s.lazaridis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 iparxei tropos na ginei allagi tou nick ... toulaxiston otan lew kamia xazomara na min vgainw karta... :oops:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Όχι, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
dioptra999 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εαν ήταν ετσι θα γινόταν εδω χαμός!Το μονο unique είναι το ονομά σου...όπως και στην κοινωνία έτσι και εδω!
s.lazaridis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σωστα ολα αυτα αλλα θεωρω οτι για τους αρχαριους χρηστες 8α μπορουσε να υπαρχει ενα παραθυρακι (π.χ προθεσμια ενος μηνα για αλλαγη nick , ωσπου να μπουμε στο πνευμα του forum ρε παιδακι μου ...) .
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σωστα ολα αυτα αλλα θεωρω οτι για τους αρχαριους χρηστες 8α μπορουσε να υπαρχει ενα παραθυρακι (π.χ προθεσμια ενος μηνα για αλλαγη nick , ωσπου να μπουμε στο πνευμα του forum ρε παιδακι μου ...) . Τί θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο;
s.lazaridis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Τί θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο; Απλα πραγματα απο προσωπικη εμπειρια ...εκανα εγγραφη σαν s.lazaridis χωρις να διαβασω τους ορους και χωρις να ενημερωθω (λαθος αλλα αυτη ειναι η αληθεια και θεωρω οτι γινεται το ιδιο απο τους περισσοτερους) anyway περασε λιγος καιρος καταλαβα καποια πραγματα ειδα πως λειτουργει το forum και σχηματισα μια εικονα οσον αφορα τα nick του forum και νομιζω οτι το nick μου ειναι ολιγον τυπικο , ασχετο (απλα δεν ειναι nick ειναι name)και θα ηθελα να το αλλαξω . sorry αν το κουρασα...
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μπορείς να ξαναγραφτείς και να ενημερώσεις τον administrator για να απενεργοποιήσει αυτόν τον λογαριασμό σου.
Cromb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Κάνε άλλο λογαριασμό με άλλο nick και κατάργησε αυτόν. edit:Πιάσε κόκκινο christina
s.lazaridis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ευχαριστω το γνωριζα ηδη αυτο απλα ηθελα να το αποφυγω...
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Κάνε άλλο λογαριασμό με άλλο nick και κατάργησε αυτόν. edit:Πιάσε κόκκινο christina Πιάνω! Πιάνω! ευχαριστω το γνωριζα ηδη αυτο απλα ηθελα να το αποφυγω... Δυστυχώς...
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 den mporei na tou allaksi to nick o Hal xoris na xasei ta post tou?
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 γινεται.. αλλα ενταξ.. παντως εγω δεν εχω προβλημα και ουτε κανενα αλλο μελος πιστευω. και ουτε πιστευω πως μετα θα αρχισουν ολοι να το ζητανε!
s.lazaridis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 για να μην φερουμε σε δυσκολη θεση κανεναν ... ας το ξεχασουμε ... ευχαριστω παντως για την προσπαθεια και την καλη διαθεση
marios1957 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Στην πραγματική ζωή πάντως,γίνεται αλλαγή: Πάει ένας στην εισαγγελική αρχή και ζητάει αλλαγή.-"Πως λέγεστε";λέει ο υπεύθυνος.-"Δημήτριος Μαστακουνάς" λέει ο ενδιαφερόμενος.-"Και πως θέλετε να ονομάζστε;" ρωτάει ο υπεύθυνος.-"Νικόλαος" απαντάει ο έτσι....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 για να μην φερουμε σε δυσκολη θεση κανεναν ... ας το ξεχασουμε ... ευχαριστω παντως για την προσπαθεια και την καλη διαθεση Να'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.