Προς το περιεχόμενο

provlima me msn messenger kai zone alarm

gianni7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera paidia ksafnika antimetwpizw ena provlima apo to pouthena

sto pc mou exei zone alarm 6_5_772 kai nod32 sto pc

otan anoigw to messenger antimetwpizw ena trelo spastiko provlima.

1)den mporw na dw allonwn ton atomwn pou exw se contact tis fwtografies tous(kai min mou peite oti isws den exoun...exoun oloi)

se allous vlepw tis fotos se allous olous.

2)ektos autou otan mou stelnoun i stelnw arxeia i tha ginetai diakopi i den tha ksekinaei kan to katevasma-anevasma i tha kanei polu wra

3)otan stelnw emoticons mou lene oti tous bgazei ta misa apo osa stelnw kai kuriws ta vasika kati erwtimatika kati hello pou panw katw ta exoume oloi.kapoia alla trela emoticons den mporw oute na ta dw egw oute na ta doun oi alloi pou tous ta stelnw.

4)otan stelnw wink se allon blepei mono ta vasika auta pou exei to msn messenger live apo mono tou kai merikes fores mporei na min dei kanena kai ap o auta o allos

5)i plaka einai oti blepw sunexeia ena minima sto messenger kati gia encrypted kai IM security.loipon sto main sto IM security to exw off kai sto settings einai ola tikarismena ola prasina kai to encrypted einai off

6)i fasi einai oti otan kleinw to zone alarm kai to kanw shut down an steilw i mou steiloun emoticons i winks ta pairw kai ta pairnoun mporei oxi ola alla to 70% oxi opws prin pou itan to 10%

thelei voitheia magkes sas parakalw polu

xrisimopoiw polu messenger kai trelainomai me to provlima auto.

opoios mporei as me voithisei tha to ektimousa para polu an diorthwthei to provlima kai douleuei roloi to messenger

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε ξανακάνεις εγκατάσταση το msn?δεν έχεις να χάσεις και τίποτα,επίσης,ξαφνικά δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα?Αν πιστεύεις ότι φτέει το ZoneAlarm μπορείς στις ρυθμίσεις να "ελευθερώσεις" τελείως το Msn..:)

Δημοσ.

magkes akouste skiniko....pataw restore default sto zone alarm kane kai ena restart to pc kai ksana mpainw...vazw kai to laptop sto router kai mpainw me ena email mou palio sto messenger kai sto pc mou to kanoniko me to allo email mou.stelnw diafora emoticons ta opoia ta exw kai sta duo pc kai fainontai kurile apo to ena pc sto allo.wrea lew auto itan ftiaxtike am de omws...

paw kai vriskw merika emoticons sto internet kai ta pernaw sto pc ta stelnw sto laptop kai den fainontai kai to anapodo.

kai lew egw twra?

giati na mou fainontai ta emoticons pou einai koina kai sta duo kai nea emoticons na min stelnontai apo to ena sto allo para mono osa einai apothikeumena?

kai kanw ksana to magiko pataw shut down to zone alarm kai ola dia mageia lutheikan esteila emoticons apo to laptop sto pc kai to anapoda(oxi auta pou eixa idi apothikeuma kai sta duo diafora alla pou vrika psaxnontas kai ta ekana save)

loipon edwsa arketa stoixeia kai thelw mia apantisi re seis...voitheiste me giati etsi eimai ikanos na kanw kleinw to zone alarm kathe fora pou tha milaw sto messenger kai otan tha eimai genika sto internet me to adsl na to exw energopoihmeno

Δημοσ.

Re eleos ksafnika antimetopizo kai ego to idio provlima...

Den vlepo tis eikones ton allonon kai ta emoticons...

Ase pou otan mou stelnoun winks mou leei na egkatastiso to flash player eno eidi exo to v9...

Pos ginetai auto re paidia?

EDIT: Den fteei to ZA gia to msn...

Afou kai otan to apenergopoio pali ta idia...

Esi pia ekdosi exeis? to Live?( v8 )

Δημοσ.

Hello

Eixa AKRIBWS to idio problem,kai den mporousa na brw ti ftaiei.Ekana apanwtes egkatastaseis/apegkatastaseis diaforwn ekdosewn tou msn,alla me ola to idio problem.Wspou ekana uninstall to ZoneAlarm kai eida oti ekeino eftaige all along.Eixa to Security Suite me to teleutaio update.Twra pleon dokimazw to Kerio Personal Firewall,pou deixnei arketa a3iopisto kai toulaxiston den exei problem me to msn

Profanws me to neo update tou ZA yparxei kapoio conflict tou programmatos me to msn,pou oti kai ru8mish na alla3eis,auto paramenei...

Opote mallon anagkastika -an den 8elete na parameinei to problem-allagh firewall amesa

Δημοσ.

den eixa provlima me to zone alarm pote para mono me tin teleutaia ekdosi pou ekana update tin 6_5_772.

opws eipa to msn itan allow ta adds itan sto off sto im security itan off kai tipota mono otan apenergopoiousa to zone alarm douleue to messenger

telika an kai egw ZONEALARMIKOS edw kai kairo to shootara kai evala to armor2net kai eimai ok

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...