Stormwatch Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ενας φιλος θελει να συνδεσει τον ηχο του ΧΒΟΧ (advanced SCART cable) με εναν ενισχυτη της Creative. Το προβλημα ειναι οτι το μεν ΧΒΟΧ εχει εξοδο optical ο δε Creative εχει μονο S/PDIF εισοδο. Παιζει καποιο ανταπτορακι ή καμια πατεντα για να μπορεσει να τα συνδεσει; Thanx in advance....
dpolal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Το ίδιο πράμα είναι μου φαίνετε η οπτική έξοδος (για οπτική ίνα δηλαδή) και το Spd/if...
nikoskon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 nope... Την SPDIF φαντάσου στην σαν ένα επίχρυσο RCA. Η οπτική είναι(το υποδοχή) είναι ενα μαυρο τετράγωνο με ενα άσπρο πορτάκι το οποίο κάθε φορά που συνδεει το καλώδιο,"σπρώχνεται" προς τα μεσα για να μπει το καλωδιο. SPDIF cable Optical In Cable
fabiawrc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 φυσικα και γινεται!εγω εχω κανει το αναποδο.η audigy 2 zs εχει μονο spdif out. και ο ενισχυτης μου μονο optical. πηγαινε σε καταστηματα ηλεκτρονικων και ζητα μετροπεα απο spdif - optical. ειναι ενα μικρο κουτακι με εξωτερικο μετασχηματιστη απο την μια εχει spdif και απο την αλλη σου βγαζει οπτικη και εισαι ετοιμος!το μονο κακο ειναι οτι ειναι λιγο ακριβο γυρω στα 45 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.