Προς το περιεχόμενο

Στραβοτυπωμένο ευρώ

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβαζοντας καποιος αυτο τον τιτλο χωρις να εχει δει το χαρτονομισμα νομιζει οτι εχει τυπωθει αναποδα...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικά αυτή η τσαλακωματιά συνεχιζόταν και στο υπόλοιπο χαρτί, οπότε κατά πάσα πιθανότητα υπάρχουν αρκετά ακόμα χαρτονομίσματα έτσι. Αν σκεφτείς κι όλας οτι αυτά εκτυπώνονται και κόβονται σε ολόκληρες στοίβες δεν αποκλείεται να είναι και χιλιάδες. Επίσης το χαρτονομισμά είναι αρκετά ταλαιπωρημένο. Κάτι για να έχει συλλεκτική αξία πρέπει να είναι χωρίς προφανή ταλαιπωρία. Φαντάζομαι οτι αυτός που σου δίνει 250 ευρώ δεν το έχει δει ακόμη.Αν συνεχίσει να στα δίνει στη θέση σου θα το έδινα γιατί παραπάνω δεν πιάνει, ούτε καν τόσα αλλά αν κάποιος διατείθεται να σου τα δώσει γιατί να μην τα πάρεις.

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι να το κρατησεις. Τα παιδια που σου λενε να το δωσεις κανουν υποθεσεις και δεν ξερουν πως γινεται ο υπολογισμος της σπανιοτητας ενος χαρτονομισματος (οχι πως εγω ξερω). Κρατα το, σιγουρα δεν προκειται να χασεις κατι, ισως σου παρουσιαστει καλη ευκαιρια. Ψαξτο οσο καλυτερα μπορεις.

Δημοσ.

σιγουρα δεν ξερω πως γινεται..δεν το εχω ψαξει...ισως να εχω και λαθος αλλα αυτη ηταν η αποψη μου...ας το σκεφτεικαι να αποφασισει...

Δημοσ.

οκ θα δω τι θα κανω,προς το παρων ομως θα ηθελα να μου πειτε μερος που βαζουν αγγελιες για συλλεκτικα

Δημοσ.
οκ θα δω τι θα κανω,προς το παρων ομως θα ηθελα να μου πειτε μερος που βαζουν αγγελιες για συλλεκτικα

Αν σε καιει τοσο γιατι δεν κανεις καμια ερωτηση σε οικο δημοπρασιων για "live" εκτιμηση?

Μου φενεται οτι αυτοι ειναι οι πλεον "αρμοδιοι" σ'αυτα τα θεματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...