theoritikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Κανά καλό παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει? Έχω απογοητευτεί λίγο απο την ποιότητα των τελευταίων releases..
tacuma Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παιδια και στο ds εχει pal και ntsc?? Θέλω να παραγγειλω απο αμερικη, θα εχω προβλημα??
xvagos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 @tacuma Όχι είναι region free και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. ΥΓ. Τα pal και NTSC είναι δυο διαφορετικές μεθόδους τηλεοπτικού σήματος που φυσικά δεν υφίσταται στο DS.
tacuma Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Thanks, λογικο ειναι απλά δεν ήθελα να κανω βλακεια και μετα να τρέχω. Βέβαια το εχασα τώρα στο bidarisma. Δεν πειράζει.
tacuma Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Πήρα g6 lite και passcard, δεν καταφερα ακομα να παίξω... Ποσταρα και στο αλλο τοπικ. Διαβασα απειρες σελιδες, δεν καταλαβα ακριβως τι κάνω. Μολις ξεκιναει μου βγαζει φοντο "passcard" και μετα μαυρη οθονη και κολάει. Εdit: το βρήκα...
rikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 hello!Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος DS αλλα φοβαμαι μηπως στην ερχομενη Ε3 η N ανακοινωσει τον αντικαταστατη του και κανω μαμακια!Εσεις που τα παρακολουθειτε, καθε ποσα χρονια περιπου η μεγαλη Ν κλεινει τον κυκλο μιας φορητης συσκευης....
zazaza Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 @rikos γενικά αργεί να κάνει αντικατάσταση. να σκεφτείς ότι πριν λίγες εβδομάδες, εκδόθηκε και νέο παιχνίδι για το GBA το οποίο βέβαια θα είναι από τα τελευταία. Μην το σκέφτεσαι και μη διστάζεις. Δεν είναι λίγο νωρίς για να "θάψουμε" το DS?
winmik2kx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Όσο πουλάει σαν τρελό και δεν έχει ουσιαστικά ανταγωνισμό, δε νομίζω να βιαστεί να το αντικαταστήσει η bigN. Τώρα αν φοβάσαι μήπως ανακοινώσει κάποια παραλλαγή τύπου DS-micro/nano/pico, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος...
rikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις!Καλα η Ν δεν ειναι σαν την Μ,τα προιοντα της τα στηριζει για αρκετο καιρο ακομα και αν εχει βγει ο αντικαταστατης τους.Απλα για μενα ειναι οικονομικο κυριως το ζητημα.Αν ανακοινωνε μια καινουργια συσκευη το DS (επιτελους) θα επεφτε και θα ενιωθα κοροιδο που βιαστηκα...τεσπα απο οτι φαινεται θα βιαστω !Δεν περναει αλλιως η ωρα στην σκοπια...
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Βασική ερώτηση: Τα friend code στο ds είναι ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι η είναι στη λογική του wii? Πείτε μου οτι για κάθε game έχει άλλο friend code να φρικάρω τελείως!! Επίσης.. δεν θέλω να πιστεύω οτι για άλλο profile (π.χ. sto animal crossing αν έχω δύο άτομα που παίζουν... το κάθε άτομο έχει άλλο friend code????) Μα ποιός σκέφτηκε τέτοιες αηδίες!! Τέλος.. Υπάρχει "ασφαλές" site που να βρώ friend codes? Κάτι διάβασα στο friendcodes.com για hackeria και seederia και δεν θέλω να έχω τέτοια (βασικά η γυναίκα θα παίζει και θα ξενερώσει τη ζωή της αν της κάνουν καμια ιστορία.. :\) Τέλος αν υπάρχει κάποιος που παίζει animal crossing αν θέλει ας γράψει το friend code του Ευχαριστώ..
panosvlass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Βασικα ναι απο οτι 8υμαμαι το καθε παιχνιδι εχει το δικο του. Αλλα παιχνιδια οπως το Picross , SuperMario Kart κ.α. δεν χρειαζονται friend codes, κανεις ενα search και βρισκει αλλους και παιζεις. Τα friend codes χρειαζονται αν θες να παιξεις με συγκεκριμενο παιχτη/φιλο/κτλ και σε παιχνιδια που αλλιως δεν γινετε.
Olorin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Κανά καλό παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει? Έχω απογοητευτεί λίγο απο την ποιότητα των τελευταίων releases.. Αν σου αρέσουν έστω και στο ελάχιστο οι κλασικοί γρίφοι που υπάρχουν σε διάφορα σταυρολεξοπεριοδικά, ρίξε μια ματιά στο "Professor Layton and the Curious Village". Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό (τουλάχιστον για κάποιον που του αρέσουν οι γρίφοι), σίγουρα από τα καλύτερα του DS. Πέρα από τους γρίφους, μου άρεσε ιδιαίτερα και η ατμόσφαιρα κι η τεχνοτροπία του σχεδίου (θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Miyazaki και "Les Triplettes de Belleville"), ενώ τώρα περιμένω πώς και πώς πότε θα μεταφραστεί και το δεύτερο μέρος της τριλογίας... //Για όσους βαριούνται να διαβάζουν ατελείωτα walkthroughs σε txt μορφή, υπάρχει και ένας πολύ προσεγμένος εικονογραφημένος οδηγός. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το ανακάλυψα μόλις στον 135ο και τελευταίο γρίφο ("Royal Escape"), ο μόνος στον οποίο κόλλησα χωρίς λύτρωση και αφού απελπίστηκα, αναγκάστηκα να ανατρέξω σε walkthrough. Ειδικά πάντως για puzzles αυτού του τύπου που απαιτούν πολλές κινήσεις, θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο από τα text walkthroughs...
theoritikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Βγήκε το ninja gaiden dragon sword!! Για πείτε εντυπώσεις.. Olorin, θα το κοιτάξω το παιχνίδι που μου προτείνεις. Δείχνει ενδιαφέρον.
Olorin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Βγήκε το ninja gaiden dragon sword!!Για πείτε εντυπώσεις... Περίμενα να ολοκληρώσω το Zelda πρώτα (πιθανότατα μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες, γιατί έχουμε και άρθρα να γράψουμε) και το Ninja Gaiden είναι το αμέσως επόμενο που έχει σειρά να δοκιμάσω... Πάντως, από τις κριτικές που έχω διαβάσει, αλλά και τις απόψεις όσων το έχουν δοκιμάσει, δεν νομίζω να μας απογοητεύσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα