Προς το περιεχόμενο

Στραβοτυπωμένο ευρώ

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έπεσε στα χερια μου ένα "στραβοτυπομενο" χαρτονόμισμα των 10 eyro.to πήγα στη τράπεζα μου είπαν πως είναι αυθεντικό και πως μπορούν να μου το αλλάξουν.εγώ λέω όμως να το δώσω σαν συλλεκτικό.

έψαξα στο fleamarket και δε βρήκα section για χαρτονομίσματα ευρώ.

οι ερωτήσεις μου είναι οι έχεις:

a)πιστεύετε πως μπορεί να δοθεί ως συλλεκτικό?

B)αν ναι που?αν μπορείτε να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι!

c)ποσο το υπολογίζεται?η κατάσταση του είναι πολύ καλή

σας ευχαριστώ

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πριν απ' όλα άλλαξε ότι έγραψες από greeklish στα ελληνικά γιατί θα διαγραφεί από τους mods..

δεύτερον, γιατί δε το κρατάς εσύ; δε σε ενδιαφέρει να το έχεις;

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαρηστω για την υπενθυμηση το ειχα ξεχασει.

Οχι δε με ενδιαφερει να το κρατησω εγω

Δημοσ.

Κράτα το. Αν δεν το κρατήσεις, το αγοράζω στην εκπληκτική τιμή των 20 ευρώ (μιλάμε για διπλασιασμό κεφαλαίου):mrgreen:

Δημοσ.

Σκαναρισέ το να το δούμε! Πως ξέφυγε απ'το κρατικό νομισματοκοπείο το συγκεκριμένο; Βγες και σε κάνα πρωινό ενημερωτικό της τηλεόρασης να το δείξεις! :D

Δημοσ.

Εντός Ελλάδος δε νομίζω να πιάσει και τίποτα λογω συλλεκτικής αξίας.Καλύτερα να δοκιμάσεις την τύχη σου έξω...γνώμη μου πάντα!

Δημοσ.
Σκαναρισέ το να το δούμε! Πως ξέφυγε απ'το κρατικό νομισματοκοπείο το συγκεκριμένο; Βγες και σε κάνα πρωινό ενημερωτικό της τηλεόρασης να το δείξεις! :D

Ελπίζω να αστιεύεσαι... η σάρωση χαρτονομισμάτων είναι παράνομη.

Δημοσ.

ελα μωρε να το δουμε και μετα το διαγραφει!!!!!!!!

πλακα κανω....αμα το βιντεοσκοπησει θα ειναι παρανομο???:confused:

Δημοσ.
ελα μωρε να το δουμε και μετα το διαγραφει!!!!!!!!

πλακα κανω....αμα το βιντεοσκοπησει θα ειναι παρανομο???:confused:

Οτιδήποτε αποτελεί στάδιο αναπαραγωγής πλαστών χαρτονομισμάτων είναι παράνομο. Εφόσον η βιντεοσκόπιση δεν αποφέρει αποτελέσματα καλής ποιότητας τότε όχι, δεν είναι παράνομο.

Δημοσ.

βασικά νομίζω και να δοκιμάσει, το σκανερ δεν θα το κάνει..έτσι έχω ακούσει οτι τα σκανερ με κατάλληλους αλγόριθμους καταλαβαίνουν(μέσω του σχεδιασμού του χαρτονομίσματος?) οτι θα φωτοτυπήσεις χ.νομισμα και δεν το κάνουν..

Δημοσ.

Ισχύει αλλά για συγκεκριμένο λογισμικό που χρησιμοποιούν τα σκάνερ και για ορισμένα προγράμματα τύπου Photoshop.

Δημοσ.

Αν για παράδειγμα, το σκανάρει έχοντας βάλει πάνω ένα μολύβι:

- το πρόγραμμα εξακολουθεί να το αντιλαμβάνεται?

- είναι ακόμα παράνομο, απ'την στιγμή που αυτό το σκανάρισμα είναι άχρηστο για την διαδικασία της παραχάραξης?

Φιλοσοφικά καθαρά τα ερωτήματα... :razz:

Δημοσ.

LOL Ρε ΄σεις!!! Σκαναρέ το άνετα ρε c! δεν θα σε βάλουν μέσα... μόνο αν το εκτυπώσεις! Στο κατω κατω αν φοβάσε, τοτε σκαναρε το και βαλε σε χαμηλό opacity πάνω του το nick σου. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...