Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.......

Μία εύκολη ερώτηση.

Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που να έχει την R4DS με ή χωρίς την μνήμη σε στόκ ?

Δημοσ.

Pedia skeftome na parw to DS LITe... axizei i tha to varethw? ehw idi psp kai fovame mipos me xenerosoun ta grafika tou. Apo pehnidia ti leei? ehei megaliteri pikilia apo tou psp? Efharistw!

Δημοσ.
ερωτηση:

το Puzzle Quest: Challenge of the Warlords λεει τιποτα?

Δεν θέλω να ακουστώ υπερβολικός, αλλά είχα χρόνια να παίξω τόσο εθιστικό παιχνίδι!!!

Αν και στηρίζεται στους βασικούς μηχανισμούς του γνωστού puzzle Bejeweled (φαντάζομαι θα το ξέρεις, ανταλάσσεις θέσεις μεταξύ των σφαιρών για να σχηματίσεις τριάδες+ ιδίου χρώματος), τους χησιμοποιεί τόσο έξυπνα που κάνει ένα απλοϊκό παιχνίδι ανέλπιστα ενδιαφέρον...

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο το πώς μπορεί να συνδεθεί το είδος των RPG με των Puzzle, αλλά πίστεψέ με το καταφέρνει ανέλπιστα καλα... Για να καταλάβεις, σκέψου ένα απλοϊκό RPG με quests, level-ups, spells, όπλα κ.λπ. στο οποίο οι μάχες γίνονται με μια πανέξυπνη turn-based εφαρμογή του Bejeweled, ενώ καλή θα ήταν και μια προϋπηρεσία σε card games (Μagic the Gathering κλπ.), ώστε να σε βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή των spells και των abilities κατά τη διάρκεια της turn-based μάχης.

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα... ΙΜΗΟ, εύκολα ανάμεσα στα 10 πιο εθιστικά παιχίδια του DS... Τhree thumbs up!!!:mrgreen:

Ίσως για να σε πείσω αρκεί να σου δείξω το παρακάτω strip-άκι από το γνωστό και μη εξαιρετέο Penny Arcade:

20070326.jpg

Και αμέσως μετά, σατίρισαν με έξυπνο τρόπο το.. ανορθόδοξο σύστημα μάχης!!! (εντάξει, εδώ ο Bilbo και το Gollum το έριξαν στους γρίφους, αυτοί γιατί να μην το ρίξουν στις... μπίλιες??? :mrgreen:):

20070328.jpg

Δημοσ.
Δεν θέλω να ακουστώ υπερβολικός, αλλά είχα χρόνια να παίξω τόσο εθιστικό παιχνίδι!!!

χαιρομαι ιδιαιτερα που το ακουω αυτο 8)

και στα φορα του εξωτερικου τα ιδια λενε, αλλα ηθελα να δω τι λεει και καννας νορμαλ ανθρωπος :)

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα απο Ισπανία την 4RDS με 2GB.

Την έβαλα στο καινούργιο DS και όλα πήγαν καλά.

Δυστυχώς μόλις είδα ότι όταν η οθόνη είναι μαύρη υπάρχει ενα κολλημένο pixes στην μέση που δείχνει κόκκινο.

Βρήκα ένα πρόγραμμα pixel fixer kai το τρέχω να δω μπας και και το ξεκολλήσει. Το εχει δοκιμάσει κανένας με επιτυχία η θα ζήσω με αυτό το πίξελ για πάντα ?

Δημοσ.

Εφόσον το DS σου είναι καινούργιο, καλύπτεσαι από εγγύηση.

Η Nintendo δίνει 0 dead pixels εγγύηση, που σημαίνει ότι έστω και 1 pixel να σου είναι κολλημένο, επιστρέφεις το DS σου και παίρνεις καινούργιο.

Δημοσ.

καινούργιο παίρνεις επιτόπου. Και μή διανοηθείς να χάψεις την οποιαδήποτε βλακεία σου πεί ο οποιοσδήποτε στο μαγαζί.

Τους δείχνεις το καμένο pixel και παίρνεις επιτόπου καινούργιο.

Όταν εγώ ρώτησα για το θέμα των καμμένων pixels τη κοπέλα στο μαγαζί που το αγόρασα και το κατα πόσο θα μπορούσα να το αλλάξω, μου είπε ακριβώς αυτά που σου λέω.

Απλώς το πρόβλημα ήταν ότι επειδή το αγόρασα την ημέρα της πρωτοκυκλοφορίας του και είχαν εξαντληθεί τα αποθέματα, αν έβρισκα καμμένο pixel, θα έπρεπε να ανεχτώ το συγκεκριμένο DS μέχρι να έρθουν οι καινούργιες παρτίδες την επόμενη εβδομάδα.

Δημοσ.

Ρε πανθηρα αν εχουν περασει 5 μηνες απο την αγορα πας στο καταστημα που το πηρες η κατευθειαν στην nortec?

Απο την αγορα ειχα 2 κολλημενα , στην αρχη με πειραζε αλλα τωρα δεν με νοιαζει πολυ.Βεβαια πριν ληξει η εγγυηση θα το αλλαξω και ρωταω που να παω καλυτερα.

PS. Κολλημα το puzzle quest!!

Δημοσ.

Σχόλια για 3 παιχνίδια:

Lara Croft, the legend (ή κάπως έτσι), είναι μικρό σε έκταση χωρίς να προσφέρει καμία ιδιαίτερη συγκίνηση, αν βαριέστε πολύ και σας αρέσουν πολύ αυτού τα είδους τα παιχνίδια, παίξτε το. Μου πήρε γύρω στις 7ώρες να το τερματίσω στο δύσκολο, μαζί με κάτι extra γρίφους που έχει.

Micromachines, η απόλαυση του παιχνιδιού, ωραίες πίστες, καλό concept, διαβαθισμένη δυσκολία. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια. Ακόμα το παίζω, δοκιμάζοντας διάφορα, ωστόσο τερματίζεται, όχι χαλαρά, σε 15-20 ώρες.

Hotel Dusk, εξαιρετικό. Είμαι ακόμα στην αρχή, θέλω να πιστεύω, έχει ωραία πλοκή και γραφικά και περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Το προτείνω ανεπιλύλακτα σε όλους.

Δημοσ.
Ρε πανθηρα αν εχουν περασει 5 μηνες απο την αγορα πας στο καταστημα που το πηρες η κατευθειαν στην nortec?

Απο την αγορα ειχα 2 κολλημενα , στην αρχη με πειραζε αλλα τωρα δεν με νοιαζει πολυ.Βεβαια πριν ληξει η εγγυηση θα το αλλαξω και ρωταω που να παω καλυτερα.

PS. Κολλημα το puzzle quest!!

Θα πάς όπου σε βολεύει περισσότερο. Αν η Nortec είναι κοντά σου, πάνε εκεί. Αν όχι, πάνε στο κατάστημα.

Το puzzle quest κορυφαίο. Βασικά όχι κορυφαίο. Εθιστικό. Είπα εχθές το βράδι να παίξω λίγο να με πάρει ο ύπνος και έπαιζα μέχρι τις 5 το πρωί.

Το παιχνίδι απ'όσο ξέρω θα κυκλοφορήσει και στο XBOX-live

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...