sac1one Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα DS στο γιό μου αλλά από Nintendo έχω εμπειρία μόνο από wii.(Wiikey). πιό μοντέλο να προτιμήσω ??? τι hardware να χρησιμοποιήσω ??? σκεπτόμενος μελοντικά, το DSi είναι το τελευταίο μοντέλο αλλά με ενδιαφέρει και το θέμα τον roms (βλέπε Wiikey). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
epsilon753 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 πάρε το καινούριο dsi όλα το ίδιο εύκολα ... ενεργοποιούνται
sac1one Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Τελικά για DSi με βλέπω .... μήπως ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στη Κύπρο (Λάρνακα) με καρτούλες Μ3 R4 ή Cyclo...... για την επέκταση που χρειάζομαι στο DSi ???
sac1one Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ok guys Help!! Ποιο είναι το καλύτερο κιτ για το DSi ανεξαρτήτος κόστους θέλω να πάρω κάτι που να τα κάνει όλα και απλά... ζητάω πολλά?
john_who Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Υπάρχει τρόπος να πάρω backup από τα παιχνίδια που έχω; Όχι τα saves, ολόκληρο το παιχνίδι. Έψαξα λίγο κάτι με wifi αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ρούτερ μου!
Cue Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Πάντως στα τελευταία posts μόνο για games δε μιλάμε... Οι συνέχειες του Layton έχουμε καμμία ιδέα πότε βγαίνουν USA/Europe? Ίδια ερώτηση και για το Ace Attorney με τον prosecutor
6xXx6 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη λίστα κυκλοφοριών της για το καλοκαίρι (Ιούνιος - Σεπτέμβριος), DS Ιούνιος Walk With Me! Do You Know Your Walking Routine? (Nintendo) 5 Ιουνίου MySims Racing (EA) 9 Ιουνίου Indiana Jones and the Staff Of Kings (LucasArts) 12 Ιουνίου Blood Bowl (Focus Home Interactive) 18 Ιουνίου Imagine My Boutique (Ubisoft) 18 Ιουνίου Totally Spies Agenda (Ubisoft) 18 Ιουνίου LEGO Battles (Warner Brothers Interactive Entertainment) 19 Ιουνίου Overlord Minions (Codemasters) 25 Ιουνίου Transformers: Revenge of the Fallen - Autobots (Activision) 26 Ιουνίου Transformers: Revenge of the Fallen - Decepticons (Activision) 26 Ιουνίου Hotel Deluxe (DTP) 26 Ιουνίου Moon (Gamebridge) 26 Ιουνίου Ready Steady Cook (Mindscape) 30 Ιουνίου Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (Activision) Ιούνιος Astrology (Black Bean Games) Ιούνιος My Cooking Coach: Prepare Healthy Recipes (Ubisoft) Ιούνιος Ιούλιος Angel Cat Sugar (Rising Star Games) 3 Ιουλίου Harry Potter and the Half-Blood Prince (EA) 5 Ιουλίου Animal Kororo (Rising Star Games) 10 Ιουλίου Diva Girls: Princess On Ice 2 (505 Games SRL) 10 Ιουλίου Roogoo Attack! (SouthPeak Games) 10 Ιουλίου G.I. Joe The Rise of Cobra (EA) 27 Ιουλίου Classic Word Games (Ubisoft) Ιούλιος G-Force (Disney Interactive Studios) Ιούλιος Hysteria Hospital (Oxygen Interactive) Ιούλιος My Animal Centre Baby Animals (Deep Silver) Ιούλιος Pony Life (Deep Silver) Ιούλιος Αύγουστος Active Health with Carol Vorderman Plus 1 Activity Meter (Nintendo) 7 Αυγούστου Dungeon Raiders (Focus Home Interactive) 27 Αυγούστου DJ Star (Deep Silver) Αύγουστος Go! Go! Cosmo Cops! (Namco Bandai Games Europe) Αύγουστος Might And Magic Clash Of Heroes (Ubisoft) Αύγουστος Puzzle Kingdoms (Zushi) Αύγουστος Wizards of Waverly Place (Disney Interactive Studios) Αύγουστος Σεπτέμβριος I Did It Mum! Doll's House (505 Games) 4 Σεπτεμβρίου Happy Party With Hello Kitty & Friends (Gamebridge) 4 Σεπτεμβρίου My World My Way (Rising Star Games) 11 Σεπτεμβρίου Kirby Super Star Ultra (Nintendo) Σεπτέμβριος Naruto Shippuden Ninja Council 3 (TOMY) 18 Σεπτεμβρίου Mah Jongg Ancient Mayas (Rising Star Games) 18 Σεπτεμβρίου Miami Crisis (Hudson) 24 Σεπτεμβρίου Steal Princess (Rising Star Games) 25 Σεπτεμβρίου Professor Layton and Pandora's Box (Nintendo) Σεπτέμβριος Colin McRae Dirt 2 (Codemasters) Σεπτέμβριος Combat Of Giants: Dragons (Ubisoft) Σεπτέμβριος Imagine Detective (Ubisoft) Σεπτέμβριος Mini Ninjas (Eidos) Σεπτέμβριος New TouchMaster (Midway Games) Σεπτέμβριος Cloudy With A Chance Of Meatballs (Ubisoft) Σεπτέμβριος Jumpin' Music (Neko Entertainment) Q3 2009 Duke Nukem: Critical Mass (Deep Silver) Q3 2009 Margot's Bepuzzled (Zushi) Q3 2009
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 knights in the knightmare και τα εχω δει ολα βαλε και τα ace attorney φαπ φαπ φαπ φαπ και η ερωτηση ειναι ποιο ds να παρω το lite η το i? φυσικα λογω οικονομικης κρισης θα με βοηθησει ο θειος στο gaming... καμια ιδεα? thanks
sac1one Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγώ πήρα το Dsi και είμαι πολύ ευχαριστημένος. καλό είναι που έχει υποδοχή για κάρτες sd, κάμερα για πολύ αστείες καταστάσεις (και μελοντικά παιχνίδια) και φυσικά η λίγο μεγαλύτερη οθόνη είναι καλή. όσο για τον θείο ... ακόμα περιμένω να μου στείλει κάτι παιχνίδια που μου υποσχέθηκε στον δρόμο είναι ...
telegamesvg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) το dsi παιζει τα παντα απο τον θειο ,αλλα ποιο ειναι το καλυτερο εξαρτημα για αυτη τη δουλεια ? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2009 από telegamesvg
Toufas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 παιδια για σπασμενο ds εκει που ειναι τα φωτακια της μπαταριας τι κανω? εχει σπασει στην μερια της κατω οθονης. δουλευει κανονικα, απλα ειναι το πλαστικο σπασμενο. κολλα η υπαρχει καποια θηκη?
sac1one Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μία διάφανη πλαστική θήκη νομίζω οτι είναι απαραίτητη. εγώ έβαλα μία και του πάει πολύ
Toufas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 μπορεις να μου δειξεις μια φωτο της θηκης σκετης και μια με το ds σε παρακαλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα