Προς το περιεχόμενο

Τελικα ποιος ευθυνεται για το σημα των κινητων πιο πολυ ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Η εταιρεια κινητης

-Η συσκευη

-Η καρτα sim

-ή κατι αλλο ????

Εκανα χθες φορητοτητα απο ΤΙΜ σε Vodafon και με την ιδια συσκευη (Nokia N80) με ΤΙΜ ειχα πολυ καλυτερο σημα.Στον ιδιο χωρο με Vodafon αλλα δυο κινητα της οικογενειας (Sony Εricsson K750i και W800) εχουν καλυτερο σημα απο το δικο μου.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

φταιει και η εταιρια..οι γονεις μου ειναι βονταφον ,εγω τιμ...σε εμενα επιανε σε αυτους οχι..τωρα που εκαναν μεταφορα σεΤΙΜ πιανει και σε αυτους κανονικα

Δημοσ.

Βασικά παίζουν ρόλο οι κεραίες παιδιά,το ξέρω γιατί εργάζομαι στη cosmote και μας το εξήγησαν γιατί η cosmote πιάνει σε απομακρυσμένα μέρη και ειδικότερα σε χωριά περισσότερο από τι οι άλλες 3!Αυτό εξηγείτε μέσω φυσικής και επειδή δε θυμάμαι ακιβώς πως μας το εξήγησαν απλά ευθύνεται περισσότερο η κεραία της κάθε εταιρ!!!H sim δε παίζει κανένα ρόλο...:mrgreen:

Δημοσ.

prwta apo ola to diktyo kai oi keraies tis kathe etairias - i kalypsi, i xwritikotita kai telos oi rythmiseis. Deuteron i idia i syskevi (eyaisthisia lipsis, rythmiseis). i SIM epirreazei mono an einai palia kai ara to diktyo dyskoleyetai na tin "anagnwrisei" kai na ypostirixei proigmenes dynatotites.

I Cosmote pianei ekei pou den pianoun oi alles logw politkis (kai oxi fysikis) afou exei prosthesei keraies kinitis se kathe ktirio kai isto tou OTE, akoma kai se perioxes pou oi alles dyo prospathoun na paroun adeia k den mporoun.

Δημοσ.

Χθες σε ενα χωριο της Κυμης εβαλα στη σειρα με συνδεση Vodafon ενα Κ750i SE , ενα W800 SE και ενα Sharp GX25 με συνδεση cosmote και το δικο μου Ν80 με Vοdafon κι αυτο.

Ολα τα αλλα ειχαν απο 1-3 γραμμες σημα και το δικο μου ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Ελεος πια !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

εγω ειχα κοσμοτε και οσο παραδοξο και αν φαινεται δεν επιανε τοσο καλα οσο η ΤΙΜ,μετα πηρα και Βονταφον αλλα τελικα και παλι ΤΙΜ...

Δημοσ.
Χθες σε ενα χωριο της Κυμης εβαλα στη σειρα με συνδεση Vodafon ενα Κ750i SE ' date=' ενα W800 SE και ενα Sharp GX25 με συνδεση cosmote και το δικο μου [b']Ν80[/b] με Vοdafon κι αυτο.

Ολα τα αλλα ειχαν απο 1-3 γραμμες σημα και το δικο μου ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Ελεος πια !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλως ηρθες στον κόσμο του Ν80.

Και εγω ιδιο προβλημα.

Μου ειπαν οτι θα λυθει με νεα αναβαθμιση 4,χχ και πανω.

Δημοσ.
εγω ειχα κοσμοτε και οσο παραδοξο και αν φαινεται δεν επιανε τοσο καλα οσο η ΤΙΜ,μετα πηρα και Βονταφον αλλα τελικα και παλι ΤΙΜ...

...εντάξει λογικό είναι... είναι θέμα περιοχής... οτι γενικά η κοσμοτέ είναι καλύτερη...δεν σημαίνει πως είναι και η καλύτερη στην περιοχή σου...

Δημοσ.

Basika piseyo oti einai 8ema ...tyxis :-)

Sto spiti moy ena SE K700i me koriafone

ena SE Z600 me TIM den pianoyn pano apo dyo grammes.

Tis proalles eimoyna mesa se ena data center, me monoseis, aniliago kai

ta synafh kai to K700i me koriafone epiane kampana!!!!

Nomizo einai 8ema synergasias kinhtoy, keraias, perioxis, ola ayta mazi.

Δημοσ.
-Η εταιρεια κινητης

-Η συσκευη

-Η καρτα sim

-ή κατι αλλο ????

Εκανα χθες φορητοτητα απο ΤΙΜ σε Vodafon και με την ιδια συσκευη (Nokia N80) με ΤΙΜ ειχα πολυ καλυτερο σημα.Στον ιδιο χωρο με Vodafon αλλα δυο κινητα της οικογενειας (Sony Εricsson K750i και W800) εχουν καλυτερο σημα απο το δικο μου.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η επιλογη ενα

Διοτι Γιαννη εισαι πρασινος και οπως ολοι γνωριζουμε η Βοδαφον ειναι υποστηρικτης του αντιπαλου δεους.Τι περιμενες να εχεις και σημα?:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...