darksoho33 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα και τα 2 απο τους ιδιους τα πηρα ως ποτε αν εχει ασυμβατοτητα ή οτιδηποτε τους την στελνω πισω. αυτη τωρα λογικα λειτουργει με copy paste σωστα? φακελακια και τετοια τα δημιουργει μονο του?
xrest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Sonic Chronicles first 10 minutes of gameplay http://www.gamekyo.com/video13130_sonic-chronicles-first-10-minutes-of-gameplay.html
xrest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Chrono Trigger DS boasts new mini-game The DS remake of the classic game, Chrono Trigger, has been announced to have an added mini-game. The mini-game involves the battling of monsters, either by yourself or with friends across the DS's wireless connectivity. While in-depth details on the mini-game have yet to be released, there are said to be 50 kinds of monsters, and winning a battle will result in a rare item. You have to train the monsters in order to increase their strength, and as they gain strength their appearance will change. In addition, Aeana from NeoGAF has revealed information on the two extra dungeons in Chrono Trigger: - Dimensional Distortion A mysterious dungeon suddenly appears. Travel through time to overcome the challenges, and reach the depths to claim a hidden power. Clearing the different parts of the dungeon will affect the End of Time in some way. - Dragon's Sanctuary In the last leg of the story, new gates to prehistoric times and the middle ages suddenly appear. Within the dungeon, one will have to complete various requests to continue. The quests gradually increase in difficulty, and you may have to go to a different era in order to continue. Help the reptites to reach the innermost parts of the dungeon. What could be waiting there...?
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα και τα 2 απο τους ιδιους τα πηρα ως ποτε αν εχει ασυμβατοτητα ή οτιδηποτε τους την στελνω πισω. αυτη τωρα λογικα λειτουργει με copy paste σωστα? φακελακια και τετοια τα δημιουργει μονο του? Ξεκίνα από http://209.85.135.104/search?q=cache:OyvoGxx5zO4J:forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/585265+M3+DS+real+how+to&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-a και αν έχεις απορίες, τα ξαναλέμε!
darksoho33 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ενταξει τελικα ειναι πιο ευκολο απο ολα και απο Psp, xbox 360 για να τρεξεις homebrew. κανα adventuraki να προτεινεται? βρηκα ενα Hotel 215 φανταζομαι θα υπαρχουν αρκετα
Voodooman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ενταξει τελικα ειναι πιο ευκολο απο ολα και απο Psp, xbox 360 για να τρεξεις homebrew. κανα adventuraki να προτεινεται? βρηκα ενα Hotel 215 φανταζομαι θα υπαρχουν αρκετα Μόνο αυτό έχω παίξει και εγώ. Λίγο κουραστικό ώρες ώρες, αλλά γενικά αξίζει. Επίσης υπάρχει και μία σειράς adventures με το όνομα Phoenix Wright, που λένε ότι είναι ακόμη πιο καλά. Εγώ πάντως τώρα ψήνομαι για το Guitar Hero. Θα προτιμούσα να το πάρω για DS, παρά για PC.
karlat89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξομε παιχνιγια από το GBA,δηλαδή κάποιος Emulator,έχω Μ3 κλπ
darksoho33 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 καποιες ερωτησεις: τα παιχνιδια του gameboy τα περναω στον φακελο GBA σωστα? τα παιχνιδια του snes? M3 sakura τι παραπανω προσφερει απο αυτο που ειμαι ηδη? ξεχασα να αναφερω ειμαι με Μ3 REAL και το τελευταιο της fw update
Voodooman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτε από αυτά, δεν έχω βάλει ποτέ τίποτε άλλο εκτός από DS games. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το M3 sakura είναι μία νέα έκδοση της M3, με νέο firmware, το οποίο προσφέρει ένα διαφορετικό Interface. Δεν νομίζω ότι σε θέμα hardware υπάροχυν διαφορές.
Teoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τα παιχνιδια του gameboy τα περναω στον φακελο GBA σωστα? τα παιχνιδια του snes? Εξαρτάται από τον emulator. Ο lameboy (GB/GBC emu) έχει file browser και μπορείς να τα φορτώσεις απ' οπουδήπουτε. Αν λες για GBA ROMs και πάλι εξαρτάται από το firmware. Το sakura έχει καταπληκτικό file browser και φορτώνεις ό,τι θέλεις από παντού. Δεν έχω βάλει το original firmware της M3 Real, οπότε ίσως να θέλει τα GBA ROMs στο φάκελο GBA. M3 sakura τι παραπανω προσφερει απο αυτο που ειμαι ηδη? Δες παραπάνω. Δες κι εδώ: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=89197 Εγώ το προτείνω, αν και έχει μερικά μειονεκτήματα, που είναι πολύ πιθανό να μη σε ενοχλούν καθόλου (real time saves, homebrew συμβατότητα).
darksoho33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω παιδες για την γρηγορη απαντηση να ειστε καλα. σημερα θα δοκιμασω να συνδεθω online
kostacurtas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 [gt]40748[/gt] [gt]40749[/gt] [gt]40756[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 [gt]41110[/gt] [gt]41093[/gt] [gt]41047[/gt]
GEO2004Z Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 SOS. Γνωρίζει κανείς ημερομηνία κυκλοφορίας για το Chrono Trigger στο DS?
kostacurtas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το Chrono Trigger DS θα κυκλοφορησει στις 24 Νοεμβριου 2008 στην Αμερικη. Στην Ευρωπη αναμενεται νωρις μεσα στο 2009, χωρις να εχει ανακοινωθει ακομα ακριβης ημερομηνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα