murcielago580 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Βρηκα μεσω του rapidshare εναν πολυ καλο emulator για το snes και αναρωτιεμαι επειδη μου αρεσε περισσοτερο το mega drive της sega αν μπορω να βρω καπου καποιον αναλογο emulator για αυτο.Να πω πως ο emulator που βρηκα ηταν για το playstation 2 και μεχρι στιγμης δουλευουν ολα τα παιχνιδια που εχω μεχρι στιγμης δοκιμασει.
Olorin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Φυσικά και υπάρχει, ο PGEN: pgen.gamebase.ca Ο οποίος έχει αντίστοιχα επίπεδα συμβατότητας. Βέβαια, αν ψάχνεις για PC, τότε υπάρχουν γύρω στους 10-15...
john2gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ προτιμώ τον Gens ( http://gens.consolemul.com/ )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ο Gens (αν θυμάμαι καλά) παίζει και παιχνίδια του Mega CD.
murcielago580 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μια ερωτηση,αυτο που βρηκα ειναι γυρω στα 700 MB ενω εκει που με παραπεμπετε δεν βρησκω κατι αντιστοιχο παρα links που μου βγαζουν να κατεβασω κατι που ειναι μονο 1 με 2 MB το πολυ.Υπαρχει καποιο link που να μου δεινει κατι το οποιο να ειναι iso,να το κατεβασω να το γραψω σε cd και να παιζω στο playstation 2?
Dr_Slump Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=147231
Olorin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ...Να πω πως ο emulator που βρηκα ηταν για το playstation 2... Φυσικά και υπάρχει' date=' ο PGEN: pgen.gamebase.ca Ο οποίος έχει αντίστοιχα επίπεδα συμβατότητας. Βέβαια, αν ψάχνεις για PC, τότε υπάρχουν γύρω στους 10-15...[/quote'] Ο άνθρωπος ρώτησε για emulator του Mega Drive σε PlayStation 2... murcielago580, αυτό που βρήκες και ήταν 700 ΜΒ υποθέτω πως είναι ένα πακέτο που θα περιέχει τον εξομοιωτή καθώς ΚΑΙ μερικές δεκάδες παιχνίδια, τα αρχεία των 1-2 ΜΒ είναι ΜΟΝΟ ο εξομοιωτής...
murcielago580 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω για την βοηθεια Olorin.Μηπως υπαρχει κατι αναλογο καπου?
Olorin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πόλύ δύσκολο να βρεις ολοκληρωμένο πακέτο εξομοιωτή+ROMs εκτός torrent ή P2P. Βέβαια, ποτέ δεν έχεις να χάσεις τίποτα με λίγο ψάξιμο... Από την άλλη, μπορείς βέβαια να βρεις και εκατοντάδες σελίδες με ROMs για Mega Drive, αλλά θα πρέπει να τα κατεβάζεις ένα-ένα...
murcielago580 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 tha dw ti tha kanw,thanks patws gia thn boitheia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.