john_who Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς μόνο για games? Μου πέθανε μια r4ds και ψάχνω τις εξελίξεις...Στην r4 (αν ήθελα - αν και ποτέ δεν δοκίμασα) ξέρω οτι έπαιζε βίντεο μουσική κτλ... Αυτές δεν είναι κλώνοι; Δεν παίζουν τετοια; (οχι οτι με νοιάζει δλδ για 4 ευρώ) Επίσης βλέπω στο λίνκ που έδωσες οτι πολλοί λένε οτι τους ήρθε ψόφια η κάρτα ή οτι είναι fake. Μας νοιάζει αυτό; Καταλαβαίνω οτι οι μούφες παίζουν μέχρι 1.5 firmware και σε 1.6 και πάνω μπρικάρουν. Αυτό λοιπόν ακυρώνει την συμβατότητα με 1.6 και πάνω και άρα την υποστήριξη νέων παιχνιδιών... Just mentioning Γενικά τι προτείνετε για αγορά flashcart σήμερα; Να πάρω 2-3 απο τις παραπάνω και αν χαλάει η μία να βάω την άλλη; τί έκανες τελικά;
6xXx6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ελληνική μυθολογία στο ds [ame]http://www.youtube.com/watch?v=l310TZ9dBRE[/ame] Το Glory of Heracles θα κυκλοφορήσει το 2010
klainmaingr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 τί έκανες τελικά; Φύσηξα την r4 με τον γνωστό παλιό καλό τρόπο και την πέρασα και λίγο πάνω απο νερό (δεν την ακούμπησα) για να ιονιστεί ;p Έπαιξε μετά με τη μία και συνεχίζει ακάθεκτη.. Κάπου εκεί στις επαφές θα είχε ξεραθεί το σύμπαν μάλλον. (ε ναι τώρα είδα το ds topic απο τότε)
Mas_Bass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια για σπασμενο ds εκει που ειναι τα φωτακια της μπαταριας τι κανω? εχει σπασει στην μερια της κατω οθονης. δουλευει κανονικα, απλα ειναι το πλαστικο σπασμενο. κολλα η υπαρχει καποια θηκη? αν πας προς ebay, αναλογα με το μοντελο (lite, ds, dsi), θα βρεις ολοκληρα cases ν'αντικαταστησεις το δικο σου. Αν ψαξεις "ds replacement" (ή dsi, ds lite κλπ) θα βρεις ανταλλακτικα για οποιο μερος σου λειπει, εχει και μεμονωμενα μερη εκτος ολοκληρωμενου shell. Εχε υπ οψιν σου οτι το DS θελει προσοχη και υπομονη για ν'αλλαξεις shell (ειδικα η καλωδιοταινια που παει απο το κατω στο πανω ειναι διαολος) και κινδυνευεις να μεινεις μ'ενα αποσυναρμολογημενο DS αν δεν πιανουν λιγο τα χερια σου... Εγω χτυπησα ενα DSlite ροζ από Αγγλικο ebay για 32 euro (συνολο με μεταφορικα), εδωσα 8 δολλαρια για shell και τωρα εχω ωραιοτατο DSlite μαυρο.
TheMagician Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας, στο DS μπορω να τρεξω homebrew εφαρμογες οπως στο psp; Υπαρχουν τετοια πραγματα;
gherudos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν,μπορείς να βρείς πληροφορίες εδώ: http://www.gbatemp.net
Toufas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αν πας προς ebay, αναλογα με το μοντελο (lite, ds, dsi), θα βρεις ολοκληρα cases ν'αντικαταστησεις το δικο σου. Αν ψαξεις "ds replacement" (ή dsi, ds lite κλπ) θα βρεις ανταλλακτικα για οποιο μερος σου λειπει, εχει και μεμονωμενα μερη εκτος ολοκληρωμενου shell. Εχε υπ οψιν σου οτι το DS θελει προσοχη και υπομονη για ν'αλλαξεις shell (ειδικα η καλωδιοταινια που παει απο το κατω στο πανω ειναι διαολος) και κινδυνευεις να μεινεις μ'ενα αποσυναρμολογημενο DS αν δεν πιανουν λιγο τα χερια σου... Εγω χτυπησα ενα DSlite ροζ από Αγγλικο ebay για 32 euro (συνολο με μεταφορικα), εδωσα 8 δολλαρια για shell και τωρα εχω ωραιοτατο DSlite μαυρο. κοιτα τα pc μου τα στηνω μονος μου απο μικρος, θα εχω προβλημα?
telegamesvg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια που μπορω να βρω την R4i Gold (http://www.r4ds-r4i.com/) σε ευρωπαικο αξιοπιστο καταστημα με γρηγορη αποστολη ? Αν πουλαει κανεις απο εδω flash card για DSi ή ακομη και DSi με ενδιαφερει για αμεση αγορα.
epsilon753 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 μπορείς να πάρεις από discoazul.com που είναι ισπανοί και στέλνουν σε 24 ώρες με UPS αλλά θα σου βγει ακριβά. Αλλιώς παραγγέλνεις από τα γνωστά Χονγκ Κονγκονέζικα και περιμένεις
telegamesvg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 μπορείς να πάρεις από discoazul.com που είναι ισπανοί και στέλνουν σε 24 ώρες με UPS αλλά θα σου βγει ακριβά.Αλλιώς παραγγέλνεις από τα γνωστά Χονγκ Κονγκονέζικα και περιμένεις Aπ'οτι βλεπω το discoazul δεν εχει την R4 gold ... Μεχρι στιγμης την εχω βρει στο http://www.r4ds-r4i.com/ αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει για να ερθει !!!!
Mas_Bass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 κοιτα τα pc μου τα στηνω μονος μου απο μικρος, θα εχω προβλημα? δες λιγο στο youtube που εχει μπολικα videos με ανοιγματα ξανακλεισιματα απ ολα τα μοντελα DS και θα κρινεις. Τα PC με καρτες κλπ ειναι χοντροδουλεια σε σχεση μ αυτο, ειναι πολλα μικρα κομματια σε ελαχιστο χωρο και θελει προσοχη να μη ξεχασεις κατι εξω, να μπει το καθε τι στη θεση του κλπ. Αμα βαλεις διπλα τη ψηφιακη και τραβας φωτογραφιες το μεσα οπως το αποσυναρμολογεις θα σε βοηθησει να τα ξαναβαλεις μεσα μετα γιατι πολλες λεπτομερειες δεν τις προσεχεις. Επισης γραψε και σ ενα τετραδιο με απλα σχηματακια που μπαινει η καθε βιδα γιατι εχει διαφορα ειδη και το καθε ενα μπαινει σε συγκεκριμενο σημειο. Εχε υπ οψιν σου οτι τα shells αυτα δεν ειναι 100% ιδια με της Nintendo και ειδικα οι βιδες θελουν καποια δυναμη για να σφιξουν αρκετα και να μη "χαμογελαει" στις ακρες. Αλλα αν τα απλωσεις σε τραπεζι και τραβας φωτογραφιες ενδιαμεσα δεν θα εχεις προβλημα.
tanaod Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Κανένας κάτοχος DS ή DSL που να βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και να έχει 5 λεπτά στην διάθεσή του για μια μικρή εξυπηρέτηση PM me!
telegamesvg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι ποια flashcard προτεινετε που να ειναι συμβατη με DSi fw1.4 ?
panosvlass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Για μενα Acercard 2i δαγκωτο. Πηγαινε και μεχρι το gbatemp.net και διαβασε γενικα και απο αλλες κανα review. Εκτος οτι δειχνει πολυ καλη καρτα δειχνει να εχει και πολυ καλη υποστηριξη κατι που η ομαδα της R4 μας ξεχασε και μας αφησε ξεκρεμαστους.
TheMagician Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το DS εχει κανενα καλο Castlevania και Mario;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα