Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει και μενα να διαλεξω μια καρτα για να μπορω να βαζω games απο τον...θειο. Μπηκα στο http://www.ebw.gr αλλα εχει τοσες πολλες που δεν ξερω ποια να διαλεξω. Αν μπορει να μου προτεινετε καποια απο κει για να την παραγγειλω. ΜΕ το dsi τελικα τι παιζεται;

Δημοσ.
παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει και μενα να διαλεξω μια καρτα για να μπορω να βαζω games απο τον...θειο. Μπηκα στο www.ebw.gr αλλα εχει τοσες πολλες που δεν ξερω ποια να διαλεξω. Αν μπορει να μου προτεινετε καποια απο κει για να την παραγγειλω. ΜΕ το dsi τελικα τι παιζεται;

Αν είναι μόνο για games θα σου πρότεινα την TTDS ή DSTT με πέντε ευρώ από το Dealextreme

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613

Δημοσ.
Αν είναι μόνο για games θα σου πρότεινα την TTDS ή DSTT με πέντε ευρώ από το Dealextreme

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613

Ναι αλλά αυτή η κάρτα που λες δεν την υποστηρίζει το DSi. Καμία που να ξέρουμε ότι δουλεύει 100% στο DSi και να παίζει GBA παιχνίδια υπάρχει?

Δημοσ.

δεν θελω να αγορασω απο ξενο site. Προτιμω καλυτερα απο καποιο ελληνικο. Καμια καλη προταση που θα λειτουργει σιγουρα σε ds lite?

Δημοσ.

ας απαντησω μονος μου στην ερωτηση μου :)

την παρελαβα σημερα. Καμια 10αρια games που δοκιμασα απο εναν πολυ καλο θειο τα παιζει τελεια!

Δημοσ.
DStti από dealextreme και παίζει ότι του έβαλα μέχρι στιγμής στο dsi ...:-)

Σωστός...

και άσε όποιον του περισσεύουν να τα χώνει 30+ για Ελληνικά!

Δημοσ.

προσπαθω να βαλω μεσα στην καρτα πανω απο 10-11 files και δεν μπορει να τα διαβασει. μου γραφει ενα μυνημα: file length ruduse, kατι τετοιο. Aν βαλω μεχρι 10-11 καπου εκει αρχεια τα διαβαζει μια χαρα. Τι πρεπει να κανω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο θείος πάντως πρέπει να είναι πολύ καλός . Μακάρι να είχα κι εγώ έναν τέτοιο θείο!!!!

Επεξ/σία από simtom
Δεν επιτρέπεται η αναφορά σε πειρατικό λογισμικό
Δημοσ.
προσπαθω να βαλω μεσα στην καρτα πανω απο 10-11 files και δεν μπορει να τα διαβασει. μου γραφει ενα μυνημα: file length ruduse, kατι τετοιο. Aν βαλω μεχρι 10-11 καπου εκει αρχεια τα διαβαζει μια χαρα. Τι πρεπει να κανω;

τι καρτα μνημης εχεις βαλει? μηπως εχει γεμισει?

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το dsi με κάρτα μνήμης sd4G.

Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι πού και πώς μπορώ να εγκαταστήσω στο Nintendo dsi games. ΄Εχω αγοράσει μια κάρτα sd 4G. Έριξα στην κάρτα ένα game αλλά δεν εμφανίζεται. Επειδή έχω περάσει και μερικά τραγούδια, στην επιλογή των τραγουδιών εμφανίζεται η κάρτα αλλά πουθενά αλλού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τι καρτα μνημης εχεις βαλει? μηπως εχει γεμισει?

τελικα εφταιγε το εξης: το ονομα καθε αρχειου δεν ειναι πρεπει να υπερβαινει καποιο συγκεκριμενο αριθμο χαρακτηρων. Ηταν 2-3 αρχεια που ειχαν πολλους χαρακτηρες. Εκανα μια μετονομασια, μειωνοντας λιγο τους χαρακτηρες, και ολα μια χαρα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:35 ----------

ερωτηση κρισεως: το DSI παιζει με την m3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...