Προς το περιεχόμενο

The official Nintendo DS topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dragon Quest Monsters: Joker video

Παιδιά, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το βιντεάκι. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πανέμορφα.

Και για όσους μπερδεύτηκαν πιθανότατα από τις εικόνες που έχω παρακάτω, τα γραφικά είναι 3D cell-shaded.

dragon-quest-monsters-joker-20060922040454585.jpg dragon-quest-monsters-joker-20060922040457944.jpg

dragon-quest-monsters-joker-20060922040456522.jpg dragon-quest-monsters-joker-20060922040458350.jpg

Δημοσ.
ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!1!!11!1!!ΟΝΕ!!!

New Zealand Story Revolution Preview

Omfg τι μου θύμισες είχα λιώσει στο coin-op. ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Παρά την g6 το έχω αγοράσει πακέτο με phoenix wright 2 (όταν βγει).

Δημοσ.

lol, απίστευτο όντως!

Αν και τα bubble bobble και rainbow island revolution δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία:(

Δημοσ.

Mage Knight Starts Its Fight

The DS edition of the table top game is now shipping.

Developer Big Blue Bubble announced today that Mage Knight: Destiny's Soldier is now shipping for the Nintendo DS. Based on the table top gaming series, Mage Knight for the DS offers turn-based strategy set in more than 80 maps and using more than 90 unit types. Players step into the shoes of Destiny's Soldier, creating and commanding an army to defeat the Solonavi and bring peace back to the Land.

Mage Knight: Destiny's Soldier is being published in North America by Namco Bandai. The game is rated "E10+" for players age 10 and older.

mage-knight-destinys-soldier-20060927045532083.jpg mage-knight-destinys-soldier-20060927045531254.jpg mage-knight-destinys-soldier-20060927045531645.jpg

mage-knight-destinys-soldier-20060927045527989.jpg mage-knight-destinys-soldier-20060927045530911.jpg mage-knight-destinys-soldier-20060927045530583.jpg

Δημοσ.

POKEMON CRAZE!!!!!!

Japanese sources have announced a shortage in stock for Pokémon Diamond/Pearl in the majority of retailers. Despite the 2 million copies allocated to shops for today (1 million per game), this was not enough to meet the demands.

Moving on to the DS Lite; 500,000 units were sold in just a few hours.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=121538&page=6

in other news, the high demand for DS games have results in plastic casing shortages and have forced Nintendo to change to using the GBA cardboard boxing.

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=11040

h-103_60944_gyouretu.jpg.jpg

h-103_60943_po0007.jpg.jpg

h-103_60943_po0003.jpg.jpg

Δημοσ.
in other news, the high demand for DS games have results in plastic casing shortages and have forced Nintendo to change to using the GBA cardboard boxing.

http://www.gamasutra.com/php-bin/new...hp?story=11040

Αν είναι δυνατόν! Τους τελειώσαν οι πλαστικές θήκες για τα παιχνίδια!! :P

Και θα τα δείνουν σε χάρτινες!

Στην Ιαπωνία όμως κανονικά.

Μόνο στην Ευρώπη χάρτινες..

Δημοσ.

Eχει παίξει κανείς το 42-all time classics? Να μας πει εντυπώσεις από τα παιχνίδια που ΄χει μέσα, ποιο το επίπεδο δυσκολίας του, τα γραφικά του, το wi-fi παιχνίδι.

Δημοσ.
Eχει παίξει κανείς το 42-all time classics? Να μας πει εντυπώσεις από τα παιχνίδια που ΄χει μέσα, ποιο το επίπεδο δυσκολίας του, τα γραφικά του, το wi-fi παιχνίδι.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να πω εντυπώσεις μιας και το αγόρασα χθες βράδυ και δεν έχω πάιξει ούτε τα μισά παιχνίδια (και το κυριότερο, δεν έχω παίξει ακόμα multi), είμαι απόλυτα ικανοποιμένος...

Πέρα από τα κλασικά επιτραπέζια (τάβλι, ντάμα, οθέλλο κ.λπ.), αρκετό έως πολύ ενδιαφέρον έχουν και τα πάρα πολλά χαρτοπαίγνια που περιέχει, αρκεί να καταλάβετε νωρίς την αντιστοιχία τους με τα σχετικά "ελληνικά" παιχνίδια...

Επίσης, αρκετά διασκεδαστικά είναι και ορισμένα από τα πρωτότυπα παιχνίδια που έχει, όπως αυτό με τα κέρματα που πρέπει να καταλάβεις όσο το δυνατόν περισσότερα τετράγωνα ή αυτό που θυμίζει κάτι σαν... Jenga σε ζυγαριά...

Πολλά παιχνίδια, αρκετές επιλογές, διασκεδαστικό ακόμα και με αντίπαλο την CPU κι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το Wi-Fi!!!

Ό,τι πρέπει για να περνάει λίγη ώρα ευχάριστα και χωρίς πολλή σκέψη, ειδικά για εμάς τους γέροντες που δεν έχουμε και πολύ ελεύθερο χρόνο για gaming...

Για 30€ που κοστίζει, είναι ίσως το καλύτερο value-for-money που έχω δει εδώ και πολύ καιρό!!!

Δημοσ.

To FIFA 07 'λέει' τίποτα ή να περιμένουμε το Pro Evolution 6?

(Nα είσαι στο λεωφορείο κολλημένος στην κίνηση και να παίζεις Pro...τι άλλο θέλεις?:wink: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...