ,και μετα απο λιγο βγαζει 94030 error .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...