axibde Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Mολις πηρα την edge. Οτι εχω βαλει μεχρι τωρα το παιζει τελεια.....
Soundstorm21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) να σας ρωτισω κατι?ψαχνω μια μεμορι καρντ για το Ντι Εσ.Το θελω να ειναι απο την Ελλαδα.Ξερει κανεις που θα βρω? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2009 από Soundstorm21
jk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Φιλε το γραφεις αλλη μα φορα τι ψαχνεις? γιατι δεν καταλαβα
Soundstorm21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Eιπαρχει μια καρτα για το ds που περνει μια καρτα μνημης μεσα...εκει μπορεις να βαλεις παινχιδια τραγουδια και αλλα.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ!!!
darksoho33 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 R4 - M3 REAL βρωμαει ο τοπος, τι ψαχνεις ιντερνετομαγαζο?
winmik2kx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δοκίμασα να παίξω μετά από πολύ καιρό καινούριο παιχνίδι, το GTA: China Wars, με την -αρκετά παλιά μου G6 Lite και δεν τα κατάφερα. Έχω κάνει τα τελευταία updates, τα οποία όμως έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Θυμάμαι σε κάποια παιχνίδια έπρεπε να κάνω patch το rom με ARM7/9 fix πριν το περάσω από το G6 flasher, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως. Ένα v2 savepatch που βρήκα ειδικά για το gta και έβαλα, κάνει το g6 flasher να κολλάει... Ξέρει κανείς αν γίνεται να τρέξει ή ήρθε η ώρα για slot-1 λύση? Γμτ πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα για να πιάσω τις εξελίξεις...
FISHERMAN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα παιδιά..καιρό είχα να μπω εδω μια και το ds lite το εχω κάπου ξεχασμένο αλλά ξαναμεράκλωσα! Εχω 2 ερωτήσεις παρακαλώ. 1) εχω την m3 ds real rumble pack αλλά από την πρώτη μέρα που την πήρα με τπτ δε μου μπήκε στο νετ.Δοκίμασα πάρα πολλά πράματα σε ρυθμίσεις ρουτερ και ντι ες αλλά τπτ. Σαν δόνηση είναι οκ. Σε εσας δούλεψε με τη μιά;Καμιά ιδέα κανείς; 2)Ψήνομαι να πάρω wireless nunchuck και είδα και άλλα πράματα απο dealextreme. Χωρίς εννοείτε να μπορεί κανέις να εγγυηθεί πείτε μου τη γνώμη σας για φόβο τελωνείου γιατί μια φορά απο το play asia την έφαγα πολύ άσχημα. Ευχαριστώώώώώ
panosvlass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δοκίμασα να παίξω μετά από πολύ καιρό καινούριο παιχνίδι, το GTA: China Wars, με την -αρκετά παλιά μου G6 Lite και δεν τα κατάφερα. Έχω κάνει τα τελευταία updates, τα οποία όμως έχουν σταματήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Θυμάμαι σε κάποια παιχνίδια έπρεπε να κάνω patch το rom με ARM7/9 fix πριν το περάσω από το G6 flasher, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως. Ένα v2 savepatch που βρήκα ειδικά για το gta και έβαλα, κάνει το g6 flasher να κολλάει... Ξέρει κανείς αν γίνεται να τρέξει ή ήρθε η ώρα για slot-1 λύση? Γμτ πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα για να πιάσω τις εξελίξεις... Οταν βγηκε το ρομ δεν επαιζε πουθενα. Μετα αρχισαν τα patch και σε μερικες επαιζε ενω στις περισσοτερες οχι. Με τα πολλα και τα λιγα πλεον κυκλοφορουν 2-3 εκδοσεις αναλογα με την καρτα που εχει ο καθενας και παιζει μια χαρα.Βρες την καταλληλη.Ψαξε espal...... μερια και θα τις βρεις ολες.
winmik2kx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Thanx, σήμερα που έχω πιο πολύ χρόνο θα το ψάξω και θα ενημερώσω! edit: Τελικά όλα ok, βρήκα κάποια patched έτοιμα και ένα από αυτά δούλεψε! thnx again Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2009 από winmik2kx
dkmaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Παιδιά θέλω και εγώ να πάρω ένα ds lite αλλά όπως και ο hasapario δεν ξέρω ποιο σύστημα για τα roms είναι το καλύτερο. Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αν μπορείτε προτείνετε το καλύτερο.
Cue Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Από το GDC σχετικά με την camera που διαθέτει το DSi WarioWare Snapped DS Και νέο Zelda επίσης The Legend of Zelda: Spirit Tracks Καθώς και η συνέχεια του Professor Layton (στην Ευρώπη) μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
loukas77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω κολήσει με το GTA: Chinatown Wars... Μαρέσει πολύ! Και παίζω στην παλιά μου m3ds Simply Πιστεύω πως είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο DS (όπως και το Professor Layton And The Curious Village). Αυτά :-P
Street-Fighter Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Παιδια κανα ελληνικο μαγαζακι για της ειδικες καρτουλες που περνουν sd καρτες γνωριζετε??? Αν υπαρχει καποιο λινκ βεβαια Και κατι αλλο ενα φιλαρακι οπως λεω και στην υπογραφη μου θελει να πουλισει το wii του για να παρει ds την των σημφερει λετε ανταλλαγη η πωληση και αγορα με dsi?
rey7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παιδια κανα ελληνικο μαγαζακι για της ειδικες καρτουλες που περνουν sd καρτες γνωριζετε???Αν υπαρχει καποιο λινκ βεβαια http://www.ebw.gr
dinoscom Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδια υπαρχει περιπτωση να βρω στη Αθηνα, στο κεντρο, μαγαζι να πουλαει την M3 DS Real (Perfect Bundle)? Αλλιως γνωριζετε κανενα ελληνικο online καταστημα να την παραγγειλω για να ερθει και πιο γρηγορα γιατι βιαζομαι... Σαν επιλογη ειναι αξιοπιστη? Με ενδιαφερει να βαζω και gba roms... Τελικα θα κανω την παραγγελια της M3 DS Real απο καταστημα του εξωτερικου. Ποιο μου προτεινετε σε σχεση με την εγγυροτητα του (μην μου στειλει μαιμου)? Εγω ελεγα απο http://www.dealextreme.com/ . Ποια η γνωμη σας? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2009 από dinoscom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα