tzinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 οποτε παω για 2 τρανσεντ χ 2 γκιγκα, ειναι και ποιο φτηνες λιγο. Ειναι οκ ετσι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554491 δεν βλεπω καμια απλη 4ρα, ολες HC δειχνουν. Μια 2ρα ποσα ρομς περιπου βαζει?
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 η r4 δεν ειναι καλη καρτα πλεον. υπαρχουν πιο καλες λυσεις πλεον. υποστήριξη απο την εταιρια 0.
Voodooman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Όταν την αγόρασα πριν από 7 μήνες, η Μ3 DS real ήταν η καλύτερη επιλογή, 28 ευρώ μου βγήκε. Μαζί είχε την rumble card (για να δίνει δόνηση στα παιχνίδια που την υποστηρίζουν) και την επέκταση μνήμης που χρειάζεται ο Browser και μερικές εφαρμογές. Μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει πουθενά.
amantas66 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 επειδη στο http://www.dealextreme.com δεν βλεπω να ξαναφερνουν γνησια r4ds ξερετε κανενα αλλο site που να πουλαει r4ds γνησια και σε καλη τιμη? αλλιως να παρω μια m3 real οπως και τα παιδια
darksoho33 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ρε παρτε μια M3 real και 4αρα μνημη hc Να βρειτε την υγεια σας
divined Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παρακολουθώντας το thread από την αρχή, παρατηρώ ότι το θέμα έχει εκτροχιαστεί από αναφορά καλών games για Nintendo DS, στο πως θα τα σπάσουμε τα παιχνίδια. Βέβαια, η οικονομική κρίση χτύπησε πλέον για τα καλά, οπότε ίσως έτσι εξηγείται!!!
tzinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 παιδες ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα απαντηση, τα ρομς να τα ξεζιπαρω(η ανραρ) η να τα αφησω οπως ειναι? η καρτες τι διαβαζουν σκετο nds αρχειο, η το διαβαζουν και μεσα απο το ραρ? Απαντηστε πλιζ γιατι εχω πολλα γκιγκα για ξεσκαρταρισμα. Επισης οτι λεει J το σβηνω η πεζει να εχει και επιλογη για αγγλικα? Προς το παρων σβηνω F, K, J, G , I και κραταω μονο U h E. σωστος? Ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω με τα ρομς? Δεν μπορω να τα δοκιμασω γιατι ειπαμε οτι το nds δεν ειναι δικο μου, απλα ανελαβα να ψαξω για φλασκαρτα και ρομς για γνωστο μου. Ακομα δεν εχει πεσει στα χερια μου γιατι περιμενω την παραγγελια απο αμερικα της μ3 ρεαλ.
panosvlass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τα ξεζιπαρεις φυσικα.nds διαβαζει. Κοιτα το DS ειναι Region Free οποτε προβλημα δεν θα εχεις οτι και να βαλεις.U και Ε σιγουρα τα κρατας.Τωρα για τα υπολοιπα ευρωπαικα δεν σε απασχολουν.Τα κινεζικα θα παιζουν και καποια μπορει να εχουν επιλογη για αλλη γλωσσα.Αλλα ισως απλα να θες να δοκιμασεις καποιο καινουργιο παιχνιδι που ακομα δεν εχει βγει με αγγλικα. Τιποτα δεν θα πρεπει να σε απασχολει με τα ρομς. Απλα θα τα πετας στην καρτα και θα τα παιζεις. Αν θες υπαρχει και η επιλογη να τριμαρεις τα ρομ λιγο. Τα ρομς ερχονται σε πακετα "στρογγυλοποιημένα". Δηλαδη σε μεγεθη 8/16/32/64/128mb. Το παιχνιδι μπορει ομως να πιανει πχ 50mb αλλα θα πιανει 64 γιατι λογου του πακετου τα 14 θα ειναι μηδενικα.Μπορει να τα κοψεις αυτα με ενα τριμμερ που κυκλοφορει στο νετ. Γενικα το gbatemp.net ειναι θυσαυρος για το DS και το Wii.
tzinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Thx, ναι μωρε για το γουι την ψαχνω και διαβαζω γιατι ειναι δικο μου, αλλα για το ds θελω στα γρηγορα να μαθω τα βασικα και να το παραδωσο ετοιμο με την καρτα και τα παιχνιδακια στον φιλο μου. κατι αλλο, βλεπω πολλες ντουμπλες, ιδια παιχνιδια σε U kai E. Απο οτι ξερω το πρωτο θα ειναι μονο αγγλικο (αμερικανικα ουσιαστικα), ενω το 2ρο μπορει να εχει αγγλικα συν καμποσες αλλες ευρωπαικες γλωσσες. Εχει ποτε και ελληνικα?? Μηπως οσα εχω ιδια σε U kai E να κρατησω μονο το U? Τα S ειναι σπανιολικα? Τελικα η μ3 ρεαλ περνει ΗC καρτα? υπαρχει περιορισμος στα γκιγκα? γιατι βλεπω ολες πανω απο 2 γκιγκα γραφουν HC Ααα και το dealextreme μου λεει status shiped απο hong kong, για να δουμε. Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τελωνεια, γιατι πηρα και ενα ασυρμαρτο wii nunchunk και μαλλον αυτο θα κανει το πακετο λιγο μεγαλο
panosvlass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οποιο θες κρατας.Βασικα οποιο βγει πρωτο το κρατας γιατι το θες γρηγορα να το δοκιμασεις.Αν εχεις και τα δυο οποιο θες.Αντε το Ε γιατι εισαι και ευρωπαιος!!Ελληνικα δεν εχει σε κανενα.Το S ναι ειναι σπανιολο.Στο σιτε της Μ3 δεν εχει πληροφοριες?Τσεκαρε εκει η στο σιτε που σου ειπα. Υγ.Το εχουμε ψιλομαμησει το θεμα....official DS topic ειναι και καλα....
tzinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ε για ds δεν μιλαμε? μονο για game news ειναι το τοπικ? βασικα στις τελευταιες σελιδες ολο για φλασκαρτες, μνημες και τετοια μιλανε, οποτε θεωρησα σωστο να γραψω τις αποριες μου εδω. βασικα εχω βρει packs με numbered order, εχω 0001 - 3100, αλλα ειναι και τιγκα στα γιαπωνεζικα και διαφορα αλλα περιεργα, γι αυτο κανω ξεσκαρταρισμα. Τωρα σχετικα με U vs E releases, θεωρησα λογικο να κρατω τα U αφου εχεις επιτοπου αγγλικα, ενω στα αλλα πρεπει να διαλεγεις αναμεσα σε 5 γλωσες πχ. Και σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι μεγαλυτερα τα Ε επειδη εχουν παραπανω γλωσες το σαιτ της ds real λεει - Supports the Micro SDHC specification, allowing for high capacity memory cards up to 32 GB at present. panosvlass μου ειχες πει ποιο πριν "microsd ή transflash σκετο θες. Αν ειναι HC (high capacity δεν σου κανει γιατι δεν τις διαβαζουν)" οποτε καταλαβαινεις με μπερδεψες. μετα λεει και ο darksoho33 "ρε παρτε μια M3 real και 4αρα μνημη hc Να βρειτε την υγεια σας" οποτε με 2 προς 1 μαλλον τελικα διαβαζει HC μνημες?? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2009 από tzinos
NickPlusPlus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ε για ds δεν μιλαμε? μονο για game news ειναι το τοπικ? βασικα στις τελευταιες σελιδες ολο για φλασκαρτες, μνημες και τετοια μιλανε, οποτε θεωρησα σωστο να γραψω τις αποριες μου εδω. βασικα εχω βρει packs με numbered order, εχω 0001 - 3100, αλλα ειναι και τιγκα στα γιαπωνεζικα και διαφορα αλλα περιεργα, γι αυτο κανω ξεσκαρταρισμα. Τωρα σχετικα με U vs E releases, θεωρησα λογικο να κρατω τα U αφου εχεις επιτοπου αγγλικα, ενω στα αλλα πρεπει να διαλεγεις αναμεσα σε 5 γλωσες πχ. Και σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι μεγαλυτερα τα Ε επειδη εχουν παραπανω γλωσες το σαιτ της ds real λεει - Supports the Micro SDHC specification, allowing for high capacity memory cards up to 32 GB at present. panosvlass μου ειχες πει ποιο πριν "microsd ή transflash σκετο θες. Αν ειναι HC (high capacity δεν σου κανει γιατι δεν τις διαβαζουν)" οποτε καταλαβαινεις με μπερδεψες. μετα λεει και ο darksoho33 "ρε παρτε μια M3 real και 4αρα μνημη hc Να βρειτε την υγεια σας" οποτε με 2 προς 1 μαλλον τελικα διαβαζει HC μνημες?? παιζει να ειμαι και λιγο οff γτ δεν πολυδιαβασα ολα οσα ειχατε πει για τις HC αλλα το cyclo ds μου που το πηρα πακετο με 4gb καρτα μνημης HC μια χαρα την παει και την διαβαζει. και γενικα cyclo ds > r4 ,imao.
panosvlass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μωρε ναι για DS μιλαμε αλλα εδω ηταν παλια για παιχνιδια κτλ. Υπηρχαν/Υπαρχουν 2 αλλα θεματα για φλασοκαρτες. Σου ειχα πει για σκετη microsd αναφορικα με την R4DS. Και σου ειπα οτι αν θα παρεις την R4 τοτε μονο σκετη. Και λοιπον αφου θα παρεις την Μ3 τοτε χτυπα μια HC να εισαι αρχοντας. Οσο για τα games ναι αν εχουν διαφορα στον ογκο τοτε κρατα το μικροτερο.Δεν ειναι στανταρ οτι το U θα ειναι μικροτερο του Ε οποτε κανει οτι θες.Παντως τσεκαρε και το τριμμερ που σου λεω γιατι σε καποια ρομ θα γλυτωσεις μπολικα mb.Σε καποια αλλα δεν θα τριμμαρει ουτε 500kb αλλα απο το τιποτα κατι ειναι οταν απο οτι καταλαβα θες να φορτωσεις οσο περισσοτερα ρομς μπορεις σε μια καρτα με την μια. Εχε στο νου σου οτι το καθε παιχνιδι απο την ωρα που θα ξεκινησει δεσμευει 512kb για save. Αρα μην τιγκαρεις την καρτα οσο δεν παει αλλο γιατι δεν θα μπορει να κανει save μετα.
tzinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Υπαρχει περιπτωση να ανοιγει μονο το αμερικανικο η το ευρωπαικο? Γενικως απο συμβατοτητες τι γινετε, τι ποσοστο περιπου τον ρομς δουλευουν? Νομιζω οτι πηρε το ματι μου οτι σχεδον ολα δουλευουν. Τα βρηκα σε πακετα με νουμερικη διαρυθμιση και παρατηρω οτι ενα παιχνιδι μπορει να εχει βγει και 5 φορες σαν Usa, h Eu σκετο, h Eu multi2, multi3 multi5 (περαν απο τις μεμονομενες ξενες γλωσες).....αλλα τα περισοτερα λενε απλα Eu και οχι αν ειναι multi2, multi, 3 multi5, απλα εχουν αλλο νουμερο κυκλοφοριας.....οποτε καταληγεις με το ιδιο ρομ σε αμερικανικο και 4-5 διαφορετικα ευρωπαικα βερσιον. Και καμια φορα και απο διαφορετικα release group... Μπουρδελον δηλαδη. Απο το πρωι παλευω να τα φτιαξω, βρηκα και ενα renamer program (για να βγαλω τα νουμερα απο μπροστα), αλλα με τοσα βερσιονς μου κανει τα μισα μονο. Γι αυτο λεω να κρατησω μονο τα αμερικανικα να ξεμπερδευω?
gohanss4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγω εδω και ενα μηνα εχω την edge και δεν εχω βρει παιχνιδι ds που να μην ειναι συμβατο...Μονο με τους emulators να τα πηγαιναν καλυτερα οι slot-1 cards και θα ηταν τελειες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα