Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα απο τα πρωτα ds που ειχαν κυκλοφορισει, και επειδη αρκετα εχω δωσει σε παιχνιδια λεω να παρω κι εγω μια απο τις καρτες.

Προσανατολιζομαι για την edge, αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατη με τα πρωτα ds. Ξερει κανεις να βοηθησει?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παραγγειλα μια M3 απο το dealextreme και μου λεει εδω και 5 μερες

"waiting for supplier" να περιμενω η να την ακυρωσω την παραγγελια και να παρω απο αλλου?

γιατι εχω την εντυπωση οτι τους εχουν τελειωσει και δεν θα την στειλουν ουτε σε ενα μηνα.

Δημοσ.

εγω πηρα μια edge απο Αθηνα, μου ηρ8ε σε 2-3 μερες και παιζει μια χαρα!

νομιζω οτι στοιχησε περιπου 40-50 με μεταφορικα και 4 GΒ καρτα

Δημοσ.

οχι βρε θα σου ερθει απο dealextreme απλα υπολογισε απο την ημερα παραγγελιας 10-14 μερες να σου ερθει. παρε μια 2αρα μνημη απο πλαισιο με 3ευρω και 23ευρω η καρτα απο το dealextreme συνολο 26-27ευρω τσαμπα πραμα

Δημοσ.

εγω οπως αναφερω πριν μερικες σελιδες παραγγειλα απο dealextreme την m3 real και ενα ασυρματο wii nanchunk. Αυτο εγινε 18 -1-09. Shipment Date λεει 21/1 και μετα οταν πας στο σαιτ της μεταφορικης λεει οτι εφυγε απο χονγκ κονγκ 25/1 και τελικα το ειχα εδω 28/1! 3 μερες ρε απο χονγκ κονγκ? αλλα στο συνολο 10 μερες

ΑΛΛΑ δεν ειχε και τα δυο μεσα, μονο το wii nanchunk. Εψαχνα σαν τον μαλακα μια ωρα να δω αν μου επεσε η μ3, μεχρι που καταλαβα οτι το ταμπελακι που ειχε μεσα ελεγε οτι για το ενα προιον ειχαν προσωρινη ελλειψη και για να μην περιμενω και εγω μου στειλαν πρωτα σκετο το nanchunk! Αρα θα ερθει σε 2 δοσεις. Νομιζω πλεον εχει φυγει και το 2ρο πακετο και το περιμενω απο βδομαδα, left hongk kong 4/2/09. Παντως εχει γινει αρκετη ταλαιπωρια, αλλα απο την αλλη εντυπωσιαστικα που θα μου στειλουν 2 δεματα με τσαμπα μεταφορικα απο χονγ κονγκ, ενω μπορουσαν να περιμενουν να στοκαρουν και να μου τα στειλουν ολα μαζι.

Δημοσ.

μου ηρθε και το 2ρο πακετο. Μια χαρα η ds real, δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνησια, αλλα φορτωνει τα παιχνιδια. Λιγο κοληματακια τρωει στο moonshell, αλλα ακομα δεν ξερω τα κολπα της. Προς το παρον εβαλα 4.2 μενου/λειτουργικο, ισως βαλω και νεο μουνσελ, αλλα βρηκα ενα moonshell200beta5 και φαινετε λιγο περιεργο, πολλα κινεζικα μεσα, δεν ξερω αν πρεπει να το περασω.

Τι προτεινετε για trim προγραμα και ποσο ασφαλες ειναι? να το κανω αφοβα σε ολα τα μεγαλα παιχνιδια?

Δημοσ.
Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε back-up τα savε απο ένα παιχνίδι του ds?

Αν εννοεις απο αυθεντικο παιχνιδι τοτε λιγο δυσκολο.

Αν οχι τοτε κρατας το αρχειο που φτιαχνει η καθε καρτα με το ονομα του παιχνιδιου

πχ στην R4 ειναι *******.sav

μου ηρθε και το 2ρο πακετο. Μια χαρα η ds real, δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνησια, αλλα φορτωνει τα παιχνιδια. Λιγο κοληματακια τρωει στο moonshell, αλλα ακομα δεν ξερω τα κολπα της. Προς το παρον εβαλα 4.2 μενου/λειτουργικο, ισως βαλω και νεο μουνσελ, αλλα βρηκα ενα moonshell200beta5 και φαινετε λιγο περιεργο, πολλα κινεζικα μεσα, δεν ξερω αν πρεπει να το περασω.

Τι προτεινετε για trim προγραμα και ποσο ασφαλες ειναι? να το κανω αφοβα σε ολα τα μεγαλα παιχνιδια?

Νεο moonshell βαλε και βλεπεις οχι το beta ομως.

Οσο για το τριμ.Παλια εκανα σε ολα τα παιχνιδια και ποτε δεν παρουσιαστηκε προβλημα.Το πολυ πολυ αν βγαλει καποιο προβλημα τοτε ξαναπερνας το παιχνιδι και ουτε γατα ουτε ζημια!Εγω αυτο χρησιμοποιω τον NDSTokyoTrimmer αλλα και το Rominator λενε οτι ειναι πολυ καλο και safe εργαλειο.Το τελευταιο καιρο το ξεχναω και δεν τα τριμμαρω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια ειναι καλυτερη η r4,edge,m3.g6,κτλπ τις βρηκα ολες εδω http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=74 εχω το παλιο παλιο ds παιζουν???

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 10 : 28 : 15-----

ρε παιδια απαντηστε αν μπορειτε γιατι θελω να την παραγγειλω. Απο αυτο το σαιτ ειναι μουφα?

Επεξ/σία από hasapario
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

νομιζω πως ειναι μαιμουδες αλλα λειτουργουν κανονικα. να σου προτεινω το dealextreme.com το οποιο εχει πολυ καλες τιμες και δωρεαν αποστολη. εχω παρει 2-3 m3 real για γνωστους μου σε απιστευτα χαμηλη τιμη μιλαμε για 20ευρω την εκδοση m3 rumble pack. παιρνεις και μια καρτουλα sdhc 2gb με 3-4ευρω απο πλαισιο ή μεγαλυτερης χωρητικοτητας και εισαι οκ. δηλαδη συνολικο κοστος 24ευρω

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι πιστωτικη, οποιαδηποτε καρτα κανει. βγαλε μια προπληρωμενη ουτος συ αλλως αργα ή γρηγορα θα καταλαβεις πως συμφερει να ψωνιζεις απο το ιντερνετ. τωρα αν βαριεσαι χρησιμοποιησε φιλου.

Δημοσ.

ειμαι 14 και δεν με αφινουν παρολο που δεν ξερουν. ΑΧ να ηξεραν. Σιγουρα απο ΕΒW ειναι μουφε??

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18313 εδω εχει την R4+rumble pack μονο 12 δολλαρια περιπου συμφερει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...