LIONOR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει και μενα να διαλεξω μια καρτα για να μπορω να βαζω games απο τον...θειο. Μπηκα στο http://www.ebw.gr αλλα εχει τοσες πολλες που δεν ξερω ποια να διαλεξω. Αν μπορει να μου προτεινετε καποια απο κει για να την παραγγειλω. ΜΕ το dsi τελικα τι παιζεται;
john_who Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει και μενα να διαλεξω μια καρτα για να μπορω να βαζω games απο τον...θειο. Μπηκα στο www.ebw.gr αλλα εχει τοσες πολλες που δεν ξερω ποια να διαλεξω. Αν μπορει να μου προτεινετε καποια απο κει για να την παραγγειλω. ΜΕ το dsi τελικα τι παιζεται; Αν είναι μόνο για games θα σου πρότεινα την TTDS ή DSTT με πέντε ευρώ από το Dealextreme http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613
DimitRi_Del Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Αν είναι μόνο για games θα σου πρότεινα την TTDS ή DSTT με πέντε ευρώ από το Dealextremehttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613 Ναι αλλά αυτή η κάρτα που λες δεν την υποστηρίζει το DSi. Καμία που να ξέρουμε ότι δουλεύει 100% στο DSi και να παίζει GBA παιχνίδια υπάρχει?
LIONOR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 δεν θελω να αγορασω απο ξενο site. Προτιμω καλυτερα απο καποιο ελληνικο. Καμια καλη προταση που θα λειτουργει σιγουρα σε ds lite?
darksoho33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 υποστηριζουμε ελληνικα καταστηματα παντα. παρε απο ebw m3 real rumple pack και εισαι ετοιμος μην το ψαξεις παραπανω
sac1one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 DStti από dealextreme και παίζει ότι του έβαλα μέχρι στιγμής στο dsi ...
LIONOR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 ας απαντησω μονος μου στην ερωτηση μου την παρελαβα σημερα. Καμια 10αρια games που δοκιμασα απο εναν πολυ καλο θειο τα παιζει τελεια!
john_who Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 DStti από dealextreme και παίζει ότι του έβαλα μέχρι στιγμής στο dsi ... Σωστός... και άσε όποιον του περισσεύουν να τα χώνει 30+ για Ελληνικά!
LIONOR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 προσπαθω να βαλω μεσα στην καρτα πανω απο 10-11 files και δεν μπορει να τα διαβασει. μου γραφει ενα μυνημα: file length ruduse, kατι τετοιο. Aν βαλω μεχρι 10-11 καπου εκει αρχεια τα διαβαζει μια χαρα. Τι πρεπει να κανω;
simtom Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ο θείος πάντως πρέπει να είναι πολύ καλός . Μακάρι να είχα κι εγώ έναν τέτοιο θείο!!!! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2009 από simtom Δεν επιτρέπεται η αναφορά σε πειρατικό λογισμικό
darksoho33 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 προσπαθω να βαλω μεσα στην καρτα πανω απο 10-11 files και δεν μπορει να τα διαβασει. μου γραφει ενα μυνημα: file length ruduse, kατι τετοιο. Aν βαλω μεχρι 10-11 καπου εκει αρχεια τα διαβαζει μια χαρα. Τι πρεπει να κανω; τι καρτα μνημης εχεις βαλει? μηπως εχει γεμισει?
simtom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Αγόρασα πρόσφατα το dsi με κάρτα μνήμης sd4G. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι πού και πώς μπορώ να εγκαταστήσω στο Nintendo dsi games. ΄Εχω αγοράσει μια κάρτα sd 4G. Έριξα στην κάρτα ένα game αλλά δεν εμφανίζεται. Επειδή έχω περάσει και μερικά τραγούδια, στην επιλογή των τραγουδιών εμφανίζεται η κάρτα αλλά πουθενά αλλού.
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Tην ίδια απορία έχω και εγώ. Μήπως τελικά χρειάζεται ένας adaptor τύπου edge?
LIONOR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 τι καρτα μνημης εχεις βαλει? μηπως εχει γεμισει? τελικα εφταιγε το εξης: το ονομα καθε αρχειου δεν ειναι πρεπει να υπερβαινει καποιο συγκεκριμενο αριθμο χαρακτηρων. Ηταν 2-3 αρχεια που ειχαν πολλους χαρακτηρες. Εκανα μια μετονομασια, μειωνοντας λιγο τους χαρακτηρες, και ολα μια χαρα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:35 ---------- ερωτηση κρισεως: το DSI παιζει με την m3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα