Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το puzzle quest κορυφαίο. Βασικά όχι κορυφαίο. Εθιστικό. Είπα εχθές το βράδι να παίξω λίγο να με πάρει ο ύπνος και έπαιζα μέχρι τις 5 το πρωί.

Το παιχνίδι απ'όσο ξέρω θα κυκλοφορήσει και στο XBOX-live

Ακριβώς όπως το'πε ο φίλτατος panther... Ο ορισμός του εθισμού!!!

Ειδικά αυτό το "Είπα εχθές το βράδι να παίξω λίγο να με πάρει ο ύπνος και έπαιζα μέχρι τις 5 το πρωί.", περιγράφει πολλά από τα βράδια μου κατά τον προηγούμενο μήνα...:oops:

Ουσιαστικά το σταμάτησα μόνο όταν το τερμάτισα (κάπου level 44 ήταν ο Knight μου) ή μάλλον λίγο μετά, όταν τελείωσα και όλα τα υπόλοιπα sub-quests (αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έφτασα κάπου lvl 47-48 )...

Και τότε ακόμα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το ξαναξεκινήσω με άλλον χαρακτήρα, αλλά είχα τόσα πολλά παιχνίδια στο περίμενε (Hotel Dusk, Custom Robo Arena κ.λπ.) που το πήρα απόφση να το αφήσω...

Επίσης, από όσο ξέρω κυκλοφορεί και για PSP ενώ είχε βγει και ένα demo για PC, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα βγει και full version...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι, θα κυκλοφορησει στο xbox live arcade, για αυτο ρωτησα.

σωστος ο πανθηρας. (κρυφο-xbot :P)

ds δεν εχω

Δημοσ.

Need for speed 2. Από τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πολύ καλό και ιδιαίτερα προσεγμένο, σε κάποιες φάσεις δεν είναι ορατά τα αυτοκινητάκια που είναι γενικά στο δρόμο, ωστόσο το παιχνίδι μου έχει προσφέρει αρκετές ώρες ευχαρίστησης και ξεκούρασης.

Συμβουλή: Μην το παίξετε αμέσως μετά τα micromachines...

Δημοσ.
protinete mou merika pehnidia ethistika pou na vasizonte kurios stin touch othoni tou DS

Παιχνίδια υπάροχυν άπειρα, αλλά το πόσο καλά είναι δεν εξαρτάται άμεσα από τη touch screen.

Υπάρχουν πάρα πολλά καλά παιχνίδια που δεν την χρησιμοποιούν καθόλου.

Αλλά θα σου προτείνω εθιστικά, απλά παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη touchscreen.

Πρώτα από όλα το Puzzle Quest. Είναι απίστευτα εθιστικό και τρομερό παιχνίδι. Κυκλοφορεί και στο PSP, αλλά δυστυχώς εκεί έχει αρκετά bugs.

Μετά πολύ καλό το Elite Beat Agents.

Φυσικά το Trauma Center είναι όλα τα λεφτά, όπου κάνεις εγχειρήσεις με τη touch screen. Αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός.

Το Metroid Prime Hunters είναι απίστευτο, αλλά η κράμπα στο αριστερό σου χέρι δεδομένη μετά από 15 λεπτά παιξίματος.

Το Advance Wars: Dual Strike είναι εξαιρετικό, αν και τα γραφικά του είναι πολύ απλοϊκά

Με το Meteos θα φάς στάνταρ κόλλημα.

Και μετά σε στύλ adventure τα Hotel Dusk και φυσικά το Phoenix Wright.

Υπάρχουν πολλά ακόμα, αλλά αυτά για αρχή είναι καλά.

PS:

Εγώ Χ-bot p3tran??? XAXAXA

Δημοσ.

Βλέπω το topic ζει ακόμα. BTW (αφού έχω περίπου τα ίδια γούστα με τον πάνθηρα) να προτείνω και :

1)ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Super Mario Kart DS

2)DS Brain Training ή καλύτερα Big Brain Academy

3)Σε platform New Super Mario Bros, Yoshi's Island DS

4)Κάποιο Yu-gi-oh (με σειρά προτίμησης WC2007,NT,SC) αν σου αρέσουν τα card games

5)Σε homebrew games Tower Defense DS, Arcomage, Deal or No Deal

6)Σε emulators ScummVMDS, SnemulDS, Picodrive, DSMasterPlus

7)Σε Apps DS Organize, Moonshell, Phidias, Nitro Hax

Σε ports υπάρχουν DoomDS, QuakeDS, DukeNukemDS, DungeonMasterDS, GhostNRun etc.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.. Ειδα το post του ilos και θελω να ρωτησω καποια πραγματακια:

- Αυτο το scummvmDS λειτουργει τελικα? Μπορει κανεις να μου δωσει οδηγιες για το πως θα το περασω μεσα στο DS και πως θα βαζω τα roms?

- τα ports που αναφερονται στο post του ilos (doomds,quakeds etc)που μπορω να τα βρω και πως παιζουν στο ds?

Να διευκρινισω οτι εχω slot2 solution(m3). Τωρα ποια ακριβως δεν ξερω γιατι την αγορασα απο φιλο μαζι με την κονσολα..

thanx εκ των προτερων

Δημοσ.

Παιδιά μόλις σήμερα πήρα την Μ3 simply και παίζει κανονικά mp3 αλλά δεν παίζει mpeg. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι?

Δημοσ.
Καλησπερα παιδες.. Ειδα το post του ilos και θελω να ρωτησω καποια πραγματακια:

- Αυτο το scummvmDS λειτουργει τελικα? Μπορει κανεις να μου δωσει οδηγιες για το πως θα το περασω μεσα στο DS και πως θα βαζω τα roms?

- τα ports που αναφερονται στο post του ilos (doomds,quakeds etc)που μπορω να τα βρω και πως παιζουν στο ds?

Να διευκρινισω οτι εχω slot2 solution(m3). Τωρα ποια ακριβως δεν ξερω γιατι την αγορασα απο φιλο μαζι με την κονσολα..

thanx εκ των προτερων

Λοιπόν αν ψάξεις στο DS Lite Thread θα βρεις πολλές απαντήσεις στα προηγούμενα post.

Το επίσημο site για το ScummVM DS είναι αυτό.

Επίσης θα χρειαστείς DLDI fatlib για την M3 εδώ.

Τα games της Lucas Arts είναι ακόμα εμπορεύσιμα και δεν μου επιτρέπεται να σε βοηθήσω.

Για homebrew,emulators,apps,ports και λοιπά υπάρχουν πάμπολλα site.

http://www.gordonszone.com/nds

http://www.maxconsole.net

http://www.gbatemp.net

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ αρχηγε μου θα τα κοιταξω και θα ενημερωσω..

Κατι ασχετο...Εμαθα οτι η square enix ετοιμαζει μια σειρα παιχνιδιων για το ds που θα προκαλεσουν παταγο στους φιλους των rpg (κυριως..).

Πιο συγκεκριμενα μεχρι τα χριστουγεννα πρεπει να περιμενουμε τα:

- FF Crystal Chronicles: Ring of Fates

- FF XII Revenant Wings

- DragonQuest 9

- FF Tactics A2

- ενα 3D remake του (πολυαγαπημενου για τους παλαιοτερους..) FF IV

Αν προσθεσουμε και το Zelda:PH που ειναι καθ'οδον προβλεπω να γινεται ντελιριο μεχρι τα Χριστουγεννα....

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σας παρακαλω πολυ αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν υποχρεος.Εχω μια Μ3 sd ομως δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια και ιδιαιτερα τα καινουρια.ΓΙΑΤΙ????PLEASE HELP

Δημοσ.

Καλό το Puzzle Quest αλλά το παράτησα για το picross...

Αν δεν σας την σπάνε τα sudoku-ειδή δοκιμάστε το ASAP.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω σκαλωσει παρα πολυ με το Puzzle Quest.

To Picross δεν με ελκυει και πολυ.

Αλλα ειναι 2 παραδειγματα πως 2 απλα παιχνιδια σε κανουν να κολας με τις ωρες.Εχω παρατησει Tiberium Wars+TDU για το Puzzle quest LOL!!!!

Δημοσ.
Γεια σας παιδια σας παρακαλω πολυ αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν υποχρεος.Εχω μια Μ3 sd ομως δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια και ιδιαιτερα τα καινουρια.ΓΙΑΤΙ????PLEASE HELP

Για τα καινουργια παιχνιδια πρεπει να περιμενεις να βγει αναβαθμιση του λογισμικου απο το επισημο site της m3 (http://www.m3adapter.com). Αυτη η αναβαθμιση γινεται περιπου ανα τριμηνο. Εχω και εγω m3 sd και ως τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα συμβατοτητας με τιτλους. Εχω δοκιμασει ενα καρο παιχνιδια (σιγουρα πανω απο 300) και με εξαιρεση το top spin που δεν το τρεχει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια παιζουν μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...