Προς το περιεχόμενο

change nick ???

s.lazaridis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα ολα αυτα αλλα θεωρω οτι για τους αρχαριους χρηστες 8α μπορουσε να υπαρχει ενα παραθυρακι (π.χ προθεσμια ενος μηνα για αλλαγη nick , ωσπου να μπουμε στο πνευμα του forum ρε παιδακι μου ...) .

Δημοσ.
Σωστα ολα αυτα αλλα θεωρω οτι για τους αρχαριους χρηστες 8α μπορουσε να υπαρχει ενα παραθυρακι (π.χ προθεσμια ενος μηνα για αλλαγη nick , ωσπου να μπουμε στο πνευμα του forum ρε παιδακι μου ...) .

Τί θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Τί θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο;

Απλα πραγματα απο προσωπικη εμπειρια ...εκανα εγγραφη σαν s.lazaridis

χωρις να διαβασω τους ορους και χωρις να ενημερωθω (λαθος αλλα αυτη ειναι η αληθεια και θεωρω οτι γινεται το ιδιο απο τους περισσοτερους) anyway περασε λιγος καιρος καταλαβα καποια πραγματα ειδα πως λειτουργει το forum και σχηματισα μια εικονα οσον αφορα τα nick του forum και νομιζω οτι το nick μου ειναι ολιγον τυπικο , ασχετο (απλα δεν ειναι nick ειναι name)και θα ηθελα να το αλλαξω .

sorry αν το κουρασα...

Δημοσ.

Μπορείς να ξαναγραφτείς και να ενημερώσεις τον administrator για να απενεργοποιήσει αυτόν τον λογαριασμό σου. blink.gif

Δημοσ.
Κάνε άλλο λογαριασμό με άλλο nick και κατάργησε αυτόν.

edit:Πιάσε κόκκινο christina

Πιάνω! Πιάνω! tongue.gif

ευχαριστω

το γνωριζα ηδη αυτο απλα ηθελα να το αποφυγω... :)

Δυστυχώς... rolleyes.gif

Δημοσ.

γινεται.. αλλα ενταξ.. παντως εγω δεν εχω προβλημα και ουτε κανενα αλλο μελος πιστευω. και ουτε πιστευω πως μετα θα αρχισουν ολοι να το ζητανε!

Δημοσ.

για να μην φερουμε σε δυσκολη θεση κανεναν ...

ας το ξεχασουμε ...

ευχαριστω παντως για την προσπαθεια και την καλη διαθεση :)

Δημοσ.

Στην πραγματική ζωή πάντως,γίνεται αλλαγή:

Πάει ένας στην εισαγγελική αρχή και ζητάει αλλαγή.-"Πως λέγεστε";λέει ο υπεύθυνος.-"Δημήτριος Μαστακουνάς" λέει ο ενδιαφερόμενος.-"Και πως θέλετε να ονομάζστε;" ρωτάει ο υπεύθυνος.-"Νικόλαος" απαντάει ο έτσι....

• Super Moderators
Δημοσ.
για να μην φερουμε σε δυσκολη θεση κανεναν ...

ας το ξεχασουμε ...

ευχαριστω παντως για την προσπαθεια και την καλη διαθεση :)

Να'σαι καλά. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...