Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...thanx wii abasandor, panta eygenikos...

omg! πως και το θυμήθηκες.. :)

Πάντως άμα σου έρθει όρεξη να βρεις και όλα τα star coins (επειδή εγώ είχα τρελαθεί με μερικά..) τσέκαρε και αυτό το faq από το ign!

(ή απλά πες μου να σου δώσω το save μου... :)

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις για όποιον ξέρει....

Κάπου διάβασα πως το DSOrganize σε κάποιους έβγαλε προβλήματα τύπου file system corruption στην micro SD τους....Ισχύει κάτι τέτοιο?

Αν όχι τότε ποιά έκδοση προτείνετε?

Emulator για Gameboy Color υπάρχει??

Να παίξουμε επιτέλους τα Oracle of...

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει screen protectors χωρίς ....φουσκάλες???

Είναι το δεύτερο σετ που βάζω τώρα, σε δεύτερο ds, και δοκίμασα αυτά

http://www.neowin.net/comments.php?id=29353&category=gamers

Φυσικά η επιχείρηση δεν ήταν και 100% επιτυχής...κάποιες φούσκες με πρόλαβαν...Γράφουν ότι είναι washable and reusable ....το έχει δοκιμάσει κανείς?? Γιατί αν....μουλιάσουν δεν έχω δευτερο σετ τώρα....

Δημοσ.
...Emulator για Gameboy Color υπάρχει??

Να παίξουμε επιτέλους τα Oracle of...

Έχω δοκιμάσει το goomba color και δουλεύει, έχω ακουστά και το lameboy ds αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, ξεχάστηκα μια που η g6 μου παίζει και Gba και δεν σκέφτηκα ότι έχεις slot1 κάρτα...

Αν έχεις χρόνο ψάξε λίγο για το lameboy ds να πεις και σε μας τι λέει...

Δημοσ.
Για emulation για GBx λενε οτι ειναι το Lameboy DS οπως αναφερθηκε παραπανω.

Αν και δεν το εχω δοκιμασει.

Οποιος το κανει ας μας πει.

http://lameboy.ath.cx/

2-3 παιχνιδάκια που δοκίμασα πολύ βιαστικά στην M3 Simply μου με τον lameboy, δούλεψαν άψογα...

Βέβαια, είναι υπερβολικά λιτός και λείπουν βασικές λειτουργίες που συναντάς σε οποιονδήποτε GameBoy emulator για PC, (π.χ. χρώματα στα παιχνίδια του GB Color, πλαίσια για τα έγχρωμα παιχνίδια κλπ. -εκτός αν υπάρχουν και από τη βιασύνη μου, δεν είδα το Options Menu-) αλλά όσοι θέλετε απλώς να χαρείτε τα παιχνίδια του GB στο DS σας δουλεύει μια χαρά...

Δημοσ.

New Two-Tone DS to be Released in US

4z1waaf.jpg

Nintendo of America will soon be releasing a brand new color scheme for the Nintendo DS. They are two-toned versions of the DS Lite. It will be available in a bundle with Brain Age 2. The body is mainly back while the front of it is red. The new two-toned DS Lite bundle is expected to hit stores August 20. Oh and of course, it comes with a free carrying case!

Δημοσ.

New Screenshots for Mario Party DS

66e1qag.jpg 6ci342g.jpg 4pmv7f4.jpg 61mn1xu.jpg

New Mario Party DS screenshots were released at E3. One of the best features of the game is that it allows up to 4 people to play the game wirelessly with only one cartridge.

Δημοσ.

Αυτό θα είναι κάψιμο... Ατέλειωτες ώρες είχα περάσει στο n64 με τετραπλά Mario Party 1,2 κυρίως...

...να ήξερα και κανέναν με ds... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...