heyou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 γνωρίζει κανείς ποιό ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε παιχνίδια για το ds? ps.γιατί υπάρχουν 2 threads για το DS? θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ένα μόνο... Aν θες ποικιλια δες το http://www.amazon.co.uk Για καλύτερες τιμές δες το http://www.play.com Αυτά χρησιμοποιώ, αν εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο, καλοδεχούμενο.
panther_512 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 γνωρίζει κανείς ποιό ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε παιχνίδια για το ds? ps.γιατί υπάρχουν 2 threads για το DS? θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ένα μόνο... Καλοσώρισες στο Insomnia πρώτα απ'όλα. Για τα περι ηλεκτρονικών καταστημάτων συμφωνώ με τον heyou. Όσο για τα 2 threads, είναι απαραίτητα. Σε αυτό το thread συζητάμε μόνο τα περι παιχνιδιών και λοιπών gaming news για το DS. Στο άλλο thread μιλάμε μόνο για τα περι mod-σκηνής (flashcards, homebrews etc etc).
nikza Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 καλός σας βρήκα, ε μετονομάστε το ντε αυτό με τα flashcards κλπ.. όσο αφορά τα καταστήματα, μήπως υπάρχει κάτι σε ελληνικό? επίσης αυτά του εξωτερικού τι έξοδα αποστολής έχουν? υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας? θένκς!
heyou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Star Fox Fires-Up for Europe Fire up those engines as Fox McCloud and his elite team soar onto the Nintendo DS in Star Fox Command, the latest adventure in Nintendoʼs hit series. Draw up your battle plans and prepare for the dogfight of your life when Star Fox Command launches across Europe on 26th January 2007.
Cue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Γιατί ρε γμτ τέτοια καθυστέρηση συγκριτικά με US? :/
Daredevil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 New French DS Lite Bundles A store in France is offering some exclusive DS Lite bundles featuring Sonic Rush and some other girly games respectively. News Source: Jeux-France
panther_512 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Contact: Panther_512's review Ένα τόσο ωραίο παιχνίδι όσο το Contact για το DS αξίζει πιστεύω ένα όσο το δυνατόν πιό αναλυτικό review. Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε για ποιό λόγο το Contact είναι must-have για όλους τους hack n slash RPG fans, διαβάστε το full review που με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα έγραψα. Full review Γραφικά: 9/10 Ήχος: 9/10 Gameplay: 9/10 Αντοχή στο χρόνο: 8/10 Σύνολο (όχι μέσος όρος) : 9/10
winmik2kx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Joytech Tech Pack XL (For DS Lite) Το έχει πάρει κανείς αυτό? Μου φαίνεται μια χαρά για τα χρήματα που ζητάει (από το Play, το Πλαίσιο το έχει 30ευρώ...).
GabrielConnor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 όσο αφορά τα καταστήματα, μήπως υπάρχει κάτι σε ελληνικό?επίσης αυτά του εξωτερικού τι έξοδα αποστολής έχουν? υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας? θένκς! Σε ελληνικό υπάρχει το Play247 με μεγάλη ποικιλία και δωρεάν αποστολή με courrier σε Ελλάδα και Κύπρο.
heyou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Joytech Tech Pack XL (For DS Lite) Το έχει πάρει κανείς αυτό? Μου φαίνεται μια χαρά για τα χρήματα που ζητάει (από το Play, το Πλαίσιο το έχει 30ευρώ...). εχω αγοράσει την θηκη της Joytech για το lite (χωρις τα παρελκομενα που χει το Pack). Η θηκη ειναι παρα πολύ καλή, σου την συνιστώ.
winmik2kx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ευχαριστώ, μάλλον θα περιμένω να γίνει πάλι in stock και θα την χτυπήσω!
theoritikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Θα αγοράσω και εγω το dslite το πολύ μέσα στις γιορτές, αλλά δεν ξέρω ποια παιχνίδια να πάρω. Ξέρω πως το mario kart και το new super mario bros είναι must, αλλά πέρα απο εκεί επικρατεί χάος. Το castlevania αξίζει? Έχω ακούσει αντικρουόμενα σχόλια.Το elektroplankton πάλι το γνωρίζετε? Εσείς τι θα προτύνατε απο παιχνίδια που υπάρχουν ήδη στην αγορά?
heyou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Θα αγοράσω και εγω το dslite το πολύ μέσα στις γιορτές, αλλά δεν ξέρω ποια παιχνίδια να πάρω. Ξέρω πως το mario kart και το new super mario bros είναι must, αλλά πέρα απο εκεί επικρατεί χάος. Το castlevania αξίζει? Έχω ακούσει αντικρουόμενα σχόλια.Το elektroplankton πάλι το γνωρίζετε?Εσείς τι θα προτύνατε απο παιχνίδια που υπάρχουν ήδη στην αγορά? Για αρχη χτύπα αυτό, οσο υπάρχει διαθέσιμο (και σου αρέσουν τέτοιυ είδους παιχνίδια)! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=15944682&product=787345 Ειναι puzzle στυλ Tetris Και παίζεται με το Stylus. Το Super Mario είναι πολύ καλο, αλλά πολύ μικρό σε διάρκεια. Για το Castlevania και το Mario kart έχω ακούσει καλά λόγια. Μαλιστα το καινούριο Castlevania που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό θα υποστηρίζει και το WiFi. Εμένα μάρεσε και το Phoenix Wright το οποίο είναι text adventure, και εχεις έναν τύπο δικηγόρο που κάνει έρευνα για εγκλήματα και με ότι στοιχεια βρισκει πηγαίνει στις δικες.
stefan123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Gia sas apo xthes eimai katoxos enos ds-lite.An kai katoxos tou aplou ds exo na po oti den exei kamia sxesi me ayto..poli pio foteino,poli pio eykrines,poli pio elafri kai ksekourasto,poli pio omorfo apo to aplo ds... Ksekinisa me to castlevania:down of sorrow...................... Alla exo ena provlima me to kalimera: o protos boss(aytos me ta spathia) nikietai me ena sistina pou to manual to onomazei magic seal system.. Kserei kanenas pos leitourgei?kati me to stylus leei alla pos? Opoios kserei as voithisei giati mou exei spasei ta neyra..Eyxaristo..
nikza Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Θα αγοράσω και εγω το dslite το πολύ μέσα στις γιορτές, αλλά δεν ξέρω ποια παιχνίδια να πάρω. Ξέρω πως το mario kart και το new super mario bros είναι must, αλλά πέρα απο εκεί επικρατεί χάος. Το castlevania αξίζει? Έχω ακούσει αντικρουόμενα σχόλια.Το elektroplankton πάλι το γνωρίζετε?Εσείς τι θα προτύνατε απο παιχνίδια που υπάρχουν ήδη στην αγορά? -new super mario bros: Τέλειο! Αν έπαιζες και παλιά τα super mario bros, θα σου αρέσει σίγουρα!! -elektroplankton: μπορείς να ασχοληθείς πολλές ώρες μαζί του. Δεν έχει κάποιο σκοπό, απλά δημιουργείς μελωδίες και ήχους. Άσε που σε χαλαρώνει κιόλας! Θα μου άρεσε ωστόσο να μπορούσες να αποθηκεύσεις και κάποιες απο τις μελωδίες που δημιουργείς... -Brain Training: θα προσθέσω και αυτό διότι είναι επίσης καινοτόμο, διασκεδαστικό και επιπλέον βάζει τα εγκεφαλικά κύτταρα (τα ποιά?!) σε κίνηση!! Το mario cart δεν το έχω αποκτήσει ακόμα και ένας λόγος είναι οτι όσες φορές έχω βγει αποφασισμένος να το αγοράσω, δεν το βρίσκω! (τοιν!) ps: thnx@GabrielConnor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα