Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος αλλα πριν απο λιγο καιρο εχασα το stylus απο το DS μου το οποιο ειναι το παλιο και οχι το lite.Δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα για το παλιο παρα μονο για το lite.γνωριζει κανεις κανενα site?ευχαριστω και παλι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια συγνωμη η ds-xtreme εχει 92ευρω?

μια βοηθεια, μολις χθες το πηρα.

1)ποια πραγματακια μου κανουν εχω μια sd 2gb αν παρω την Μ3 PRO SD VERSION ειμαι οκ?

2)χρειαζομαι κατι αλλο?

3)εχουμε καποιο αξιοπιστο ηλεκτρονικο μαγαζακι πλην των ελληνικων ebw και gr mods?

Δημοσ.

Εγώ ψώνισα δύο M3 DS real από το gameyeeeah.com για 30 ευρώ περίπου την καθεμιά. Παράδοση σε 3 μέρες, ούτε τελωνεία, ούτε τίποτα.

Μόλις τώρα είδα ότι δεν πουλάει πλέον καμμία flash card το εν λόγω site. Πιθανόν να το έπιασαν το site από τον λαιμό και να σταμάτησε, το καθεστώς των flash cards είναι λίγο θολό.

Εν πάση περιπτώσει χρειάζεσαι μία τέτοια καρτούλα και τίποτε άλλο. Απλά τα 92 ευρώ που λες είναι τεράστιο πόσο. Ψαξ'το λίγο καλύτερα, στο εξωτερικό εύκολα την βρίσκεις με 40-50 ευρώ μάξιμουμ, μαζί με τα μεταφορικά.

EDIT:Βρήκα αυτό

http://209.85.135.104/search?q=cache:AP43vC7eM_EJ:www.gamekool.com/m3-ds-real-c-2.html+buy+M3+DS+real&hl=el&ct=clnk&cd=7&gl=gr&client=firefox-a

Γνώμη μου είναι να πάρεις το πακέτο που είναι μαζί με το Rumble RAM pack. Αυτό είναι μία καρτούλα που μπαίνει στο slot 2 (εκεί που μπαίνουν τα μεγάλα cartidges του GBA) και σου δίνει δόνηση σε όσα games το υποστηρίζουν (ψιλοχαζό) όσο και -το κυριότερο- έξτρα RAM, που χρειάζεται για το Wi-Fi browsing και κάποιες "βαριές" εφαρμογές του DS. To site δεν το ξέρω, απλά βλέπω ότι έχουν εξαφανιστεί τα περισότερα sites που πουλούσαν Μ3. Έκλεισε το εργοστάσιο, τους έκλεισε η Nintendo, δεν ξέρω τί έγινε.

Δημοσ.

Και εγώ πάντως πήρα το Rumble RAM pack λίγες μέρες πριν κλίσει η σελίδα τους. Δόνηση οκ αλλά internet δεν κατάφερα ακόμα να δω. Έχω δοκιμάσει πόσες ρυθμίσεις αλλά..με zyxel 660HW τπτ. Online όμως παιχνίδια μια χαρά παίζει..καμιά ιδέα κανείς?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί να πω, το θέμα με το Wi-Fi του DS μου φαίνεται μπερδεμένο. Έχω καταφέρει να συνδεθώ στον δρόμο χωρίς καμμία ρύθμιση, ενώ στο ανοιχτό δίκτυο εκεί που δουλεύω δεν συνδέεται. Σπίτι δεν το έχω δοκιμάσει. Δοκίμασες να ανοίξεις τελείως το δίκτυο του σπιτού σου, να δεις αν τουλάχιστον συνδέεται έτσι;

Δημοσ.

Έχω αλλάξει πρωτόκολλα,ταχύτητες,ανοιχτό,κλειστό με wep κλπ,dhcp,χειροκίνητες ρυθμίσεις μπλα μπλα.. αλλά @@! Δοκίμασα με DS3 firmware,Shakura,Triple Boot ..αλλά πάλι @@.

Δημοσ.

Στο site τους δεν είχαν την real. Ευτυχώς που πήρες αυτήν , είναι μάλλον η καλύτερη.

Εύχομαι η μνήμη που πήρες να είναι made in japan. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για ασυμβατότητες με μνήμες από Taiwan και Κίνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...