IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 παιδιά έπεσε στα χερια μου ένα "στραβοτυπομενο" χαρτονόμισμα των 10 eyro.to πήγα στη τράπεζα μου είπαν πως είναι αυθεντικό και πως μπορούν να μου το αλλάξουν.εγώ λέω όμως να το δώσω σαν συλλεκτικό. έψαξα στο fleamarket και δε βρήκα section για χαρτονομίσματα ευρώ. οι ερωτήσεις μου είναι οι έχεις: a)πιστεύετε πως μπορεί να δοθεί ως συλλεκτικό? αν ναι που?αν μπορείτε να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι! c)ποσο το υπολογίζεται?η κατάσταση του είναι πολύ καλή σας ευχαριστώ
ntountou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 πριν απ' όλα άλλαξε ότι έγραψες από greeklish στα ελληνικά γιατί θα διαγραφεί από τους mods.. δεύτερον, γιατί δε το κρατάς εσύ; δε σε ενδιαφέρει να το έχεις;
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 φιλε μου σε ευχαρηστω για την υπενθυμηση το ειχα ξεχασει. Οχι δε με ενδιαφερει να το κρατησω εγω
TonyMontana Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο και άρα θα έχει κάποια αξία... ίσως να υπάρχουν κάποια φόρα με πληροφορίες για συλλέκτες χαρτονομισμάτων... δες εδώ και στείλε κάνα mail: http://www.papermoneyvalues.com/
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Κράτα το. Αν δεν το κρατήσεις, το αγοράζω στην εκπληκτική τιμή των 20 ευρώ (μιλάμε για διπλασιασμό κεφαλαίου)
MariaTs. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σκαναρισέ το να το δούμε! Πως ξέφυγε απ'το κρατικό νομισματοκοπείο το συγκεκριμένο; Βγες και σε κάνα πρωινό ενημερωτικό της τηλεόρασης να το δείξεις!
Icecut Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εντός Ελλάδος δε νομίζω να πιάσει και τίποτα λογω συλλεκτικής αξίας.Καλύτερα να δοκιμάσεις την τύχη σου έξω...γνώμη μου πάντα!
Narayan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σκαναρισέ το να το δούμε! Πως ξέφυγε απ'το κρατικό νομισματοκοπείο το συγκεκριμένο; Βγες και σε κάνα πρωινό ενημερωτικό της τηλεόρασης να το δείξεις! Ελπίζω να αστιεύεσαι... η σάρωση χαρτονομισμάτων είναι παράνομη.
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ελα μωρε να το δουμε και μετα το διαγραφει!!!!!!!! πλακα κανω....αμα το βιντεοσκοπησει θα ειναι παρανομο???
Narayan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ελα μωρε να το δουμε και μετα το διαγραφει!!!!!!!! πλακα κανω....αμα το βιντεοσκοπησει θα ειναι παρανομο??? Οτιδήποτε αποτελεί στάδιο αναπαραγωγής πλαστών χαρτονομισμάτων είναι παράνομο. Εφόσον η βιντεοσκόπιση δεν αποφέρει αποτελέσματα καλής ποιότητας τότε όχι, δεν είναι παράνομο.
freakystyley Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 βασικά νομίζω και να δοκιμάσει, το σκανερ δεν θα το κάνει..έτσι έχω ακούσει οτι τα σκανερ με κατάλληλους αλγόριθμους καταλαβαίνουν(μέσω του σχεδιασμού του χαρτονομίσματος?) οτι θα φωτοτυπήσεις χ.νομισμα και δεν το κάνουν..
Narayan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ισχύει αλλά για συγκεκριμένο λογισμικό που χρησιμοποιούν τα σκάνερ και για ορισμένα προγράμματα τύπου Photoshop.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Αν για παράδειγμα, το σκανάρει έχοντας βάλει πάνω ένα μολύβι: - το πρόγραμμα εξακολουθεί να το αντιλαμβάνεται? - είναι ακόμα παράνομο, απ'την στιγμή που αυτό το σκανάρισμα είναι άχρηστο για την διαδικασία της παραχάραξης? Φιλοσοφικά καθαρά τα ερωτήματα... :razz:
SeXBOX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 LOL Ρε ΄σεις!!! Σκαναρέ το άνετα ρε c! δεν θα σε βάλουν μέσα... μόνο αν το εκτυπώσεις! Στο κατω κατω αν φοβάσε, τοτε σκαναρε το και βαλε σε χαμηλό opacity πάνω του το nick σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.