Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου θα ήθελα τη βοήθεια σας για το εξής.

Προ ημερών αγόρασα για τον πιτσιρικά ένα nintendο dsi. Παράλληλα αγόρασα και μια κάρτα R4 για να φορτώνω τα games . Επίσης μια micro card 4G που μπαίνει στην υποδοχή της R4.Κάνω τις εξής ενέργειες:

1. Μεταφέρω τα games στην micro card.

2 Τοποθετώ την micro card στην R4.

3. Τοποθετώ την R4 στην κονσόλα του dsi.

Στην οθόνη του dsi στο main menu φαίνεται η R4 αλλά όταν την ανοίγω η κάτω οθόνη είναι λευκή και στην επάνω μου γράφει ( ; menu). Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε πώς μπορώ να λύσω το πρόβλημά μου;

ΣΗΜ. Τα games είναι με τη μορφή .nds.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα τι πρέπει να κάνω για να περάσω τα system files.

Μου δίνεις ένα σύνδεσμο αλλά δεν γνωρίζω πώς να τον χρησιμοποιήσω.

Σ΄ευχαριστώ.

Δημοσ.
Αν είναι μόνο για games θα σου πρότεινα την TTDS ή DSTT με πέντε ευρώ από το Dealextreme

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613

Τι εννοείς μόνο για games? Μου πέθανε μια r4ds και ψάχνω τις εξελίξεις...

Στην r4 (αν ήθελα - αν και ποτέ δεν δοκίμασα) ξέρω οτι έπαιζε βίντεο μουσική κτλ...

Αυτές δεν είναι κλώνοι; Δεν παίζουν τετοια; (οχι οτι με νοιάζει δλδ για 4 ευρώ) :P

Επίσης βλέπω στο λίνκ που έδωσες οτι πολλοί λένε οτι τους ήρθε ψόφια η κάρτα ή οτι είναι fake. Μας νοιάζει αυτό; Καταλαβαίνω οτι οι μούφες παίζουν μέχρι 1.5 firmware και σε 1.6 και πάνω μπρικάρουν. Αυτό λοιπόν ακυρώνει την συμβατότητα με 1.6 και πάνω και άρα την υποστήριξη νέων παιχνιδιών...

Just mentioning :)

Γενικά τι προτείνετε για αγορά flashcart σήμερα; Να πάρω 2-3 απο τις παραπάνω και αν χαλάει η μία να βάω την άλλη; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητέ μου φίλε gherudos

To link που μου δίνεις είναι στα κινέζικα και δε βγάζω άκρη.

Προσπάθησα να κατεβάσω απο δω http://www.r4ds-ds.com/pages/r4i%252dsdhc.com-R4i-SDHC-Kernel.html και απο δωhttp://www.r4i-sdhc.com/downloade.asp αλλά δεν γνωρίζω αν είναι αυτό που λες. Το κατέβασα το εγκατέστησα στο dsi αλλά και πάλι μου βγάζει αυτό (;menu)

Πάντως σ΄ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις βρίσκομαι σε απόγνωση.

Επεξ/σία από simtom
Δημοσ.

Κατέβασέ το από εδώ:

http://de.r4i-sdhc.com/R4-i%20English%20V1.09b.rar

Πάρε τους φακέλους:

moonmemo

moonshl2

R4iMenu

και το αρχείο:

R4.dat

και πέταξέ τα χύμα στην microsd σου.Έπειτα φτιάξε ένα φάκελο,ονόμασέ τον roms ή games και πέτα μέσα σε αυτόν όλα τα .nds αρχεία σου.

Δημοσ.

Φίλε μου ΔΟΥΛΕΨΕ.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!

Σ΄ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μα πιο πολύ ο πιτσιρικάς.

Δημοσ.
Τι εννοείς μόνο για games? Μου πέθανε μια r4ds και ψάχνω τις εξελίξεις...

Στην r4 (αν ήθελα - αν και ποτέ δεν δοκίμασα) ξέρω οτι έπαιζε βίντεο μουσική κτλ...

Αυτές δεν είναι κλώνοι; Δεν παίζουν τετοια; (οχι οτι με νοιάζει δλδ για 4 ευρώ) :P

Επίσης βλέπω στο λίνκ που έδωσες οτι πολλοί λένε οτι τους ήρθε ψόφια η κάρτα ή οτι είναι fake. Μας νοιάζει αυτό; Καταλαβαίνω οτι οι μούφες παίζουν μέχρι 1.5 firmware και σε 1.6 και πάνω μπρικάρουν. Αυτό λοιπόν ακυρώνει την συμβατότητα με 1.6 και πάνω και άρα την υποστήριξη νέων παιχνιδιών...

Just mentioning :)

Γενικά τι προτείνετε για αγορά flashcart σήμερα; Να πάρω 2-3 απο τις παραπάνω και αν χαλάει η μία να βάω την άλλη; :P

παρε cyclods ρε. σκυλια ειναι

Δημοσ.
και μεσω ttds και μεσω R4 και μεσω supercard....

Απο οπου θες δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Enjoy!

Εχω 1 προβλημα!

Ηρθε σημερα.

Επαιζα κανονικα για καμια ωρα. Μετα αρχισε να κολλαει κατα την εκκινηση.

Η οθονη halth and safety φαινεται αχνα, και μετα απο καμια 10αρια reset ανοιγει κανονικα.

Τι γινεται??

Please ειναι αναγκη.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:17 ----------

Εχω 1 προβλημα!

Ηρθε σημερα.

Επαιζα κανονικα για καμια ωρα. Μετα αρχισε να κολλαει κατα την εκκινηση.

Η οθονη halth and safety φαινεται αχνα, και μετα απο καμια 10αρια reset ανοιγει κανονικα.

Τι γινεται??

Please ειναι αναγκη.

Κανεις?? Σε 30 λεπτα εχω κανονισει mario kart ματσακι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...