Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Vs LineAge 2

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την ψηφοφορία φαίνεται καθαρά τι προτειμάνε οι περισσότεροι. :) Κι εμένα το WoW μου αρέσει περισσότερο. ;) Πολύ πιο καλοφτιαγμένο από το Lineage.Ακόμα και ο χειρισμός του Lineage είναι πολύ χάλια.Αντίθετα με τον χειρισμό του WoW που θυμίζει και πιο πολύ RPG. 8)

Όσο γι' αυτό με τη συνδρομή,και το WoW μπορείς να το βρεις free. ;) Αλλά οι server είναι το ίδιο βλακεία με τους free του Lineage.Γενικά δεν λέει σε free server.Δεν αξιοποιείς ολόκληρο το παιχνίδι.Οι περισσότεροι που παίζουν σε free ανεβαίνουν μόνο lvl,άντε και κανά siege καμιά φορά.Αλλά και μ' αυτό το χειρισμό τι pvp να κάνεις... :-P

Δημοσ.

Γενικοτερα τι διαφορα εχει ενας free server με εναν που πρέπει να πληρωνεις συνδρομη στα παιχνιδια τα online???

Κατα την αποψη μου εγω που παιζω σε εναν free server στο Mu

εχει τις ιδιες δυνατοτητες με αυτον του Mu Official

Δημοσ.
Γενικοτερα τι διαφορα εχει ενας free server με εναν που πρέπει να πληρωνεις συνδρομη στα παιχνιδια τα online???

Κατα την αποψη μου εγω που παιζω σε εναν free server στο Mu

εχει τις ιδιες δυνατοτητες με αυτον του Mu Official

Mexri tin epoxi pou epaiza egw mu official kai prive katalava ena prama oti ston prive kathe xrono midenizei,einai pixa sto bug sto cheat ktlp. Twra pou paizw official l2 me to bnb c3 pou epeza ston official den exei bug, exei perisotera pramata kai den exei skatomora. To simperasma einai ena to tsampa pethane

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί μερικοί μεγάλοι free server να κάνουν κάτι αλλά και πάλι τι να λέει όταν ο άλλος κάνει ότι cheat θέλει και να μην υπάρχει κάποιος να τα επιβλέπει αυτά.Ή ξέρω που πολύ βλέπουν αν είναι μέσα κανάς GM για να κάνουν τα "δικά" τους.

Δημοσ.
Ναι' date=' όμως το κακό με το WoW είναι η συνδρομή!!!

Ενώ στο LA2 είναι FREE :D[/quote']

Οπα εσκασε η 1η ελπιζω να μην εχουμε συνεχεια!

Το πραγματικο Lineage2 δεν ειναι "free" και οι "private" δεν το φτανουν ουτε στο 1%.

Δημοσ.

epidi oi perissoteroi exoune pexi to lineage se free server nomizoun oti to lineage einai gtp ousiastika ginete mia sigrisi metaxi lineage 2 (free server) vs wow (original server), opios exei pexi l2 se original server vlepei oti exei megali diafora to game ekei, exw pexi kai ta 2 games se original server kai prosopiki apopsi einai oti to lineage einai makran kalitero apo to wow exei to kalitero pvp system kai genika h litourgia os game einai poli kaliteri...

Δημοσ.

Στο lineage δεν είναι αυτό που άμα σκοτώσεις κάποιον παίχτη μπορεί να του πάρεις τα αντικείμενα;;;;;;;;;

παίζει να λέω βλακεία, τι έχω ακούσει λέω, wow κι απο μένα πάντως

Δημοσ.

Παιδιά τι συζητάμε τώρα; Μιλάμε για ένα παιχνίδι που από μόνο του είναι ένα έπος και για ένα το οποίο απλά έχει βγει για να τραβήξει λίγο κόσμο από το άλλο! Ασυζητητί WoW με κλειστά μάτια!

Σκεφτείτε και με την κυκλοφορία του expansion στις 3/11 τι έχει να γίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...