Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sega, BioWare Team Up for Sonic RPG!!!!

sonic.jpg

Sega and BioWare are forming an unusual alliance to create a Sonic the Hedgehog RPG. No name for it yet, but it'll come out on the DS some time next year. Ray Muzyka, CEO of BioWare:

As huge fans of Sonic ourselves, weʼre committed to delivering a truly amazing story-driven experience within the Sonic universe, focusing on capturing the characterʼs broad appeal and placing him in a completely original adventure.

I actually blogged about my desire for a Sonic RPG ages ago. The Sonic name has been dragged back, forth, and then back again through the mud so often that the career of our favorite hedgehog is in dire need of a serious kickstart, and an RPG could be just the thing to do it. There are plenty of nifty characters in the Sonic universe (no, I don't mean Charmy Bee) and BioWare certainly has RPG chops to spare, so we could potentially (fingers crossed) end up with something as good as Super Mario RPG. If we're lucky. And eat alllll our vegetables.

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι αρκετοί φάν της σειράς θα προσπάθησαν να καταπιαστούν με το κατα τα άλλα έκνευριστικό σε πολλά σημεία λόγω της Ιαπωνικής...

Zelda : The Phantom Hourglass

Σε ΠΟΛΛΑ σημεία πρέπει να ζωγραφίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες... Η να φυσήξεις στο μικ. Αυτό δεν είναι πάντα ξεκάθαρο.. (εμένα μου φαίνονται κινέζικα πάντως...).

Για όσους λοιπόν έχουν την επιμονή και την υπομονή να ασχοληθούν με αυτό... (Τέτοιο κάψιμο έχω να φάω απο τότε που έπαιζα FFVIII κινέζικο (Άουτς))....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Χωρίς σπόιλερ και μόνο με τα βασικά (write and blow)...

http://forums.r4ds.net/showthread.php?p=22067

Kαλή τύχη! :}

Δημοσ.

Contra 4 DS '1UP World Exclusive'

Premiere of Konami's shooter reborn on DS

Contra 4 DS 'Jungle Level' gameplay

EXCLUSIVE: DS remix of Contra 1 level 1 stage

Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά το Brothers in Arms DS, μόλις συνήθισα το χειρισμό (ο οποίος είναι ιδιαίτερα καλός)

Νομίζω πως δεν έχει μπει βίντεο, επομένως παραθέτω το επόμενο από http://news.filefront.com

Δημοσ.
Μου άρεσε αρκετά το Brothers in Arms DS, μόλις συνήθισα το χειρισμό (ο οποίος είναι ιδιαίτερα καλός)

Δεν ήταν κακό...

Καλοφτιαγμένα γραφικά (για τα επίπεδα του DS, πάντα), απλός αλλά αποτελεσματικός χειρισμός (όσοι έχουν παίξει Metroid ξέρουν περί τίνος πρόκειται) και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι απέδιδε ανέλπιστα καλά για παιχνίδι του DS την ατμόσφαιρα ενός WWII-Shooter... κάτι οι ομιλίες, κάτι τα ηχητικά εφέ, κάτι τα scripted συμβάντα (π.χ. να σκοτώνεται σύντροφός σου με το που στρίβεις στη γωνία ή να ανατινάζεται το διπλανό κτήριο), μου έφεραν λίγο στο νου την πρώτη φορά που έπαιξα MoHAA στο PC πριν 6-7 χρόνια...

Ευχάριστες οι εναλλαγές στις πίστες με το τανκ (κυρίως) και το τζιπάκι, αν και με απογοήτευσε η διάρκεια, αφού οι 13 αποστολές που είχε δεν μου πήραν πάνω από 3-4 ώρες να τις ολοκληρώσω... Βέβαια, δεν δοκίμασα το multi (δυστυχώς, τελικά έχει μόνο local), αλλά δεν νομίζω να προσθέτει και πάρα πολλά, αφού τέτοια παιχνίδια για να έχουν νόημα, απαιτούν πολλά άτομα....

Δημοσ.

Το Brothers In Arms DS είναι όντως αρκετά καλό και ξεφεύγει από τον γενικό κανόνα 3D DS = crap. Βέβαια ο χειρισμός του σε ορισμένα σημεία οπού υπάρχει βλάστηση ή εμπόδια όταν οδηγάς είναι τραγικός. Μέχρι στιγμής τα ελάχιστα παιχνίδια που τα έχουν καταφέρει πραγματικά στο 3D είναι:

Super Mario Kart

Metroid Prime Hunters

Final Fantasy III

New Super Mario Bros (2.5αρι είναι)

Όλα τα υπόλοιπα είναι ...

Απορώ πάντως που κανείς δεν έχει σχολιάσει ακόμα την παιχνιδάρα Planet Puzzle League. Ειδικά σε Wi-Fi garbage battle είναι όλα τα λεφτά !!!

//Άσχετα αν με έχουν κάνει πουτ@ν@ κάτι σχιστομάτηδες...

Ντροπή ρε Olorin είσαι και του ειδικού τύπου...

P.S. Lol JK

Δημοσ.
Απορώ πάντως που κανείς δεν έχει σχολιάσει ακόμα την παιχνιδάρα Planet Puzzle League. Ειδικά σε Wi-Fi garbage battle είναι όλα τα λεφτά !!!

//Άσχετα αν με έχουν κάνει πουτ@ν@ κάτι σχιστομάτηδες...

Ντροπή ρε Olorin είσαι και του ειδικού τύπου...

P.S. Lol JK

Αν σου πω ότι το σκεφτόμουν, αφού τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με αυτό και το Picross (η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο)???:mrgreen:

Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να το βγάλω στην... ανοιχτή θάλασσα (ήτοι Wi-Fi), αλλά για να σε βλέπω τόσο ενθουσιασμένο, μάλλον θα το δοκιμάσω σύντομα...

Δημοσ.
Αν σου πω ότι το σκεφτόμουν, αφού τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με αυτό και το Picross (η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο)???:mrgreen:

Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να το βγάλω στην... ανοιχτή θάλασσα (ήτοι Wi-Fi), αλλά για να σε βλέπω τόσο ενθουσιασμένο, μάλλον θα το δοκιμάσω σύντομα...

Όντως και το picross πολύ καλό ( είχα γράψει σε προηγούμενο post ότι μου άρεσε περισσότερο από puzzle quest και με λυντσάρατε! ). Το κακό είναι όμως ότι μέσα σε μια-δυο βδομάδες θα έχεις εξαντλήσει όλα τα "ζωάκια" και θα το βαρεθείς. Πολύ καλό πρέπει να είναι και το NY Times Crosswords αλλά δυστυχώς δεν έχω επίπεδο proficiency + της αγγλικής που απαιτεί. Γενικά οι devs βρήκαν την κότα με το χρυσό αυγό στο ds όσο αφορά στο casual puzzle gaming.

Δημοσ.

Ο ilios έχει δίκιο με αυτό που αναφέρει για τα casual puzzle gaming, πραγματικό κόλλημα.

Μία απορία που την έχω εδώ και καιρό. Τι ηλικία έχουμε οι χρήστες του DS;

(γω μαι 25+)

Δημοσ.

Dokimaste kai to Touchmaster DS kai tha me thimitheite...

Osoi exete liosei kata kairous se photoplay tha ksetrelatheite (like me)...

OLA TA LEFTA... :}

Me exei krathsei tromera poly kairo ... kai problepetai mellon....

To Ny times crosswords den me trelane... apla kalo gia kapsora...

Tragika paixnidia ta transformers autobots k decepticons....

Kaloutsiko gia ligo to Touch the dead (blepe house of the dead me stylus)

Oti prepei gia tous fan ths seiras to Naruto ninja council 3 !!

Bromera kai trisathlia to biker mice from mars kai ratatuille...

Auta.... TOUCHMASTER for the win :}

Δημοσ.

Casamassina Still Banging On About Halo DS

halods.jpg

Halo DS? It just will. Not. Die. Singlehandedly keeping the rumour mill alive is IGN's Matt Casamassina, who has posted on the IGN boards a little note telling everyone that "proof" of the existence of a Halo DS will be coming "after e3". I'm sceptical, but still slightly intrigued. Though, a word of caution: Matt, you heard about the writer who cried wolf? First two times, nothing much happened. Third time a bunch of angry fanboys tracked him down and beat the shit out of him.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...