virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 χεχεχε....ναι..εγω ειμαι αυτος..νιωθω πολυ περιφανη...thanks my dad,my mum...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ναι..εγω ειμαι αυτος..νιωθω πολυ περιφανη... Μισό...Άντρας ή γυναίκα είσαι?Με μπέρδεψες τώρα....
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ebgala 2 foto me thn pshfiakh.an mporeite peite mou se poio section tou fleamarket na to balw na to deite kai eseis!akoma tha hthela na mou peite kai pou alou na to anebasw eyxarhstw
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Κρίμα! 4 σελίδες κι όλοι να αναλύεται την απορία μου κι ο Ικαριώτης δεν λέει να μας δείξει το στραβοτυπωμένο 10εύρο!
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μισό...Άντρας ή γυναίκα είσαι?Με μπέρδεψες τώρα.... το αυτος πηγαινε στο Κουφοντηνας της ελληνικης Ταζμανιας βρε...γυναικα ειμαι...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 το αυτος πηγαινε στο Κουφοντηνας της ελληνικης Ταζμανιας βρε...γυναικα ειμαι... Χμμ...ώστε έχουμε και γυναίκα παραχαράκτη εεεε??? :mrgreen:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Χμμ...ώστε έχουμε και γυναίκα παραχαράκτη εεεε??? :mrgreen: το κατα δυναμιν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 το κατα δυναμιν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ντροπή,ντροπή....... :mrgreen:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ντροπή,ντροπή....... :mrgreen: ντρεπομαι..ντρεπομαι πολυ.παρα πολυ...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Θέλω να το δωΘέλω να το δω Θέλω να το δω τι ακριβως θες να δεις? :confused: :confused: :mrgreen: :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ντρεπομαι..ντρεπομαι πολυ.παρα πολυ...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Άστο μην το συνεχίσουμε γιατί βγήκαμε πολύ offtopic....:oops: :oops: Ρε βάλτε το 10ευρω να το δούμε!!!!!!!
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 δικιο εχεις....το δεκαευρω ποτε θα το βαλεις ρε συυυυυυυυυυυυυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.