heyou Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Benoit Sokal's 'Syberia' Heading to Nintendo DS source:http://www.cubed3.com
juliahna12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Το νίντζα τα σπάει. Χτες το τελείωσα κ τώρα θα το ξανααρχίσω!
n3v3r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ειχα αγωνια να "γνωρισω" απο κοντα το Nintendo DS αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με ενθουσιασε καθολου. Ειναι ωραια φτιαγμενο δεν λεω αλλα μαλλον ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτο που αρεσει σε μενα. Καμια σχεση με τις υπολοιπες portable κονσολες..
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Με ποια παιχνίδια ασχολήθηκες; Το ds όπως και όλες οι άλλες κονσόλες αν δεν "βάλεις χέρι" δεν βλέπεις προκοπή... Εδώ είμαστε αν θές να σου προτείνουμε παιχνίδια που πολύ πιθανό είναι να σου αλλάξουν την γνώμη (αν και εγώ το έχω σχετικά παρατημένο λόγω στασιμότητας σε ΑΑ τίτλους τελευταία...)
n3v3r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δεν το εχω αγορασει αλλα σχεδον καθημερινα το ειχα στα χερια μου ;D Τιποτα παραπανω απο 1-2 παιχνιδια απλα ο τροπος παιχνιδιου δεν με βολευει καθολου Παντως ευχαριστως να μου προτινετε μερικα παιχνιδια για να τα προτινω και εγω με τη σειρα μου
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Χωρίς να θέλω να σε ωθήσω σε σκοτεινά μονοπάτια... Το ds όπως και το psp είναι ανάξια αγοράς αν δεν σκοπεύεις να παίζεις αντίγραφα... Στο psp μεν γιατί είναι η χαρά του emulator και τα καλά παιχνίδια δεν αξίζουν σε καμία των περιπτώσεων τα λεφτά τους... και στο ds γιατί οι τίτλοι είναι ΠΟΛΛΟΙ και σε βάθος χρόνου βαρετοί... Δεν μπορείς να ασχοληθείς με ένα παιχνίδι για πολλή ώρα (αν εξαιρέσω το super mario bros)... Ενώ αν έχεις σε μια r4ds 60 παιχνιδάκια και παίζεις λίγο απο το ένα και λίγο απο το άλλο γίνεται αμέσως αμέσως ιδανικό...
dvda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Παιδια καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια γρηγορη ερωτηση... Εχθες μου ψιρισανε το ενος ετους ds lite μου,και δεν προλαβα ουτε να πω αντιο... Το ευτυχημα ειναι πως δεν ειχα μεσα την supercard lite και passcard (δεν το ειχα φλασαρει) με τις οποιες επαιζα απροβληματιστα ολα τα παιχνιδια,οποτε και μου εμειναν. Αν παρω ενα καινουργιο ds lite,συγκεκριμενα απο τη φουρνια με τα νεα χρωματα (γκρι,μπλε κλπ) υπαρχει περιπτωση να μην παιζουνε οι καρτες μου? Θελω να πω,εχετε ακουσει εαν στα καινουργια εχουνε βαλει καποιο νεο firmware που να μπλοκαρει τις flashcards? Ευχαριστω.
kostacurtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Viva Piñata DS: We want it New screens and videos of Rare's handheld Piñata - is this the platform is was made for? Rare and handheld publishing mate THQ (Microsoft doesn't do DS) have released new screens and videos of Viva Piñata: Pocket Paradise for DS. We want it. Rare describes the handheld version as "a full-size Viva Pinata game in your pocket" which features "not only the entire range of paper beasts from the Xbox 360 title but also a few new ones thrown in to spice things up for those familiar with the established cast." Sounds wicked. All in all, the DS looks far more suited to this sort of game than the 360 was. We say that, but it could still go horribly wrong by the time we get some hands-on. You can see Pocket Paradise in action via these videos on THQ's site.
stathakis21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 παιδια πηρα κι εγω μια m3 real και ολα οκ...εχω 2 αποριες... στα ρομς διπλα εχει ενα E ή ενα U???παιζουν και τα δυο το ιδιο???η διαφορα ειναι στις γλωσσες???και δευτερον τα παιχνιδια παιζουν κανονικα online???
kostacurtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 στα ρομς διπλα εχει ενα E ή ενα U???παιζουν και τα δυο το ιδιο???η διαφορα ειναι στις γλωσσες???και δευτερον τα παιχνιδια παιζουν κανονικα online??? Τα E, U και J διπλα απο τα roms δειχνουν την περιοχη για την οποια εχουν βγει τα παιχνιδια. Ευρωπη (Εurope), Αμερικη (Usa) και Ιαπωνια (Japan) αντιστοιχα. Παιζουν κανονικα και online τα παιχνιδια.
stathakis21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τα E, U και J διπλα απο τα roms δειχνουν την περιοχη για την οποια εχουν βγει τα παιχνιδια. Ευρωπη (Εurope), Αμερικη (Usa) και Ιαπωνια (Japan) αντιστοιχα. Παιζουν κανονικα και online τα παιχνιδια. ευχαριστω για τις απαντησεις...κατι τελευταιο... επαιξα δοκιμαστικα online 2 παιχνιδια και μου ειπε οτι θα εστελνε τον κωδικο της καρτας και του ds στη nintendo...αυτο ομως το ds δεν ειναι το δικο μου...παιζει τωρα να μην μπορω να παιξω με το δικο μου ή οχι??
gherudos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις...κατι τελευταιο...επαιξα δοκιμαστικα online 2 παιχνιδια και μου ειπε οτι θα εστελνε τον κωδικο της καρτας και του ds στη nintendo...αυτο ομως το ds δεν ειναι το δικο μου...παιζει τωρα να μην μπορω να παιξω με το δικο μου ή οχι?? Μια χαρά θα μπορείς να παίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα