IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 βρε παιδια καμια σελιδα να το βαλω δεν ξερετε?
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 xaaxa 1 σελιδα ποστ για να μην σκαναρει χαρτονομισμα? ετσι γινονται ρε παιδια τα χαρτονομισματα με σκανερ?
blueviper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 βρε παιδια καμια σελιδα να το βαλω δεν ξερετε? http://www.winbank.gr
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 xaaxa 1 σελιδα ποστ για να μην σκαναρει χαρτονομισμα?ετσι γινονται ρε παιδια τα χαρτονομισματα με σκανερ? Είδες; Κι αναρωτιέμαι, μόνο εγώ έχω την περιέργεια να το δω;
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 an thelete na to balw se selida na sas to deixw tha to kanw.to thema einai omws oti endiaferomai na mathw pou tha to poulhsw
spirosta Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πάντως το δικό μου σκανερ (HP 4400c) και το photoshop CS2 σκανάρει και επεξεργάζεται κανονικά 10Ε. τώρα το δοκίμασα από περιέργια... lol...Μήπως να βάλω κανένα από τα ροζ??? Α!βέβαια την ασημένια ταινία την βγάζει κάπως...γκρι μαύρο μπλε κίτρινο και όλα μαζί.και λίγο πράσινο....
Narayan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 βρε παιδια καμια σελιδα να το βαλω δεν ξερετε? [url']www.winbank.gr[/url] ROTFL
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βάλτο να το δούμε και μετά καλούμε εμείς το FBI(τον Mulder και τη Scully όπως είπε ο άλλος πιο πάνω).... :mrgreen: Η το πολύ πολύ να φωνάξουμε και τον Robert Langdon να το αναλύσει.... :mrgreen: :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 [url']http://imageshack.us/[/url] Σωστά!!Άς το βάλει εδώ....
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πάντως το δικό μου σκανερ (HP 4400c) και το photoshop CS2 σκανάρει και επεξεργάζεται κανονικά 10Ε. τώρα το δοκίμασα από περιέργια... lol...Μήπως να βάλω κανένα από τα ροζ??? Α!βέβαια την ασημένια ταινία την βγάζει κάπως...γκρι μαύρο μπλε κίτρινο και όλα μαζί.και λίγο πράσινο.... και εγω το δοκιμασα απο περιεργεια και το σκαναρει κανονικα και ο epson
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πολλοί παραχαράκτες μαζεύτηκαν εδώ..... Θα σας καταγγείλω ρε!!!! :mrgreen: :mrgreen:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 χιχιχι....να αρχισω να αισθανομαι σαν τον κουφοντινα?
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ναι...Ο Κουφοντίνας της ελληνικής παροικίας της Ταζμανίας.... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.