Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα:

1.Για να παίξω ένα gbarom στο DS μου απλά βάζω το rom στη R4DS κάρτα ή χρειάζομαι emulator?

2.Τι παίζει με το WiFi και τον DS browser?Μπορώ να επισκέπτομαι ιστοσελίδες?Και αν ναι,πώς??

Δημοσ.

@FunkyFisch:

1- Δε μπορείς να παίξεις GBA παιχνίδια. Παίζουν μόνο σε slot 2 κάρτες (για παράδειγμα G6 lite).

2- Για τον opera χρειάζεσαι και την R4 και μία Slot 2 κάρτα μαζί.

Δημοσ.

Zelda to make online debut on DS

San Francisco (CA) - Zelda will join the ranks of many other classic Nintendo franchises that have made their way online, with the release of Phantom Hourglass later this year.

In an interview with Game Informer magazine, Zelda co-creater Eiji Aonuma was asked if The Legend of Zelda: Phantom Hourglass will have online multiplayer battles. Without elaborating, he just said, "Yes."

This will make Phantom Hourglass the first Zelda title in the series' 20-year history to include online functionality. The multiplayer will be quite limited, however, because the game devotes most of its space to the single-player campaign.

Δημοσ.

The DS could become the best selling game platform in history

"The DS has the potential to be the best-selling interactive entertainment platform ever. (The PSP will) establish a solid position in the marketplace. Under the right scenario, by 2011 the combined installed base of the DS and PSP could exceed that for the Nintendo Wii, Sony PlayStation 3 and Microsoft Xbox 360. Historically, Nintendo has been able to dominate the portable game market by developing games specifically suited for the unique attributes of the portable platform. However, there is growing opportunity for third party publishers and developers of portable games. Publishers of not only casual games, but even developers of high-end PC games like role-playing (RPG), massively multiplayer online games (MMOGs) and turn-based strategy, could benefit from the rising use of portable platforms among adults. Meanwhile, existing console game publishers have found it is possible to make over $100 million in revenue from a single PSP title based based on the right franchise." - DFC Intelligenceʼs David Cole

Nintendo donates massive amounts of goodies to Childʼs Play

ds_1.jpg

ds_2.jpg

Δημοσ.

Γιωργο, ειλικρινα, χωρις να θελω να υπερβαλλω:

Ειχα ακουσει καλα λογια για το παιχνιδι οταν βγηκε αλλα το ειχα αγνοησει γιατι προειχαν αλλα (νομιζα)

Το αγορασα πριν κανενα τριμηνο. Αρχισα να παιζω. Για ενα τεταρτο μαθαινα τους (ευκολους χειρισμους) . Απο εκει και περα δε σταματησα να παιζω. Ειλικρινα λεμε. Επαιζα ως τις 6 το πρωι ωπου με επαιρνε ο υπνος με το ds διπλα στο μαξιλαρι.

Ειναι το καλυτερο game ever.* Η υποθεση του με κρατουσε μερες αγρυπνο. Τελικα το τελειωσα σε τεσσερις μερες. Απιστευτο. Οπως διαβασα και σε καποια ξενα φορουμ, it sux the life out of you, until you reach the end.

Και επειδη στα επρηξα τοση ωρα, να σου πω πως ειναι ενα adventure game που παιρνεις το ρολο ενος δικηγορου και λυνεις καποιες υποθεσεις στις οποιες εχεις κανει ερευνα - συλλογη στοιχειων, στο δικαστηριο. Απιστευτη πλοκη.

Το 2 ευχομαι να ειναι τουλαχιστον τουλαχιστον το μισο οσο καλο ηταν το ενα. Μου αρκει.

* Δεν υπερβαλλω. Ανετα στο τοπ 3 των παιχνιδιων που εχω παιξει σε ολη μου τη ζωη. Εκει διπλα στο Zelda Links Awakening και το Halo :)

Δημοσ.

Οκ τοτε θα το δοκιμασω... ετσι κ αλλιως αν δε μου αρεσει παταω ενα delete και ουτε γατα ουτε ζημια :-D

Edit: Τελικα βρηκα και το Phoenix Wright 2 και το κατεβασα. Τωρα τα περναω στην καρτα μου θα σου πω μετα την γνωμη μου :-D

Δυστυχως το 1 θα ειναι καλυτερο... Phoenix Write 39.8mb's, Phoenix Wright 2 12.8mb's :-S

Δημοσ.

.... OBJECTION!

Και τα δύο κορυφαία!!! Τα έχω τερματίσει. Θέλω και άλλο. Βασικά αυτά είχαν κυκλοφορήσει στο GBA (έχει μέχρι 4 ή 5 νομίζω) πρίν βγεί το DS σε Ιαπωνία. Απλώς τα προωθήσαν στο DS με καλύτερα γραφικά και point and click σχεδιασμό.

Προσοχή στην κόρη του Κάρμα και το μαστίγιο! χιχιχιχιχιιχιχι!

Δημοσ.

Kαι τα δυο αλλα παιζω πρωτα το 1 να καταλαβω τι παιζει! Η Μia γιατι σκοτωθηκε γαμωωωτοοοο μολις την ειδα στην αρχη τη λατρεψα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...