Προς το περιεχόμενο

Από λίστα excel σε word template για εκτύπωση σε labels...

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα αρχείο excel από το λογιστήριο με κωδικούς (απογραφή παγίων, περίπου 1700 κωδικοί)...

Μου ζήτησαν να βρω τρόπο (αν υπάρχει) προκειμένου να τυπωθούν οι κωδικοί σε σελίδα Α4 με αυτοκόλλητα καρτελλάκια...

Έχω βρει ένα έτοιμο word template με τις διαστάσεις της σελίδας και των αυτοκόλλητων αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να περάσω τα στοιχεία από το ένα αρχείο στο άλλο.... (εννοείτε ότι δεν γνωρίζω VBA ή κάτι άλλο προκειμένου να το κάνω μόνος μου :( )

Kάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ

edit: Στην αρχή πρότεινα τη λύση της Access... (μεταφορά των δεδομένων εκεί και μετά mail merge, αλλά βρήκα οδηγίες και για excel αυτό καθέ αυτό)

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο vagpap.

Και εγώ πιστεύω οτι με Access πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Ginetai kai mesa apo to word xrisimopoiwntas apla to excel arxeio. Kane deksi click sta toolbars kai emfanise auto pou leei "mail merge". Epilegeis san data source to arxeio sou kai boreis meta ena keimeno na to sundeseis me to field tou id gia paradeigma kai na pairnei tis times tou. Des sto help tou word giati kai egw exw kairo na to xrisimopoiisw.

Δημοσ.

Έγινε τελικά η δουλειά μέσα από το word (merge mail) και ένα utility που κατέβασα από την εταιρεία των καρτελλακίων... :)

Ευχαριστώ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...