DimitRi_Del Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 jp ekdosi tou castlevania portrait of ruin Kαλά πλάκα κάνεις τώρα? Που το βρίκες αυτό? Το θέλω τώρα
iSpO_fAcTo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Man αν το θες τόσο πολύ να σε Pm με direct http link για download;
ultralisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 apo play asia poso kairo kanoun na erthoun ta paixnidia?....eiste euxaristimenoi genikos?
Daredevil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 xrest ήρεμα ρε συ να μείνει και καμιά κασέτα στους άλλους άντε με γειά
xrest Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 nai o xronos paradoseis apo kei einai poli kalos.allwste den einai tsampa.plirwneis gia na to steiloun.4 meres peripou pairnei.
ultralisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 thanks Xrest.....mallon psinomai na xtipiso Magical Starsign kai FF3 mazi
Cue Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Καμιά προσφορά έχει πάρει το μάτι σας για το DS Lite ή ακόμα στα 150 EUR παραμένει?
xrest Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Kαλά πλάκα κάνεις τώρα? Που το βρίκες αυτό? Το θέλω τώρα playasia pigaine.ekana pre order tin us version pou bgainei stis 9 tou minos:mrgreen:
panosvlass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Οντως ρε παιδια καμια προσφαρα παιζει αυτον τον καιρο η να περιμενουμε προς τα χριστουγεννα μηπως βγει καμια? Στην τιμη των 150 δεν περιλαμβανει καποιο παιχνιδι ετσι?? Αυριο κανει εγκαινια το Media Markt στο Ρεντη και θα περασω το πρωι πηγαινοντας σχολη να δω μηπως εχει κατι και θα το αναφερω. Θα εχει και Wii για οποιον ενδιαφερεται.
Daredevil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 phgaine ntymenos mario h luigi mporei kaina ta pareis free;)
BucketheadGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μιλάμε βγήκε το παιχνίδι που κάνει όλα τα άλλα να φαίνονται σκουπίδια! Castlevania: Portrait of Ruin! Έχω πάθει εξάρτηση εδώ και κανένα 2ωρο. Καΐλα στο τέρμα!!!!! Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει EVER!
ilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μιλάμε βγήκε το παιχνίδι που κάνει όλα τα άλλα να φαίνονται σκουπίδια! Castlevania: Portrait of Ruin! Έχω πάθει εξάρτηση εδώ και κανένα 2ωρο. Καΐλα στο τέρμα!!!!! Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει EVER! Βγήκε η US version από τα ίδια μαγαζιά. Εντυπώσεις αύριο-τώρα γύρισα.
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 DS Motion Card for Homebrew The DS Motion Card is a revolutionary motion sensor for the DS and DS Lite handheld gaming systems. It contains a 3-axis accelerometer and a single-axis gyroscope, and plugs into the DS card slot to enable full motion sensing on the DS and the DS lite. quote: How it Works The DS Motion Card contains a tri-axis accelerometer and single-axis gyroscope that communicate with the DS using SPI (Serial Peripheral Interface) on the DS card. The accelerometer measures acceleration in all directions (both gravitational acceleration and acceleration caused by a change in velocity). The gyroscope measures angular rotation rate (speed of rotation) around an axis perpendicular to the bottom screen of the DS. Custom software turns the sensors on, reads the accelerations and angular rate, and controls the display based on the sensor readings. Functions to communicate with the sensors have already been written and are simple to integrate into any existing or new projects. Official Website: ndsmotion.com
theoritikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Καμιά προσφορά έχει πάρει το μάτι σας για το DS Lite ή ακόμα στα 150 EUR παραμένει? Το μόνο μαγαζί που έχω δει να το έχει κάτω απο 150 ευρώ είναι το mediamarket στην Γλυφάδα. Το έχουν 139 ευρώ. Εχουν ακουστεί φήμες πως θα παει επίσημα 139 αλλά δεν εχω δει πουθενά αυτη την τιμή εκτώς mediamakret. Λέτε να περιμένω και εγω τα Χριστούγενα μήπως δώσουν μαζί και κανα καλό game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα